ferhatakcakoca
Üye
- Ad Soyad
- ferhat akçakoca
- Meslek
- reklam tanıtım
- İlgi Alanı
- Kediler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ferhatakcakoca' Alıntı:bidahaki sefere kendi kuşlarımı koyarım inşallah... iddaa ediyorum en iyiler bende olacak
ferhatakcakoca' Alıntı:kaliteli bir kuş renginden fiziğinden duruşundan belli olur arkadaşlar kuş iyi oyun yapacak ama biçimsiz olacak? varmı böyle bişey ? kim besler acaba merak ediyorum zevk almam ben güzel olmayan kuştan ... bu kuşların bi tanesi uçuruldu 5-6 saat uçuşu var 90-100 arası sefer sayısı takla sayısı fazla değil 5-8 arası fişeklemeside çok uzun değil 30 metre çıkıyor yeterli olduğunu düşünüyorum HAKLIMIYIM ? kendi kümesimdeki kuşların resim ve video görüntülerini en kısa zamanda paylaşıcam allahın izniyle ...
ferhatakcakoca' Alıntı:kaliteli bir kuş renginden fiziğinden duruşundan belli olur arkadaşlar kuş iyi oyun yapacak ama biçimsiz olacak? varmı böyle bişey ? kim besler acaba merak ediyorum zevk almam ben güzel olmayan kuştan ... bu kuşların bi tanesi uçuruldu 5-6 saat uçuşu var 90-100 arası sefer sayısı takla sayısı fazla değil 5-8 arası fişeklemeside çok uzun değil 30 metre çıkıyor yeterli olduğunu düşünüyorum HAKLIMIYIM ? kendi kümesimdeki kuşların resim ve video görüntülerini en kısa zamanda paylaşıcam allahın izniyle ...
ferhatakcakoca' Alıntı:dostum kanıtla dersen kanıtlamam biraz zor olur anca misafir ederim kuşu uçururuz görmüş olursunuz
:heyo:alidemirsmm' Alıntı:pardon arkadaşlar pardon, yanlış konu başlığına yazmışım , ben yazımı ''geyik muhabbeti (atış serbest)'' başlıklı konuya yazacaktım ama yanlışlıkla buraya yazmışım , ne yapayım rakamları görünce coşmuşum bende ))
eğer 90 değil de 30 sefer ortalama ,fazla değil (sana göre) dediğin 30 mt diyosun ama 30 da değil 20 mt ve en fazla 3 takla yapsın o kuşun koy videosunu burda bana ne dersen de sesim çıkmayacak ferhat kardeş, benim huyum bu , kendimi sallayanlara kolay kolay sevdiremem, yapmicam karışmicam diyorum ama napiyim öyle bi mesafeden atış yapıp tabanı vurup ayakları çekip gidiyorki insanlar bende dayanamıyorum...
ferhatakcakoca' Alıntı:terbiyesizlik yapmanın alemi yok arkadaşım ihtiyacım yok butür basit yalanlara sadece paylaşmak istedim sana 6 saatlik videomu çekecem gerçek bir merakçı olsaydın gelirdin mardine bu yüzden kes kesini...
kuscu_marik' Alıntı:ferhatakcakoca' Alıntı:terbiyesizlik yapmanın alemi yok arkadaşım ihtiyacım yok butür basit yalanlara sadece paylaşmak istedim sana 6 saatlik videomu çekecem gerçek bir merakçı olsaydın gelirdin mardine bu yüzden kes kesini...
sakin olunuz ferhat kardesim ortada bahsettiginiz gibi bir durum yok video çekersiniz çekmezsniz kişiler gelirler yada gelemezler ama sizin söylemlerinize vede anlatımlarınıza göre konuşuluyor lütfen söylemlerimize dikkat edelim size bu tür konuşmalar yakısmıyor daha yapıcı da olabilirsiniz siz kuşlarınızı biliyorsunuzdur olumlu yada olumsuz elestiriler olacakdır normal karsılanmalıdır duymak istediklerimiz gibi konusabilirsek kırıcılıklar yasanmaz birbirimizi daha iyi anlarız ayrıca paylasımınız için de tekrar tesekkürler
saygılar
ferhatakcakoca' Alıntı:terbiyesizlik yapmanın alemi yok arkadaşım ihtiyacım yok butür basit yalanlara sadece paylaşmak istedim sana 6 saatlik videomu çekecem gerçek bir merakçı olsaydın gelirdin mardine bu yüzden kes kesini...