MARDİNİN EN İYİLERİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ferhatakcakoca
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 37
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
yeni girebildim siteye konuşmayı öğrenmekle meşgul olduğum sanılmasın :) bak arkadaşım polemiğe girmemeye çalıştıkça dik dik konuşup germe beni !!! alay etmedim abarttığını söyledim, rahatsız olduysan abartmazsın olur biter, heryerde senin iddianı iddia eden insanlar var ama bi tanesi bunu ıspatlayamadı, sende ıspatlayamayacaksın çünkü böyle bir performans yok, sen var diye iddia ediyosan bende yok diye iddia ediyorum arkadaşım, zoruna gitmesine gerek yok çekersin bi video bende tüm yazdıklarımdan utanır senden özür dilerim bu bukadar basit bi durum, ayrıca ben özel bir dersanede dil anlatım ve güzel konuşma dersi veriyorum, katılmak istersen senden ücret aldırmam, selamlar

senin o çalıştığın özel dersaneyi satın alır senide ordan tekmelerim alicim sabret video çekicem kuşlar daha sökülmedi

ferhatakcakoca' Alıntı:
senin o çalıştığın özel dersaneyi satın alır senide ordan tekmelerim alicim sabret video çekicem kuşlar daha sökülmedi

FERHAT BEY HEM EN İYİ DİYOR SUNUZ HEM ORTADA BİR SEY YOK YORUMLARA TAHAMMÜL EDEMİYORSUNUZ HEP İYİ SEYLER DUYMAK İSTEYİP AMA KENDİNİZ AYNI SEYİ YAPMIYORSUNUZ HİÇ İSTEMEDİGİM HALDE SİZİ UYARIYORUM İNSANLARI TAHRİK ETMEKDEN VAZ GEÇİNİZ DEVAMINDA ÜYELİGİNİZ İPTAL EDİLECEKDİR

ferhatakcakoca' Alıntı:

Marik abinin dediği gibi bir uyarı aldınız ikinci uyarıda sistem tarafından uzaklaştırılacaksınız lütfen uslubunuze dikkat ediniz.

ferhatakcakoca' Alıntı:

koçum senin bir işyerin var sanırım , böyle önüne gelen yeri satın alabileceğini düşündüğüne göre...
şunu bil ki senin gibi (ki içlerinde dev inşaat grupları var) 53 tane şirkete ve sahibine akşama kadar finansal, mali eğitim ve danışmanlık veriyorum, şayet firma seninse reklam firmalarının % 99 unun nasıl para kazandıgını iyi bilirim çünkü benden alırlar o kısa yoldan para yapma aklını ! değil dersaneyi satın almak afişlerini yapamazsın sen o dersanenın reklamcı arkadaşım, senle para muhabbeti yapmak istemem ama burası istanbul bende mali müşavirim koçum, hayal edemezsin yavaş gel...

bu arada ben dersanede çalışmıyorum, mali müşavirlik ofisim var, bi de seninkinden semiz olmasın bi tane inşaat şirketim var ,dersanedeki dersi hobi olarak veriyorum canım kardeşim,

Burası ring mi, er meydanı mı?
Ali bey her tartışmada nedense siz oluyorsunuz bunu anlamış değilim.
Bu sitenin kuralları var forumları birbirinize laf yetiştirmek için kullanamazsınız.
Lütfen buna son verin.

Hüseyin BAŞOĞLAN' Alıntı:
Burası ring mi, er meydanı mı?
Ali bey her tartışmada nedense siz oluyorsunuz bunu anlamış değilim.
Bu sitenin kuralları var forumları birbirinize laf yetiştirmek için kullanamazsınız.
Lütfen buna son verin.

doğru söze ne denir hüseyin bey, napiyim insanlar fazla abartınca dayanamıyorum, sebep bu olsa gerek :) o 100 sefer dedi ben 125 sefer dedim dalga geçiyosun dedi, yani 100 olur ama 125 olmaz demek istedi ne diyim...

Geri