emirsalih
Üye
- Ad Soyad
- emirsalih
- Meslek
- elektrik
- İlgi Alanı
- Eklem Bacaklılar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bursasilik dumanlı' Alıntı:kusun cinsi nedir
başka eş kuşum yok ama yinede bilemiyorum yumurtaya yatıyorlrr ana baba onlar varken oraya yumurtlayamaz sanırım başka kuş.Hoca' Alıntı:Kümeste başka kuşlar varsa onlardan biri yumurlamıştır.
emirsalih' Alıntı:ilk yumurtasını perşembe yaptı ikincisinide cuma 2 tanede bu gün yumurtladı ne yapayım bakabilirlermi acaba iki tenesini ayırayımmı yumurtaların. :heyo:
makara falan deyil arkadaşım ben zaten 4-5 ay falan oldu kuşçuluğa başlayalı tam bu konularda bir bilgim yok bilgi almak adına bu konuyu açtım sizlere dün saat 16:00 gibi kapattım kuşları bugünde 16:00 gibi baktım yani aradan 24 saat gibi bir zaman geçmiş bu saat ler arasında belkide yapmış olabilir 2 tane yumurta ana baba yatarken diğer kuşların orayı girip yumurtlaması bana göre zor.tengelli' Alıntı:emirsalih' Alıntı:ilk yumurtasını perşembe yaptı ikincisinide cuma 2 tanede bu gün yumurtladı ne yapayım bakabilirlermi acaba iki tenesini ayırayımmı yumurtaların. :heyo:
selam bu yumurtanın ikisi onun değil çünki kuş dört tane yumurtlamaz ayni günde 2 tane hiç yumutlayamaz.bir yyumurtadan iki yavru bile cıkar ama bir kuştan bir günde iki yumurta cıkmaz :=( cuma gününün yumurtalarını atmalısın tabi bizle makara yapmıyorsan.
erkeğin defalarca pindiğini gördüm ikiside dişi değil ...kuscu_19' Alıntı:öle tahmin ediyormki kuşlarının ikiside dişi kızgınlıktan eş oldlar ama yumurtalarda döllenme yoktr yinede abilermz en iysini bilir![]()
emirsalih' Alıntı:makara falan deyil arkadaşım ben zaten 4-5 ay falan oldu kuşçuluğa başlayalı tam bu konularda bir bilgim yok bilgi almak adına bu konuyu açtım sizlere dün saat 16:00 gibi kapattım kuşları bugünde 16:00 gibi baktım yani aradan 24 saat gibi bir zaman geçmiş bu saat ler arasında belkide yapmış olabilir 2 tane yumurta ana baba yatarken diğer kuşların orayı girip yumurtlaması bana göre zor.tengelli' Alıntı:emirsalih' Alıntı:ilk yumurtasını perşembe yaptı ikincisinide cuma 2 tanede bu gün yumurtladı ne yapayım bakabilirlermi acaba iki tenesini ayırayımmı yumurtaların. :heyo:
selam bu yumurtanın ikisi onun değil çünki kuş dört tane yumurtlamaz ayni günde 2 tane hiç yumutlayamaz.bir yyumurtadan iki yavru bile cıkar ama bir kuştan bir günde iki yumurta cıkmaz :=( cuma gününün yumurtalarını atmalısın tabi bizle makara yapmıyorsan.
emirsalih' Alıntı:ilk yumurtasını perşembe yaptı ikincisinide cuma 2 tanede bu gün yumurtladı ne yapayım bakabilirlermi acaba iki tenesini ayırayımmı yumurtaların. :heyo:
bir kuşun aynı gün iki yumurta yapma olayı sakat ya başka kuş yumurtladı yada kuşlarının ikiside dişi bence bütün yumurtalarını ışıkta kontrol ettekço' Alıntı:değerli arkadaşlar iyi akşamlar. kenan bey ben söyleyecektim lafı azımdan aldınız,bir günde kuşun iki yumurta nasıl yapmış şaşılacak bir şey. ben kücükken allahrahmet eylesin bir büyüğümün kuşu süerekli üc yumurta yapıyordu.tabiki gün aşırı.ama bir günde 2 tane hic duymadım.SAYGILAR