LAZ__ HÜDO/ BANGOLARIM/ İSTANBUL/G.O.P

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan LAZ_53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 78
  • Görüntüleme Görüntüleme 26K
Re: LAZ_HÜDO/İSTANBUL/G.O.P

allah nazardn saklasın kusların golgesı bıle kendını belı edıyor gule gule besleyın bende gazıosmanpasalıyım bolgemızde boyle guzel kusların olduhunu gormek onur verıcı hayırlı aksamlar

bu_son_gece' Alıntı:
allah nazardn saklasın kusların golgesı bıle kendını belı edıyor gule gule besleyın bende gazıosmanpasalıyım bolgemızde boyle guzel kusların olduhunu gormek onur verıcı hayırlı aksamlar

erkan bey bu güzel dilekleriniz için teşekkürler .. elimizden geldiğince uğraşmaya çalışıyoruz . zorda olsa yavruları büyütmek bana ayrı bir haz veriyor..tabiiki daha güzelini elde etmek için çabaya devam . paylaşmak herzaman en güzelidir.. saygılar..

KÜMESİMİN SON YAVRULARI

kanat kuyruk

LAZ_53

Ekli dosyalar

• YAVRU 1.webp
    YAVRU 1.webp
    313.2 KB · Görüntüleme: 1,715

gökay' Alıntı:
Maşallah nazar değmesin, sağlıklı büyür inşanlah.

gökay bey dilekleriniz için teşekkürler .. havaların ısınması nedeniyle sizde bilirsinizki ,sizde ağırlıklı . sanırım bango besliyorsunuz . yavrularda bir duraklama oluyor ve susuz kalması çok yaşanıyor .. elimizden geldiğince mücadelemizi sürdürüyoruz.. inşallah sağlıklı büyütmeye çalışıyoruz. şu anda iyi gidiyor sorun yok ..ama çok güzel olacak birtane yavrum malesef öldü .... resmini paylaşmıştım .. öldüğü için kaldırdım.. pes etmek yok tabiiki ,devam saygılar.. (:

KARDEŞİME BAŞARILAR

arkadaşım maşallah cok güzel kuşların var hele kart karakanat karakuyruğa bayıldım maymun gibi kem gözlerden sakın bence yavruları resmetme bari ben nizamada diyorum nizam benim arkadşım gecen yıl sarı kuyruğu yavruyken resmetmişti ozamandan beri sallabaş hale düzelmedi koyma dedim koydu nazar cok önemli ben nazara inanırım gecen yıl bir cift bursam vardı orjinal karşı komsum iatedi banada hediye gelmişti ya dedim kelebek filan istersen vereyim dedim kuşta beslemiyor eskiden beslermiş yok dedi bursaları verirsen beslerim dedi bende bursaları veremem bana hediye geldi dedim sabah baktım dişisi ölmüş durup dururken hiç bişi yoktu hayvanda erekek kaldı mezattan bir dişi aldım fakat onun kadar orjinal değil

misirimesut' Alıntı:
arkadaşım maşallah cok güzel kuşların var hele kart karakanat karakuyruğa bayıldım maymun gibi kem gözlerden sakın bence yavruları resmetme bari ben nizamada diyorum nizam benim arkadşım gecen yıl sarı kuyruğu yavruyken resmetmişti ozamandan beri sallabaş hale düzelmedi koyma dedim koydu nazar cok önemli ben nazara inanırım gecen yıl bir cift bursam vardı orjinal karşı komsum iatedi banada hediye gelmişti ya dedim kelebek filan istersen vereyim dedim kuşta beslemiyor eskiden beslermiş yok dedi bursaları verirsen beslerim dedi bende bursaları veremem bana hediye geldi dedim sabah baktım dişisi ölmüş durup dururken hiç bişi yoktu hayvanda erekek kaldı mezattan bir dişi aldım fakat onun kadar orjinal değil

mesut bey ilginiz için teşekkürler ...evet haklısınız nazara bende inanırım . ama yapacak bir şey yok tabiiki ..
okadar emek veriyorsun ... emeğe yazık oluyor.. ne yazıkki üzerine tiitrediğin yavru bir şekilde ölüyor..
paylaşmakta güzeldir .. anaçlara bir şey olmağı sürece ..her zaman aynı ayarda yavrular alınıyor. allah herkesin gönlüne göre versin , saygılar..

LAZ_53

karakanat karakuyruk harbi misiri hemde orjinal bundan yavru aldınmı birde demirci mehemete selamlarımı ilet gerci her hafta sonu görüyorum mezattada

saol mesut kardeşim 2 tane yavrusunu aldım .1 tane kanat kuyruk 1 taneside sade kuyruk şuan başka bir dişiyle eş yaptım . kısmet bakalım çıkacak yavruları büyüte bilecekmiyim soğuklarda başladı . hayırlısı .demirci mehmet abi ye selam demisşin aleyküm selam görüştüğüm ilk fırsatta söyliycem . saygılar.

vay hüdayi abi bangoların yakıyooo

YÜRÜ BE KARDEŞİM KİM GEÇER SENİ YETİŞTİRDE HERKES GÖRSÜN

Arkadaşlar uzun zamandır işlerimin yoğunluğundan dolayı takip edemedim .
ferit kardeşim ve demirci mehmet abim güzel dilekleriniz için tşk ler .
ferit senin kuşlarıda en kısa zamanda burda görmek isteriz tabiiki . saygılar.

elimden geldince gönderdim abi tabi senin yardımınla

L

Ekli dosyalar

• Beyaz.webp
    Beyaz.webp
    171.1 KB · Görüntüleme: 1,415

MAŞALLAH beyaz yavru çok iyiymiş

ismail bey tşk kardeşi bundan daha güzeldi oda kara kuyruk çıkmıştı ama malesef yaşatamadım öldü
kısmet değilmiş . bidahakine inşanlah :evet:

ı

L

Ekli dosyalar

• 11072012(003).webp
    11072012(003).webp
    65.5 KB · Görüntüleme: 1,722
  • 11092012(029).webp
    11092012(029).webp
    78.7 KB · Görüntüleme: 1,735