mavi eke erkek

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan menderes 58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 36
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
yanlış anlamak değil hata benim tam olmadan çekimi siteye yükledim ben kuşların ne yaptığını ve neler yapabileceklerini bildiğimden dert etmiyorum tam olduğunda hem uzun oyun yapar hemde seferi bol bir kuşlardır sadece sabır kuşta en önemli şeylerden biridir.

at koştukça,kuş uçtukça açılır.fişegini çoğunda baglıyor .çoğunda'da tabanı var. taklalı inse daha güzel olur tabiki ama her kafeste çıkmaz böyle kuş güle güle besle.önemli olan baglaması ve taban taklası bu ikisi olmasa bu iniş sorun olur.ilerde daha güzel olur bu hayvan.

menderes 58' Alıntı:
kardeş kusura bakma birkaç gündür nete bakamadım ama inişi düzene girdi taklalı iniyor aşağı çökmesine biraz vakit var daha ama gidişatı çok iyi olacak inşallah.

Sizin adınıza sevindim :heyo: Menderes bey,

Saygılarımla,

Ramazan ABA

teşekkür ederim nihat bey idman aldıkça taklalı inmeyede başladı.

paşa son teleğini sabırsızlıkla bekliyorum hala denginde oyunlar çıkaran izleyemedim inşallah bide aşağı iyice çökersen seyrine doyum olmaz.

dalış (pike) yok kusta taban takla vursa yuksekten almazsa iyidi inis bos iniyor pike olsa bu kusta gelip yapısır yere yasını bilmiyorum ama yavru ya kusturdunmu sonu ne olur bilmem ucur abicim hayırlı olsun masalla

Geri