mavi eke erkek

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan menderes 58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 36
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
menderes urhan
Meslek
kamu çalışanı
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar yeni bir çekimle sizlerin tekrar güzel eleştirilerinizi kabul edeceğim çok yakında inşallah yalovadan menderes selamlar kazasız bol uçuşlar.

menderes 58' Alıntı:
Arkadaşlar yeni bir çekimle sizlerin tekrar güzel eleştirilerinizi kabul edeceğim çok yakında inşallah yalovadan menderes selamlar kazasız bol uçuşlar.

a.s Menderes,merakla bekliyoruz çekimini.Keşke bir kısa metrajlı tanıtım filmi koysaydın bu mesajın altına:)))

Güzel eleştirilerinizi kabul edecem demişsin,güzel olmazsa kabul etmiyeceksin demekki:)))

Bir daha tanıtım filmi olmadan böyle bedava mesajlar yazma.

Selamlar sağlıcakla kal.

şenol tunç' Alıntı:
menderes 58' Alıntı:

a.s Menderes,merakla bekliyoruz çekimini.Keşke bir kısa metrajlı tanıtım filmi koysaydın bu mesajın altına:)))

Güzel eleştirilerinizi kabul edecem demişsin,güzel olmazsa kabul etmiyeceksin demekki:)))

Selamlar sağlıcakla kal.

:)

İşte Mavi Eke Erkek

[izlesene]6064675[/izlesene]

eleştirilerin her türlüsüne açığım fakat çekim cep telefonu ile yapıldı o yüzden kusura bakmayın

Merhaba Menderes Bey,
Düzen açısından başlıkları birleştirdim bu sayede takibi daha kolay olacaktır.
Kuşa gelince çepik(sessiz), pratik ve uzun oyanayan bir kuş.
Ama inişini hiç bir oyun kuşunda tasvip edemeyeceğim şekilde yaptı.
Yine de siz de uçuşunu başından sona kaydedip bizimle paylaşmışsınız, teşekkür ederim.
İyi günlerde uçurup seyretmeniz temennisiyle.
Khalid

S.A
emeğinize sağlık menderes bey, seyir zevki olan bir kuş, lakin fişeklerinin çoğunu yukarıdan alması ve inişinde biraz problem var, ama fişeklerinin çoğu şekil olarak da mesafe olarak da güzel, yetiştirmek yitirmemek oynatmak izlemek izletmek ve sonunda da çekim yapmak bi hayli zor iş olduğundan size emeklerinizden ötürü teşekkür ediyorum,daha iyilerini de izletmeniz dileğiyle, selamlar...

şenol tunç' Alıntı:
menderes 58' Alıntı:

Selamlar sağlıcakla kal.

:D:D:D

Maşallah..

herkese merhaba

cep telefonu ile çekim yaptığımız için çok net değil ve sessiz çekim inşallah kamera ile çekip koyacağız.

inişine gelince daha tam perdahlanmadı antremanlarla daha iyi olacak inşallah. selamlar

s.a menderes abı kus güzelmıs ama eksikleri var inis bıraz sıkıntılı olabılır ama catıyla yerin arasında daglar kadar farkvar kusuntüyü kadar hayrını gör atmacasız günler dılerim

menderes abi kuşun kanat sesi az ama telefondan cektiğiniz için bize az gelmiş olabilir
fişekleri de uzun ve hızlı düz maşallah kuş kendini izlettiriyo
ancak bu iniş ilerde başına bela olabilir
kuş alışkanlık yapmaz inşallah bu inişi
az cok izlemişizdir bu tarz inen kuşları
bence hayrı alamet değil bu iniş

ama siz büyüklerimiz daha iyi bilirsiniz inşallah antramanla düzelir
saygılar

Menderes kardeşim önce emeğine sağlık,emek verip bize seyrettirdiğin için sağolasın.

Teras olarak yerinde geniş güzel maşşallah,hava alanı gibi altı sağlam yüksek perdahlı kuşlar küçük ebatlı yerlerde inişte

baya sıkıntı çekiyorlar o yüzden senin yerin baya güzelmiş.

Kuşunun tüyü kadar hayrını gör güle güle uçur,herkezin iyisi kendi gördüğünle sınırlıdır,taki daha iyisini görene kadar.

Kuşun eke ama, hareketleri daha eke oturmuş kuş görünümünde değil.Antrenman eksiği var inşallah uçurdukça dahada

iyi olur oturur.İnişine çıkışına bir şey dememe gerek yok kuş önce sahibine sonra eşe dosta uçar,sende zamanla eksik

yanlarını göreceksin,tüyü kadar ömrü olsun.

Videonun başlarında verecem dediğin yumurtalardan çift sarılı olmak kaydıyla bende isterim:)))))))

Selamlar sağlıcakla kal.

merhaba şenol bey kuş yeni yeni oturuyor kuş kaza geçirdi ardından atmaca vurdu iyileştikten sonra rahatsızlandı kanadı tutuldu bunlara rağmen yinede oynamaya çalışıyor gün geçtikçe dahada iyi olacak inişine gelince taklalı inmeye biraz geç başlarlar ben bildiğim için yazılanları dert etmiyorum kusuru olsaydı çekimlerin hepsi aynı gün baştan sona yüklenmezdi dediğim gibi uçtukça daha iyi olacak tüm ğirişlerini 3mt altında yaptığı gün yalaova dışında yarışmaya kalkacak ilerde kamera ile çekilmiş görüntüler yükleyeceğiz inşallah selamlar .

yumurta espirisine gelince değerli bir abim dişi kardeşlerinide izlediği için istiyor bende telefonda espiri yapıyordum niyetim insanları küçümsemek değil yanlış anlaşıldım ise kusuruma bakmayın.

Telekten çıkmış diğer kuşlarımda var sırası ile hazır oldukları zaman bundan sonra inşallah kamera çekimlerini siteye yükleyeceğim.Bunları reklam olsun diye yazmıyorum elimdeki güzellikleri paylaşmak için yazıyorum.Beni tanıyanlar ne kadar mütevazi olduğumu bilirler herkese selamlar saygılar.

S A MENDERES KARDESİM GÜLE GÜLE UÇURUN BESLEYİN PAYLASIM İÇİN TESEKKÜRLER

SAYGILAR

Menderes bey merhaba,

söylediğiniz gibi daha hayvanın 15 veya 20 günü var. inşallah kupada derecede kalırsınız. yalnız birşey dikkatimi çekti kuşunuzun altı boş deyil hayvanının perdahı iyi bence ilerleyen günlerde taklalıda ineceği görüşündeyim çünkü hayvan inme seferlerinde kendinini zorluyor bence tam bir performans kuşu antremanını iyi verebilirseniz kupada derecede kalabilir tamammen sizin elinizde birde hayvan oyuna geldiğinde konuşmalar var onunda bayağı bir etkeni olur tabi bu benim fikrim. paylaşımınız içinde ayrıca teşekkür ederim.

Saygılarımla,

Ramazan ABA

Ramazan kardeşim öncelikle kuştan anlayanın hali başka kimse kuşun yaptıklarını değilde iniş şeklini izliyorlar oysaki daha 20 gündür sefere başladı taklalı inmeye yakında başlar.yakında hem kendisinin hemide kızının kamera çekimlerini sitede sizlerle paylaşacağım.ayrıca ramazan kardeşim yalovada ikamet ediyor olsamda aslen Sivaslıyım selamlar güzellikler paylaştıkça güzelleşir.

ramazan kardeş sayfa 5 te buda benim beyazlarım adlı çekim var yine aynı telefon ile çekim yapılmış bir beyaz kuşum var.
bak bakalım beğenecekmisin

Menderes bey kuslarınız cok guzel Allah kazasız belasız ucurmalar nasıp etsin.Ben de yalovalıyım yazın orada oluyorum tanısmak ısterim sizinle.Görüntüdeki yer kuscular dernegının oraları sanırım dere boyu.Selamlar.

göçmen mahallesi mevkii öge kardeşim

merhabalar;
Menderes kardeşim, dilerim kuşun uçuşu yüreğin kadar güzel olur. Allah nazardan saklasın... :slm:

http://www.orhanberberguvercin.com/

Menderes bey merhaba,

Kuşun son durumu nasıl ilerleme varmı?

Saygılarımla,

Ramazan ABA

kardeş kusura bakma birkaç gündür nete bakamadım ama inişi düzene girdi taklalı iniyor aşağı çökmesine biraz vakit var daha ama gidişatı çok iyi olacak inşallah.

çökmesi derken genelini kastediyorum.Bide çekim yaptığım güne kadar kuş 45 dk civarında uçuyordu o gün 1.40dk uçtu normalin iki katını havalar müsade ederse inşallah bu defa kamera çekimi yapacağım becerebildiğim kadarı ile yüklerim inşallah selamlar.

menderes abi kuş bahsettiğine göre epey yol almış inişindeki hareketleride bırakmışsa
maşallah gerçekten mükemmel bi kuş oldu
cünkü kuşun fişek tarzı çok ilginç (mükemmel)
fişekte yağ gibi kayıp gidiyo maşallah
allah nazardan korusun
saygılar

(ben bu tarz kuşların sonu iyi olmuyo derken. ( inişi için konuşuom) senin kuşunu kötülemek için söylemedim
izlediğim bu tarz kuşların sonları kötü olduda ondan söyledim.
yanlış anlaşılma olmasın abi
saygılar

Geri