Manisa'dan Kelebekler ( Sayın H.Zabun )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hüseyin BAŞOĞLAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 48
  • Görüntüleme Görüntüleme 13K
josef' Alıntı:
bu arada kuşları görüp satın alma gibi bi ihtimalimiz var mı?

Selamlar Yusuf Bey,

Bu kuşların sahibi Manisa Kuladan Emekli Öğretmen Hüseyin Zabun ustadın kuşlarındandır. Kendisi ile iletişim kurmak istersen http://www.zabunhoca.com adresinden bir araştırma yapabilirsin..

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

KUŞLARINIZ ÇOK GÜZEL MAŞALLAH BANADA BİR ÇİFT TAKIM OLARAK KELEBEK LAZIM DAMIZLIK NERDEN BULABILIRIM

basoglanh' Alıntı:
karabaslar1mt2.jpg
slm abi ben cetin sayalara ilgim var hele bide oynaksa bitiyom abi izmir bornavada besliyom abi tlf laşalım 05387015821 bekliyom eyvallh

maşallah kuşlarınız cok güzel, bakımları da iyi,bol yavru almalar.

slm ben izmirden serkan eger satmak istersen bir çift kafa kuyruk almak isteri haber verirsen sevinirim saygılar,,

Kuşların sahibine ulaşmak için www.zabunhoca.com sitesinden yararlanabilirsiniz.

bucalı_0335' Alıntı:
cook guzel kuslar...

Ömer bey aramıza katılmanıza çok sevindim hoş geldiniz iyi zamanlar dilerim.

selam değerli dostum kuşlarınız maşallah çok güzeller..bir kelebek oyununu bayadır seyredemedim inşallah sizlerin yollayacağı videoda görmek nasip olur..saygılar

gùzel kuslar tebrik ederim bir ayar yapmissin kuslari hemen hemen :heyo:

maşallah kuslarınız guzel hocam msn adresım [email protected] eklersenız konusalım abı bende besleyecem bu ırhtan nasıp olursa tuyunce hayrını gorun selamlar

iyi günler hocam ben aslen karadenizli olup 30 yıldır manisada oturmaktayım. Bu zaman zarfında manisa merkezden hariç yerlerde böyle güzel kuşlar oldugunu bilmiyordum. kuşçular.org sayesinde sizler gibi degerli insanlarla ve sizlerin güzel kuşlarınız ve engin bilgilerinizle bende birşeyler yapıp bu mubarek hayvanları beslemeye devam ediyorum.
Mubarek diyorum 14 asır önce dinimizin yayılışında peygamber efendimizin(S.A.V.) hayatının kurtulmasına vesile olmuşlar. Oyüzden bu güzel varlıkları besliyorum. Halk arasında nekadar ugursuz diye kabul edilsede benim için degerli varlıklar güvercinler insanın içindedir ugursuzluk neyse hocam sizinle tanışmak ve müsadeniz olursa kulaya geldigimde görüşmek isterim Allah kuşlarınızı nazardan korusun bol yavru nasip etsin iyi günler

allah sahıbıne bagıslasın guzel soy

Oyunları nasıl acaba bu kuşların.sadece kostüm içinmi besleniyor?paylaşım için tşkler.UŞAK"tan SERDAR ARSLAN..

gerçekten tek kelimeyle süper maşallah..karabaş ların sakallarına bittim, walla süper zevki vardır onlara bakmanın yerde izlemenin bile..bence bu kuşlar kostum olarak besleniyodur diye düşünuyorum

saygılarımla

bnm hemşerim adam walla güsel kuşlar kuladada kesin avcıdır abi bnm eniştemde avcı
KUBİLAY saygılarımla.......

Geri