MANISA'DAN KELEBEKLER

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 54
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K
Re: MANISA DAN KEBEKLERIM.

kuşllarınız çok güzel hayrını gör ÖZ KARŞIYAKALI

posta kuslarım

Ekli dosyalar

• DSC05658.webp
    DSC05658.webp
    1.9 MB · Görüntüleme: 914
  • DSC05657.webp
    DSC05657.webp
    2 MB · Görüntüleme: 975

çok güzeller, benimde arap kelebeğim var erkek pazartesi bizim burda mezat oluyor bakalım ona göre bireş bulabilecekmiyim saygılar......

IKINCI RESIMDEKI KARANFILIN (MAT RENKLI OLANIN YAVRULARI)

Ekli dosyalar

• DSC05778.webp
    DSC05778.webp
    1.1 MB · Görüntüleme: 944
  • DSC05779.webp
    DSC05779.webp
    1.7 MB · Görüntüleme: 915
  • DSC05776.webp
    DSC05776.webp
    1.6 MB · Görüntüleme: 946
[izlesene]http://www.izlesene.com/video/hayvanlar-kelebek-guvercinler/794310[/izlesene]

FOTOLAR

Ekli dosyalar

• Görüntü005.webp
    Görüntü005.webp
    235.8 KB · Görüntüleme: 880
  • Görüntü006.webp
    Görüntü006.webp
    272.4 KB · Görüntüleme: 896
  • Görüntü007.webp
    Görüntü007.webp
    153 KB · Görüntüleme: 871
way hemşerim süper kuşlar allah bol bol yawru alman dileğiyle
KUBİLAY saygılarımla.......

son 3 resım dekı kuşlar arkadasımın kuşları. o kumes damızlık sakalı tarzı kumesı bademlıler ayrı... yorumlarınız ıçın tesekur ederım.

ilk fotograftaki lekesiz kara kompleyle, açık ( karabaş ) süper kuşlar. İnşallah tüyleri kadar hayrını görürsün. Son zamanlarda gördüğüm en düzgün kelebekler bunlar. :heyo:

tesekur ederımyorumlarınız ıçın
suan o karanfıl ve karabasların yavruları uremekte.

şeşler albenisi olan kuşlar sizde mevcut olanlar da çok güzel maşallah, Allah hepsini nazardan saklasın.. şeşlerden bi çift beslemek isterim damarın devamlılığı için.. Saygılar..

maşallah çok güzeller allah saglıkla huzurla beslemeyi nasip etsin

tesekur ederım.

4. resimdekiler kaplan şeşmi bizim burda öle deniyor o kuşlara o kuşlar havada tahmin edebiliyorum kaplan şeşleri çok harika dönüyo o cins kuşlar

maaşallah güzel kuşlarınız var ben bursa m.kemalpaşa lıyım bir kelebekçi olarak böyle bir paylaşımınız için teşekkür ederim .

yorumlarınız ıçın tesekur ederım.

Allah nazardan saklasın kelebeklerin dönüşüne hastayımdır.Sizinkileride pek sağlıklı gözüküolar bol yavrular..

bana kelebek lazım tel lini veririmsin bir çift manisa soma

allah nazardan saklasın inşallah en kısa zamans da bana da nasip olur böle kelebeklerden 1 çift

ardahan kardesım oncelıkle yorumların ıçın tesekur ederım. begendıgın ve ıstedıgın kusların yavrularından ayarlarım. suan yavru mevsımı ıyı bır yavru sezenu gecırırsek bol yavru alırız ışlh.

s.a kusların maşallahı var..ben de kelebek(saya) besleyicisiyim,ama sinoıpta besledıgım ıcın kuslarıma eş bulma konusunda imkansızları zorluyorum.. bana erkek kus lazım eger satmayı düşünürsen memnun olurum..
SAYGILAR...

Geri