Mardin Taklacısı Güllü Paçalı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hüseyin BAŞOĞLAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 53
  • Görüntüleme Görüntüleme 38K
Maşallah hepsi güzel kuşlar..

maşallah çok güzel kuşlar helal olsun bunlara bakanada gözü gibi bakmış belli tertemiz kuşlar

Resimler Mardin den Abdülkadir Erikan'a Aittir. ( 2006 yılında mardin taklacı güvercin festivalinde 2 inci gelmiştir )

Kendisine Buradan Bir Kez Daha Teşekkür Ederim..

Resimlerin Sahibi Yazıyor Yukarıda.

bir an dönek kuşları birine hediye edip mardin taklacısı besliyessim geldi:)
aman allah nazardan korusun güzel kuşlar
aslında ne zamandır aklımda var mardin beslemek ama taklacı beslemekde zor mesafesini göre kaç kanat vuruşundan tutta bir sürü şeyi var.

abdullah abi ama o zorluk o güzelliği izleyince geçiyor değdiğini anlıyorsunuz.
o zevk için herşeye değer.emin olum

Maaşallah hepsi birbirinden asil kuşlar. Allah sahibine bağışlasın. Bu kuşların biraz daha az paçalısı olanlardan Tokat Turhal İlçesinde çok miktarda görmüştüm.

maşallah mardinli arkadasımız kuşların sahane cok güzeller hemde bakımlı paylaşimin için tesekkur ederız

saygılar

slm kuşlar 10 numara ALLAH sahibne bağışlasın bol yavrular alması dileğiyle

bu kadar güzel ve temiz kuşlar görmek gerçekten büyük zevk defalarca seyrettim hepsi ayrı güzel son model araba gibi tek kusur yok tebrikler bol ve güzel yavrular alırsınız insallah

maşallah o ne gül öyle ;)

değerli arkadaşım önce teşekkür ederim sizinle tanışmak isterim lütfen gsm telefon numaranı gönder teşekkür ederim

bu kuşlar güllü değil öntepe ve arkatepe

Maşallah.. Allah nazardan korusun gercekten çok güzel kuslar. İşte has mardin kusları. Yalnız birkaç resimde bozlar ve gök benekli var. Onlar sanki Ankara kuslarını anımsatıyor.

Hüseyin BAŞOĞLAN' Alıntı:
110x15uz0sz8.jpg

BENİM DİŞİDE AYNI BÖLE AMA GÜZEL RESMİNİ ÇEKEMİYORUM BU KADAR GÜZEL ÇEKMİŞSİN GÜZEL KUŞLAR SAYGILARIMLA....

HARİKA KUŞLAR.GÖZÜMÜZÜN PASINI SİLDİN.TEBRİK EDERİM.MAŞALLAH.BOL YAVRU ALMAN DİLEĞİYLE.WONDERFUL.

selamlar.bunları şebap bölümüne koysaydın ya kardeş.çünkü şebap gibi bunlar. :slm:

Geri