mavi kafa kuyruklar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan saraç
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba

yukarıdaki resimlerden üstten 2. resimdeki sağdaki güvervin için ne istiyorsunuz

maşallah Allah nazardan saklasın arkadaşım...Yanlız bişey sorcam 6. fotografta kırmızı tuglalar var kapının hemen girişinde biz onlara çingene tuğlası diyoruz onlar ne işe yarıyor kuşlara faydası varmı yardımcı olursan çok sevinirim...

uzun zamandır siteye siteye girmiyordun kusura bakma ancak yazabildim suluk yemlik gibi şeyler koyuyorum üzerlerine birde tuz koyuyorum üzerine

mehmet abi kuşlarının tüyü kadar hayrını MAAŞALLAH ama benim ilgi alanıma orada bi arap çapar var o giriyo onuda satıyomusun satıyosan fiyatı nedir iyi akşamlar
:slm:

sutimen' Alıntı:
mehmet abi kuşlarının tüyü kadar hayrını MAAŞALLAH ama benim ilgi alanıma orada bi arap çapar var o giriyo onuda satıyomusun satıyosan fiyatı nedir iyi akşamlar
slm saolasın kardeşim o arap benim damızlıklardan birisi onu satmıyorum

Kuşların çok güzel.Tüyü kadar hayrını görmen dileğiyle.Bol yavrulu sezonlar.

saraç' Alıntı:
sutimen' Alıntı:
abicim tüyü kadar hayrını gör inşallah güzel kuş ALLAH nazarlardan saklasın herşeyin gönlünce olması dileğiyle :slm:

sutimen' Alıntı:
saraç' Alıntı:
sutimen' Alıntı:
abicim tüyü kadar hayrını gör inşallah güzel kuş ALLAH nazarlardan saklasın herşeyin gönlünce olması dileğiyle :slm:
saolasın kardeşim

slm abi kuşların çok güzel ben çok seviyorum mavibaşları ve beslemeyi çok istiyorum satarmısın bana güvercin ve nekadar fiyatı cevap bekliyorum saygılar

slm fiyat beğenilen kuşa göre değişiyor iyi kuş iyi para:)

Geri