maşallah ya dört tane yumurtladı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emirsalih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 47
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yannışın var dört tane yumurtlamaz kuş birader başka kuş yumurtlamıştır aynı yuvaya yada kuşların ikiside dişi dölsüz yumurtalardır

2 tane dişi kuş eş almış kızgınlıktan ve onların 2side yumurtlamıs bırak aynı gunde 2 tane yumurtlamayı günde 1 tane degil 2 gün arayla yumurtlar kus 2.yumurtayı istersen bekle 21 gün ama bence o kuşların 2side dişi başka kuş gelip oaraya yumurtlamaz..tohumsuz yumurtlar geçmiş olsun!!

ben boyle bi şey ne duydum ne gordum bu olay bence çok mantıksız kuş hayatta 4 tane yumurta yapmaz hem bır gunde ıkı tane hiç yapmaz tavuk bıle bu işi beceremıyo güvercin nasıl becersin garantı erkek 2 dişi ile eş aynı yuvaya yumurtladı dişiler ,sen en ıyısı en son yumurtaları at gıtsın nasılsa çıkmayacak çıksa dahi yaşamayacak ,

Böle sacma seylerle milletin kafasını karıstırmayalım ltf...
Birinci si bir kusun 4 yumurtaya da bakması ımkansız bır kuzun da 4 yumurta yapması ımkansız gıbı bırsey hele peş peşe yumurtlaması da ımkansız :ckmk: 4 yumurtayı catallarında sıgacahını dahi düşünemıyorum bole sacma seyler acıp saygı deger arkadaslarımızı mesgul etmeyelım ......

tengelli' Alıntı:
emirsalih' Alıntı:
ilk yumurtasını perşembe yaptı ikincisinide cuma 2 tanede bu gün yumurtladı ne yapayım bakabilirlermi acaba iki tenesini ayırayımmı yumurtaların. :heyo:

selam bu yumurtanın ikisi onun değil çünki kuş dört tane yumurtlamaz ayni günde 2 tane hiç yumutlayamaz.bir yyumurtadan iki yavru bile cıkar ama bir kuştan bir günde iki yumurta cıkmaz :=( cuma gününün yumurtalarını atmalısın tabi bizle makara yapmıyorsan.

bence dalga geçiyorsun çünkü bir kuş 1'er gün arayla 2 tane yumurta yapar ve bir gün içerisinde 2 yumurta yapamaz ve 4 tane yumurta hiç hiç yapamaz bence makaraya alıyo bizi

arkadasım ilginc bende uzun zamandır güvercin besliyorum 4 yumurtaya bakamaz sanırım 2 sine zor bakıyo bi arkadasımın 3 tane yumurtlamıştı ama 4 du duymadım hiç sen onların ıkısını başka bırıne sur dördunu ceviremez sanırım n yavru oluşmaz 4 düde boşa gider gene sen bilirsin

2 tane dişi yumurtaya basmış olabilir

çok büyük ihtimal kuşlarının ikiside dişi kızgınlıktan eş olmuşlardır. ikisi birden yumurtlamışlar ama yinede yakın çevrenden birine göster.

bir çift arap güvercinim vardı. 4 tane yumutladılar ilk yumurtalarıydı. aradan 22 gün geçti kırdım boş çıktı. ve 1 hafta sonra yine 4 tane yumurtladı onlarında 2 tanesi boş çıktı. 10 gün sonra yine 4 tane yumurtladı ve 4 üde çıktı. bakamadılar büyüdükçe öldüler 2 tane kaldı.

sen kendine eminsen o aynı kuş dört tane yumurtladıgına aldırma kimseye bırak yatsınlar şimdi hangisini alıp kıracaksın onlar yumurtayıçevirdigi için bilemezsin hangisi ilk hangisi sonra çıktıgını yanlış yapma kalsın hepsi çıkan çıkar çıkmayan kaybın olmaz eger dördüde çıkarsa ikisini ayır şırıngayla besle kuş dördüne bakmaz

bu arada 4 tane yawruya bakar neden bakamasın al bi çift posta yawru yumurtlamaya başladıgında ilk yumurtasını alma yanına 2 tanede sen at eger safkansa 4 ü nede yatar ve 4 ünüde byütür

İyi de arkadaş sorusunun yanıtını zaten vermiş. Kuşların ikiside dişi çıktı demiş. Konu gereksiz yere uzuyor gibi. Kilitlenmeli mi acaba?

Selamlar,

Çok hakılısınız doğanın değişmez kural ve ekolojik dengelerinin bilinmesine karşın, o kadar çok yorum yapılmış o kadar anlamsız yerlere çekilmiş ki konu kafa karıştırmakdan başka bir sonuca varılmamış, sitede yöneticilere üyeler kızıyor, benim konumu neden sildin, haksızlık bu gibi serdinişlerde bulunuyor, iste site üyeleri bu konuyu başından sonuna kadar okuyun ve sonra yöneticilere iğnelerinizi batırın.

Saygılarımızla,

Aykut Karabulut

Neden silinmediğini Aykut bey çok güzel ifade etmiş. Silsek veya kilitlesek özel yoldan sen benim konumu nasıl silersin, nasıl kilitlersin gibi sert ifadelere maruz kalıyoruz. Yazsınlar bunun gibi saçma konulara bakalım bu işin sonu nereye varıcak?

İçimizde harbi kuşçular var ben daha resmı gorur gormez bıldım cocukken mı başımıza gelmedi veya bir çift kuşumun gozumun onunde 6 ay altlı ustu çifleşmelerıne ragmen yumurtlamamalarını 6 ay sonra dişi bir misafırın kumese gelişiyle bu çiftimin dişisinin erkek çıkarak misafırı yumurtlatması gibi

Oda bir şey mi yenı başlıga gırer ama yıne de kısa ca bahsedeyım bir çakmaklı erkek ıkı mıskı dısı ıle bır sabunı dişi ıle çıfleştı 4 yumurta çıktı miskinin biri yuvaya sığmayınca yana yumurtladı orada yuva kızdıran miski erkek kendi dişisinin sandı yumurtalara babalık yapıyor onuda kendıne eş yaptı bu safında dişisi yumurtayı görünce gitti yeni gelen posta ile eş tuttu yav vallahi anlatılmıyor benim küfes bildiğiniz gibi degıl neydı o eskı dizi yav ceyyar falan vardı ya o onunla bu bununla ne yapıyım 2 ay sonra hepsı yoluna girer

töbe töbe imkansız gibi birşey.. yok ya imkansız kuş dört tane yumurtlayamaz bu işte bir iş var bu yumurtaların ıkısını baska kuşun altına sür olay cözulur yavrular cıkıp tuylenince yada yumurtalar kesın dölsuz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri