MARDİNİN EN İYİLERİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ferhatakcakoca
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 37
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ferhat akçakoca
Meslek
reklam tanıtım
İlgi Alanı
Kediler
ARKADAŞLAR BU KUŞLAR BENİM KUZENİMİN KISMET OLURSA YAVRULARINDAN GETİRİYORUM MARDİN BÖLGESİNİN EN İYİ KUŞLARIDIR YARIŞMALARDA 1. LİKLERİ VARDIR

Ekli dosyalar

• DSC00730.webp
    DSC00730.webp
    1.9 MB · Görüntüleme: 2,730
  • DSC00765.webp
    DSC00765.webp
    1.7 MB · Görüntüleme: 2,742
  • DSC00761.webp
    DSC00761.webp
    1.7 MB · Görüntüleme: 2,748
Bİ SÜRÜ RESİM VAR AMA NASIL YÜKLENİYOR BİLMİYORUM EN FAZLA 3 TANEMİ YÜKLENİYOR??

konuya cevap yaz de ve ilk seferde nasıl yukledıysen aynı şekılde yukleyebılırsın

Maşallah... dişi 10 numara, konuya cevap yaz de, sonra resim ekle, her seferde 3 resim atabilirsin b3 3 at sonra yıne cevap yaz de yıne aynını yap,,,

daha süperleri var arkadaşlar buyrunnnn :)

Ekli dosyalar

• DSC00749.webp
    DSC00749.webp
    1.7 MB · Görüntüleme: 2,591
  • DSC00741.webp
    DSC00741.webp
    1.9 MB · Görüntüleme: 2,596
  • DSC00748.webp
    DSC00748.webp
    1.7 MB · Görüntüleme: 2,564
kuşların hiç bir kusuru yok maşallah

Ekli dosyalar

• DSC00744.webp
    DSC00744.webp
    2.2 MB · Görüntüleme: 2,600
  • DSC00754.webp
    DSC00754.webp
    1.8 MB · Görüntüleme: 2,610
  • DSC00754.webp
    DSC00754.webp
    1.8 MB · Görüntüleme: 2,583
bidahaki sefere kendi kuşlarımı koyarım inşallah... iddaa ediyorum en iyiler bende olacak :)

Ekli dosyalar

• DSC00748.webp
    DSC00748.webp
    1.7 MB · Görüntüleme: 2,597
  • DSC00773.webp
    DSC00773.webp
    2.6 MB · Görüntüleme: 2,575
ferhatakcakoca' Alıntı:
bidahaki sefere kendi kuşlarımı koyarım inşallah... iddaa ediyorum en iyiler bende olacak :)

iddia etme inşallah de, inşallah olur kardeş

KUSLARINIZ GÜZEL KUŞLARA BENZİYORLAR GERÇEKTEN DE ÇOK İYİDİRLER AMA BU SİZİN GÖRDÜGÜNÜZ VE SİZİN NE KADAR İYİ GÖRDÜGÜNÜZLE GÜZEL GÖRDÜGÜNÜZLE ALAKALI PEK ÇOK KİŞİNİN BEGENDİGİ KUŞU ELESTİREBİLİYORLAR TABİ ELESTİRİLERDE GEREKLİ Kİ İYİYE DAHA İYİYE EN ÖNEMLİSİDE EN İYİYE ULASILABİLSİN AMA İDDİASINI YAPABİLMENİZ İÇİN ORTAYA KONULMASI EN İYİYİYİ İSPATLAMAK GEREK SİZİN GİBİ PEK ÇOK İDDİA EDİP İSPAT EDEMEYENLER OLDU ONUN İÇİNDİRKİ KUŞLARINIZ SİZCE İYİ KUŞLARDIR GÜLE GÜLE BESLEYİNİZ LAKİN ORTAYA KONULAMAYANIN İDDİA SI OLMAZ NETİCE DE CANLI HAYVAN ATMACASI VAR HIRSIZI ARSIZI VAR ZAMAN TECRÜBE VARDA VAR İNSALLAH DEDİGİNİZ GİBİDİRLER İZLER YORUMLAR YAPAR FARKLI BİLGİLER EDİNİRİZ KOLAY GELSİN ALLAH UTANDIRMASIN

SAYGILAR

selamlar.maşallah kuşlarda güzel fizik var.fakat oyunları kapatışı gelişi gidişi nasıl .devamlılığı nasıl.yavru performansı nasıl .sadakati nasıl.yapışma var mı.uçus süresi ne kadar.yere ne kadar kalıyor.taban taklası var mı.fişeklemesi ne kadar.kaç taklası var.bağlaması nasıl.önemli olan bunlar.süper sallı bir beyazım vardı.damdan dama geziyordu mesela.bence performansta enaz fizik kadar olmalı.

fizik degil performans daha önemli

önemli olan dıs görünüş degil içindekini dısarıya nasıl nereye kadar ne kadar yansıttıgı devamlılıgı olup olmadıgıdır

hani derler ya çok insanlar gördüm üzerinde elbisesi yok

çokda güzel elbiseliler gördüm için de insan yok

tabi kusdaki olması gerekenler görecelidir lakin oyunlu taklacı kusda kanat kuyruk sekilden ziyade size ne verebildigidir kendimce önemli olan budur seklin semalin üzerinde hiç durmadım bana istedigimi verebiliyormu en güzel kuş odur

SAYGILAR

kaliteli bir kuş renginden fiziğinden duruşundan belli olur arkadaşlar kuş iyi oyun yapacak ama biçimsiz olacak? varmı böyle bişey ? kim besler acaba merak ediyorum zevk almam ben güzel olmayan kuştan ... bu kuşların bi tanesi uçuruldu 5-6 saat uçuşu var 90-100 arası sefer sayısı takla sayısı fazla değil 5-8 arası fişeklemeside çok uzun değil 30 metre çıkıyor yeterli olduğunu düşünüyorum HAKLIMIYIM ? kendi kümesimdeki kuşların resim ve video görüntülerini en kısa zamanda paylaşıcam allahın izniyle ...

ferhatakcakoca' Alıntı:
kaliteli bir kuş renginden fiziğinden duruşundan belli olur arkadaşlar kuş iyi oyun yapacak ama biçimsiz olacak? varmı böyle bişey ? kim besler acaba merak ediyorum zevk almam ben güzel olmayan kuştan ... bu kuşların bi tanesi uçuruldu 5-6 saat uçuşu var 90-100 arası sefer sayısı takla sayısı fazla değil 5-8 arası fişeklemeside çok uzun değil 30 metre çıkıyor yeterli olduğunu düşünüyorum HAKLIMIYIM ? kendi kümesimdeki kuşların resim ve video görüntülerini en kısa zamanda paylaşıcam allahın izniyle ...

SENDE ANLATTIGIN GİBİSİNİ SEVİYORSUN FERHAT KARDESİM YANİ HEM MUHTESEM HEM YAKISIKI VE GÜZEL GAYET NORMAL ZEVKLER VEDE RENKLER TARTISILMAZ BEN BANA İÇİNDE VAR OLANI VERSİN BENİ MUTLU ETSİN BANA YETER DİYORUM RENGİN SEKLİN KENDİMCE ÖNEMİ YOK BENDE BÖYLESİNİ SEVİYORUM VAR BÖYLE SEY BENDE BÖYLESİNDEN HOŞLANIYORUM HERKES HERKESİN SEVDİGİNİ SEVECEK DİYE BİR SEY YOK BİZ MEMURUZ 5 6 SAAT KUŞ BEKLEYEMEYİZ HER KEZİN GÜZELİ KENDİNE YERDE RENGİNDEN SEKLİNDEN KUŞUN İÇİNDEKİNİ BEN ANLAYAMADIM VE GÖREMEM DAHA BU UGRASI ÇÖZEMEDİM GÜZEL KUSLARIYIN BOL OLMASINI DİLİYORUM TABİKİ KENDİNCE HAKLISIN ZATEN YOGURDUM EKSİ DİYEN PEK YOK

SAYGILAR

ferhatakcakoca' Alıntı:

hey maşallah, Allah neler yaratmış 90 100 sefer ve 30 mt he , ATMA ları nasıl kuşların kardeş ?

muharrem abi selamlar :))

dostum kanıtla dersen kanıtlamam biraz zor olur anca misafir ederim kuşu uçururuz görmüş olursunuz

Maşallah Allah sahibine bağışlasın, tüyleri kadar hayrını görsün diyelim. Yanlız Ferhat beyin yazmış olduğu kuşlardan biri 5-6 saat uçtu 90-100 kez sefere geldi konusunu kısaca matematiğe döktüm ve şöyle bir sonuç çıktı.
Kuşun 6 saat uçtuğunu düşünerek 6 saat 360 dakika yapıyor . 360 bölü 100 dersek , kuş 3,6 dakikada bir sefere geliyor demektir ki bu çok çok mükemmel bir skor. Kuş saat kurmuş gibi 3,5 dakikada bir sefer çekiyor yani.
Maşaallah, maşaallah.Hala böyle kuşlar var demekki.

ferhatakcakoca' Alıntı:
dostum kanıtla dersen kanıtlamam biraz zor olur anca misafir ederim kuşu uçururuz görmüş olursunuz

niye zor olsun ki kardeş, kamera çekimi ile o mükemmel kuşu burda izleme fırsatına sahip oluruz, gerçi hiç bir kameranın şarjı okadar gitmez... gerçi bende de bir kuş var 9 10 saat uçuyor en fazla beş dakikada bir gelir, içler dışlar çarp = 120 sefer falan yapıyor, ama seninki kadar uzun değil 25 metre ortalama, ben kameraya karşıyım, istersen gel misafir edeyim uçuralım sen karar ver, yavruları daha da fena sabah kaldırıyorum aksama kadar ucuyorlar ben diyim 150 sefer sen de 250 sefer, ama bu ara ucuramıyorum atmaca korkusundan, istersen vaktın olursa sıkılmazsan onlardanda bi tane kaldırırım,

ilginç 100 sefer atmalar cok saglam !!!!!!!

pardon arkadaşlar pardon, yanlış konu başlığına yazmışım , ben yazımı ''geyik muhabbeti (atış serbest)'' başlıklı konuya yazacaktım ama yanlışlıkla buraya yazmışım , ne yapayım rakamları görünce coşmuşum bende :)))
eğer 90 değil de 30 sefer ortalama ,fazla değil (sana göre) dediğin 30 mt diyosun ama 30 da değil 20 mt ve en fazla 3 takla yapsın o kuşun koy videosunu burda bana ne dersen de sesim çıkmayacak ferhat kardeş, benim huyum bu , kendimi sallayanlara kolay kolay sevdiremem, yapmicam karışmicam diyorum ama napiyim öyle bi mesafeden atış yapıp tabanı vurup ayakları çekip gidiyorki insanlar bende dayanamıyorum...

alidemirsmm' Alıntı:
pardon arkadaşlar pardon, yanlış konu başlığına yazmışım , ben yazımı ''geyik muhabbeti (atış serbest)'' başlıklı konuya yazacaktım ama yanlışlıkla buraya yazmışım , ne yapayım rakamları görünce coşmuşum bende :)))
eğer 90 değil de 30 sefer ortalama ,fazla değil (sana göre) dediğin 30 mt diyosun ama 30 da değil 20 mt ve en fazla 3 takla yapsın o kuşun koy videosunu burda bana ne dersen de sesim çıkmayacak ferhat kardeş, benim huyum bu , kendimi sallayanlara kolay kolay sevdiremem, yapmicam karışmicam diyorum ama napiyim öyle bi mesafeden atış yapıp tabanı vurup ayakları çekip gidiyorki insanlar bende dayanamıyorum...
:heyo:

KUŞLARINIZI ÇOK BEĞENDİM, GÜLE GÜLE BESLEYİN ARKADAŞLAR.

ben öylesine yazdım abi, baksana adam 100 baş 30 metre diyor, e video diyoruz yok gel izle diyor (mardine) e ben de salliyayım bari dedim, nasıl olsa gelip izleyeceği yok :D

terbiyesizlik yapmanın alemi yok arkadaşım ihtiyacım yok butür basit yalanlara sadece paylaşmak istedim sana 6 saatlik videomu çekecem gerçek bir merakçı olsaydın gelirdin mardine bu yüzden kes kesini...

ferhatakcakoca' Alıntı:
terbiyesizlik yapmanın alemi yok arkadaşım ihtiyacım yok butür basit yalanlara sadece paylaşmak istedim sana 6 saatlik videomu çekecem gerçek bir merakçı olsaydın gelirdin mardine bu yüzden kes kesini...

sakin olunuz ferhat kardesim ortada bahsettiginiz gibi bir durum yok video çekersiniz çekmezsniz kişiler gelirler yada gelemezler ama sizin söylemlerinize vede anlatımlarınıza göre konuşuluyor lütfen söylemlerimize dikkat edelim size bu tür konuşmalar yakısmıyor daha yapıcı da olabilirsiniz siz kuşlarınızı biliyorsunuzdur olumlu yada olumsuz elestiriler olacakdır normal karsılanmalıdır

saygılar

kuscu_marik' Alıntı:
ferhatakcakoca' Alıntı:

sakin olunuz ferhat kardesim ortada bahsettiginiz gibi bir durum yok video çekersiniz çekmezsniz kişiler gelirler yada gelemezler ama sizin söylemlerinize vede anlatımlarınıza göre konuşuluyor lütfen söylemlerimize dikkat edelim size bu tür konuşmalar yakısmıyor daha yapıcı da olabilirsiniz siz kuşlarınızı biliyorsunuzdur olumlu yada olumsuz elestiriler olacakdır normal karsılanmalıdır duymak istediklerimiz gibi konusabilirsek kırıcılıklar yasanmaz birbirimizi daha iyi anlarız ayrıca paylasımınız için de tekrar tesekkürler

saygılar

silinen yazı aynı yazdıgım cevabı iki kere tıkladıgımdan dolayı silinmiştir

ferhatakcakoca' Alıntı:

bak arkadaşım 10 15 gün önce bu yazıyı yazsaydın farklı şeyler yazardım ama sonra yine sen rahat durmadın diyecekler o yüzden yazmıyorum yaşın benden ufak olmasına rağmen,ramazan ramazan basma damarıma topla azını ! ben sana yalan söylüyorsun demedim abartıyorsun dedim, 6 saat uçup 10 takla 30 metre 100 sefer yapan kuş daha dünyaya gelmedi, senin gibi atıp tutan 50 tane kuşçu olduğunu iddia eden insanın söylediği kuşu izlemek icin yüzlerce km yol yaptım ama kaç tane kuş izleyebildim biliyormusun ''0'' ( birkaç abim ve kardeşim hariç )
şimdi hadi ben merakçı değilim diyelim ( ki senin yaşın kadar yer gezmişmdir kuş için ! ) e ben de sana aynı teklifte bulunuyorum sen neden gelmiyorsun o halde ? merakçı değilmisin sen ? bende sana 150 sefer 25 metre yapan kuşum var diyorum gel hadi ! bak sen benim söylediğimi direk dalga olarak algıladın , neden ? çünkü rakamlar kuşüstü rakamlar, inan senin rakamlarında bana öyle geldi güzel kardeşim, 5 saat video çek demiyorum sana 100 sefer 20 saniyelik kayıt yapacaksın hepsi okadar, bu kuşu kaldırıp başka yeremi gidiyosun, illaki izliyosun, e o arada da çekim yap da tüm türkiye kapında sıra olsun daha ne istiyorsun, herkes bi kuşçu görsün, herkesin içindeki ateş bi sönsün, herkes maşallah desin, Allah neler yaratmış desin, sen şimdi diyeceksin ki benim onlara ihtiyacım yok, yine abarttın derim ! kal sağlıcakla , bir oldu bidaha ağzını bozma orucumu yeme ciğerim...

pekala video çekip yayınlarım inşallah bu yavrular daha sökülmedi.. ali demir alaylı bi dille konuştun ne dediğinin farkında değilmisin ihtiyacımmı var burdaki insanları kandırmaya lütfen cevap bile verme merakçı olabilirsin ama ne konuştuğunu bilmiyorsun konuşmayı öğrenince cevap yaz

Geri