KaRaCaKMaKLi
Üye
- Ad Soyad
- ÖzGüR aFaCaN
- Meslek
- Bilgisayar Mühendisi
- İlgi Alanı
- Kediler
Merhaba arkadaşlar SAtılık Bölümünde tartışılan bir konuyu buraya taşıyıp tartışmak seviyeli bir şekilde herkesden fikir almak istiyorum.
Malatya kuşları 8-9 saat ucar diyorlar kimileride takla atar biraz uçar ama öyle mardin gibi çok oynamaz diyor.
Konu hakkındaki konuşmalar ;
Malatya kuşları 8-9 saat ucar diyorlar kimileride takla atar biraz uçar ama öyle mardin gibi çok oynamaz diyor.
Konu hakkındaki konuşmalar ;
GÜVERCİNSEVER' Alıntı:MALATYA KUŞUNDA NE PERFORMANSI OLMAZ UÇACAĞI EN KRALI 1 SAAT ATACAĞI EN KRALI 2-3- TAKLA BU KUŞLAR BÖYLE YALAN SÖYLEMEYE GEREK YOK:?BEN 31 YAŞINDAYIM DAHA FAZLASINI YAPANI GÖRMEDİM GÖREN BİLEN VARSA BİLMİYORUM:?YANİ KUŞLARIN OYUNUNA BİŞEY DİYEMİYORUM YALAN SÖYLEMEM BEN ORJİNAL MALATYA KUŞLARI ALACAK OLAN VARSA.
malatyalıcem44' Alıntı:iyi eğitimli bir malatya güvercini 8 9 saat de gezer sen ne sallıyorsun çıkmış atacağı en kralı 2 3 takla diorsun bu kuşlar en az mardinler kadar oynar o da en azı yani düşün bence sen hayatında malatya kuşu seyretmemişsin bi de iran ile malatya aynı diyorsun yazık ya .
cengaver05' Alıntı:arkadaşım ben malatyalı değilim ama malatyada çalıştım ve kuşçu arkadaşım çok kuşlardan besledim ve mükemmel hem güzellik hem performans hemde dayanıklılık kuşun karnını doyur yeter her yere her havaya alışır şuan elimde yok olmasını ne kadar çok isterdim.malatyalı kuşçu murat var ayrıca ayakkabıcı ondan bir çift almıştım kuşlar mükemmel renk desen obiçim oyun desen obiçim çoğu mardine beş basar allah korusun nazarlardan saklasın
GÜVERCİNSEVER' Alıntı:malatyalıcem44' Alıntı:iyi eğitimli bir malatya güvercini 8 9 saat de gezer sen ne sallıyorsun çıkmış atacağı en kralı 2 3 takla diorsun bu kuşlar en az mardinler kadar oynar o da en azı yani düşün bence sen hayatında malatya kuşu seyretmemişsin bi de iran ile malatya aynı diyorsun yazık ya .
kaç tane varsa 8-9- saat gezen malatyan aldım madem ben bilmiyorum sen biliyorsan:?? oynamıyor dedik yalan desek yaranırdık dimi türkiyede kimde varsa malatya 8-9- saat gezen ben alıyorum at resimlerini kuşların ertesi günde gelecem uçuracaksın eğer uçmazsa o kuşların ne olacak peki:??burda atması tutması kolay ahkam kesmesi kolay malatyada 9 saat gezecek donlu yok paçalıyı sen nerden uçuracaksın o kadar uçan kuşun varsa tamam ben alıcam hadi almayacamda uçsun 9 saat sendeki paçalı ben her uçan kuşun başına 100 lira sana hediye verecem kuşta istemiyorum:?? uçmazsa kuşların ne vereceksin sen anlatsana bir bana bütün burda okuyanlara.uçacak diye bıraktığın kuş lar 8-9- saat uçmazsa verecekmisin sen kelle başı 100 lira bana:?madem var öyle kuşun kabul edersin yoksa edemezsin) atması kolay kardeşim kusura bakmayın da ben yok dedim madem ki var uçur bakalım:??ben kuşçuluğu bırakacam üstüne üstlük sende uçsun bi paçalın 8-9 saat haydi hodri meydan öyle atmakla tutmakla bilmeyenlerin okuduğu yerde sallamakla olmaz bu işler.cevabını bekliyorum ben ve bütün site görsün kimmiş bilmeyen anlamayan:??
max1' Alıntı:pek sayın murat kardeşim yada güvercinsever arkadaşım eklediğin resimler kalite olmakla birlikte çooook ama çokkkkkkk güzeller.ben malatya bol paçalısının hayranı aynı zamanda hastasıyım.bu forumda beni malatya taklacıları ile tanıyan arkadaşlar oldukça çoktur.önceleri erkek bulamadığımdan dolayı dişi yi demkeş ile eş tutmak zorunda kaldım ve altından çıkan yavrulara melez diye dalga geçen epey bir kişi oldu.erkeği sonunda bulduk ama aradan 1.5 sene sonra.şimdi elimde 1 çift orjinal malatya var.erkeği henüz uçurmadım ama dişi si takla atıyor.ne kadar uçar daha denemedim çünkü kaybederim diye korkuyorum.2 ay süredir vermediğim ilaç kalmadı ama dişinin sol kanadı tutuldu.ank tamamı neredeyse oyun kuşu besler.o yüzden hiç kimsede yada çok ama çok az kişide malatya var desem yeridir.malat yadan cem kavukcu öğrenci bu yüzden seninde dediğin gibi net den yazmak kolay oluyor.iş icraata gelince yok.banada ilk zamanlar ücretli erkek yollayacaktı aradan 8-9 ay geçti.sadece oyalayıcı ve dalga niteliğinde sözler.cem arkadaşımızı bu konuda pek dikkate alıp da canını sıkma ve foruma daha sonra benim gibi pişman olacağın sözler yazma.bir ata sözü vardır ve her kez bilir.Öfkeyle kalkan zararla oturur diye.burada sözüm sana değil ama bazı şeyleri duymamak en iyisi.yada en azından kaile aldığın kişiyi sana azda olsa değerlendirdim.onu çok kötülemiyorum ama yaş olarak ve öğrenci olarak eksiklikleri olduğunu söylüyorum.sonuçda oda forumun bir parçası ve eklentileriyle baya bir yorum yazdıran kişi.sen boş ver malatya nın kıymetini bilen bilir.kuşların oldukça asiller ve güzeller.ank olsan seni ziyaret etmek ve kuşlarından almak isterdim.kal sağlıcakla
birde kendisi malatya taklacısı besliyorda neden kuşların hakkında bilgi istiyor.resimlerinden cin gibi oldukları apaçık belli .ortalığı kızıştıracakya ondan.elinden belki sayısız malatya geçti ve halende beslemekte.inanıyorum alacağından değil.adminler ve yöneticiler belki binler ce defa forum kurallarını hatırlatmakta ve uyarı ikaz yapmaktalar.alıcı değil iseniz yorum yazmayın diye halen daha ısrar ile sırf akla ve mantığa uymayan hal ve hareketler ve sinirlendirici sözler yazılmakda.uzun bir zaman foruma girmiyordu.geldigi hemen belli oldu.artık onu adminlere bırakıyorum.malatya kuşlarının adınıda bozmakta.malatyalar tarif ile anlatılamaz onları besledikçe ve gözünüzün önünde oldukça tanırsınız.onlar yaradanın bir mucizesidir.performans derken onların nasıl bir performansı olacakmış.5 saat uçsa ne 10 saat uçsa ne olacak.paçalarından dolayı zaten zor yürüyorlar birde onları uçurmak ve inmek istediği zaman kaldırmak onlara eziyet.onlar takla atabilirler ama kesinlikle oyun kuşu olarak nitelendirilemezler.benim gözümde onlar süs form kuşlarıdır.onlar görüntüleriyle bir efsanedir.yaa sana derken şimdi bende kendimi tutamadım iyimi.konu malatyar ve özellikle zıt sözler ve yorumlar olunca böyle oluyor işte;
max1' Alıntı:arkadaşlar malatya kuşunun uçmasını bırakın onu renk desen görüntü vs.övünde övün onu anlarım bende desteklerim ama uçuş tarafına gelince ben desteklemiyorum.tamam uçabilirler takla atabilirler ama uçmalarını bu kadar övmeye gerek yok.onlar performans oyun kuşu değildir.daha öncede dediğim gibi paçalarından zor yürüyor zaten eş almaları yada yumurtaya yatmaları için paçaları bile kesiliyor.bu güzellikden sen ne uçuş beklersin anlamıyorum.kendilerini özgür hissetmeleri kanatlarını spor amacı ile geliştirmeliri ve azda olsa uçmaları tamam taklada tamam ama iş oyuna gelince ve 8-9 saate gelince ben orada yokum işde;cengaver05' Alıntı:arkadaşım ben malatyalı değilim ama malatyada çalıştım ve kuşçu arkadaşım çok kuşlardan besledim ve mükemmel hem güzellik hem performans hemde dayanıklılık kuşun karnını doyur yeter her yere her havaya alışır şuan elimde yok olmasını ne kadar çok isterdim.malatyalı kuşçu murat var ayrıca ayakkabıcı ondan bir çift almıştım kuşlar mükemmel renk desen obiçim oyun desen obiçim çoğu mardine beş basar allah korusun nazarlardan saklasın
ultrAslan59' Alıntı:Arkadaşım 8-9 saat uçan malatya kuşu mu sen ne yaptın yahu? Eğer varsa öyle bir kuş gelelim izleyelim istedin paraları ben verip alıcam senden.Ben şimdiye kadar hiç görmedim.Olduğunuda sanmıyorum ha iddaa etmişsin güzel biraz gerçekçi bakalım o zaman işe uçur söyledin gibi olursa bende diyorumki talep ettiğin rakkamlara ben alıcı bulucam sana.Bu arada arkadaşın ilan satış sayfasıda rezil oldu kusura bakmasın.İşte bunların yapılmaması gerekiyor.İlanları kirletmenin kötülemenin bir manası yok!Bak saolsun söylemiş böyle bölye kuş ortada kostüm ortada kuşlarda takla var ama ağım şahım oyun vs.yok bence normalide budur zaten.Daha ne yapsın onu gören adam burda okuyor zaten ilanın içeriğini alıcı olursa yazar irtibata geçer hala neyin uğraşındasınız ben onu anlamadım kusuruma bakmayın.Saygılar,