mavi bu hale nasıl geldi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan _ayhan_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 37
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K
öyle bişe olmaz kardeş büyük ihtimalle kir flan vardır üstünde

Kuş tek renk ırktan gelmiyosa olabilir. Demekki senin kuşunun annesi mavi babası beyaz falan yani iki renk karışmıştır birbirine. Kuş eğer belirli bi soydan gelirse mesela hepsi mavi böyle bişey olmaz...

............SİNAN ÖZTEKİN..............

selamın aleyküm benzer bir olayda arap eke kuşuma oldu kuşta herhangibi en ufak beyaz tüğ yok iken kuş hastalandıktan sonra kuyrukta bir telek beyazladı ilkdefa karşılaştım böyle bir olayla daha sonrasın dada kuşu sağlığına kavuşturamadık :hayir:

değerli büyüklerim ve sevgili küçüklerim bunda şaşılacak birşey yok calcium vitamini eksik olan kuşlar tüyleri zamansız alındığında( tüy dönemi dışında) yerine beyaz çıkıyor sizlerin başınada öyle bi olay gelmiş kuşun calsium ihtiyacını tam olarak karşılağınızda kuş normale dönücektir ...

arkadaşlar böyle olaylar oluyor benim damızlık küllüde oldu kuş sütbeyaz oldu kuş eğer iyi besleniyosa tüylerinin hepsini dökebiliyor yani genetiğinde olan renk gelebiliyor

DOSTUM KUŞUN ALAKANAT YANİ KUŞUN ANNE YADA BAABSINDA YA ALAKANATLIK YADA SÜTBEYAZLIK VARDIR YADA KANATLARI BELKİDE BOYALIYDI

Sevgili Güvercin DostLarı ;

Bu oLay TamaMen NormaL AnorMaL Bir DuRum DeğiL. Uzun Süredir Güvercin beStLeyen DostLar bu OLayın NorMal oLduğunu BiLiyorLar yani Sasırmış OHa olmuS Bir Tavır TakınmayaLım;
Hepimiz MutLaka Bir Kez yasamışızDır Bu oLayı Kuşun Soyunda varmış geNeLde yavru iKen TüyLEr değişir Soyundaki RenK Ağır basMış Olan omuS ala aLa :D:D

SayGıLAr

poyrazsezgin' Alıntı:
Sevgili Güvercin DostLarı ;

Bu oLay TamaMen NormaL AnorMaL Bir DuRum DeğiL. Uzun Süredir Güvercin beStLeyen DostLar bu OLayın NorMal oLduğunu BiLiyorLar yani Sasırmış OHa olmuS Bir Tavır TakınmayaLım;
Hepimiz MutLaka Bir Kez yasamışızDır Bu oLayı Kuşun Soyunda varmış geNeLde yavru iKen TüyLEr değişir Soyundaki RenK Ağır basMış Olan omuS ala aLa :D:D

SayGıLAr

Böyle bir yazı, böyle bir Türkçe kullanımı varmıdır, hayret edilecek bir durum gerçekten. 30 kusur yaşındasınız, nedir bu irc alfabesine özenmek anlamıyorum. :asla:

Geri