Lütfen Acil yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ümit09
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 717
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ümit09

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ümit kırlı
Meslek
okuyom .d
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar benim kuşlarımı bi türlü uçuramıyorum ne denediysem olmadı hemen karşı çatıya atıyolar kendilerini aç bırakıyorum uçmuyorlar tokken hiç uçmuyorlar ne yapcam bilemedim en fazla 1-2 dk uçan kusum var bi sorunum daha var 2 tane kusum cok halsiz bi köşede durup başını içe gömüp duruyor yem yemiyor yavru kuş gbi bi sağ bi sol gdiyor kafası titriyo ne yapabilirim hiçbi hastalık türü belirtisi koyamadım ne olur yardımlarınızı bekliyorum ...

ümit09' Alıntı:
Arkadaşlar benim kuşlarımı bi türlü uçuramıyorum ne denediysem olmadı hemen karşı çatıya atıyolar kendilerini aç bırakıyorum uçmuyorlar tokken hiç uçmuyorlar ne yapcam bilemedim en fazla 1-2 dk uçan kusum var bi sorunum daha var 2 tane kusum cok halsiz bi köşede durup başını içe gömüp duruyor yem yemiyor yavru kuş gbi bi sağ bi sol gdiyor kafası titriyo ne yapabilirim hiçbi hastalık türü belirtisi koyamadım ne olur yardımlarınızı bekliyorum ...

ÜMİT KONULARI İYİCE GEZ BU KONU HAKKINDA ÇOK CEVAPLAR VERİLDİ HER BİLMEDİGİNE BASLIK AÇARAK SORMANA GEREK YOK BİLMEN ÖGRENMEN GEREKENLERİN HEPSİ SİTEMİZDE MEVCUT OLMAYANLAR .İÇİN BASLIK AÇ

KONU KİLİTLİ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri