Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2007 nin bitimine saatler kala bu pazarıda arkadaşlara ayırdım ilk durağım DENİZLİ nin şirin beldesi AKHAN burada internetten tanıştığım Mehmet EKİNCİ arkadaşın kümesi oldu.Mehmet arkadaş da evinde dolapçı besliyor 5-6 kadar da azmanı var.Mehmet arkadaşımın kümeslerinin fotoğraflarını sizlerle paylaşmak istedim.
Merhaba bu siteyi tavsiye eden ömer abime teşekürler ...Ben Denizli Akhan dan Mehmet Ekinci güvercin besleme sevdamız çocuk yaştan ..Ömer Abi ziyaretinde fotolarla salmalardan kareler paylaşmış tekrar teşekürler.
Bu siteye yeni üyeyim güvercin sevdalısı arkadaşlara gönül veren arkadaşlara selam ve saygılar...
Merhaba bu siteyi tavsiye eden ömer abime teşekürler ...Ben Denizli Akhan dan Mehmet Ekinci güvercin besleme sevdamız çocuk yaştan ..Ömer Abi ziyaretinde fotolarla salmalardan kareler paylaşmış tekrar teşekürler.
Bu siteye yeni üyeyim güvercin sevdalısı arkadaşlara gönül veren arkadaşlara selam ve saygılar...
Sevgili Mehmet Bey Öncelikle Hoş Geldiniz,Sefalar Getirdiniz.
Ömer beyede birkez daha teşekkür ederim. Sizler gibi değerli gönül dostlarımızı bizimle tanıştırıyor..
Tekrar hoş geldiniz der iyi paylaşımlar dilerim..
Teşekür ederim sayın Hüseyin Bey ve sayın Admin ilginiz için teşekürler..
Güzellikleri paylaşmaya çalışacağımızdan en ufak bir şüphem olmadığı gibi karşılıklı bilgi alışverişlerimizin gelişimimize parelel yönde etki edeceğine hiç şüphem yok..
Tekrardan iyi paylaşımlar dileklerimle...
Mehmet kuşlarının 4 ayrı çift dolapçı yavrularından ve tamamen kendi yavruları olduğundan bahsetti.Bıçaklı erkeğin
yaklaşık 6 / 7 senedir kendi damızlık erkeği olduğuna söyledi.Bu erkekten olma yavrularda renk,dönüş ve sadakat yönüyle tam verimli olduğuna söylüyor.
Güvercin ırkları konusunda seçici olduğunu söylüyor herkesin bir çok ırk beslediğini fakat
kendisinin dolapçı ırkına hayran olduğunu ve bütün yoğunluğunu dolapçı konusuna vermiş durumdaymış.
Başlıca çil arap ve altınbaş üzerine yoğunlaşmış....Eş tutma konusunda denemeler
sonucunda karar veriyor.
Mehmet EKİNCİ ye ziyaret ettiğim gün hava çok güzeldi;Geleceğime bildiğinden çayı demlemiş bile
sağolsun;çaylarımızı yudumlarken bir taraftan kuşlarının arasında dağlı yangap diye tabir edilen bir
dolapçının seceresini anlatıyor ben şaşkın şaşkın mehmet'i dinlerken çalınan kuşlarından arda kalan
yumurtalardan üretilen bir kuş olduğunu ve bir çok hastalık geçirip tedavi ettiğimi anlatıyor.Mehmet le
ben aynı ırka gönül vermenin mutluluğu ve paylaşımı içersinde güzel sohbetimize devam ettik .Bir
pazar günüde bitirmiş olduk .Tekrar görüşüp konuşmak için sözleştik.
Merhaba değerli ömer abi sizin gibi abilerimizi ağırlamaktan onur ve gurur duyarım ...Her zaman beklerim haberleştikten sonra sohbetler ve salma ziyaretleri yapmak kadar mutluluk ve huzur verir ...
Herzaman beklerim ...
Sevgili Ömer Bey öncelikle size,sonrada Mehmet Beye bu güzel paylaşımlar için çok çok teşekkür ederiz.
Bir ikinci teşekkürüde Mehmet Beye Size Karşı Göstermiş Olduğu Misafirperverlikten dolayı Yapıyoruz.
İnşallah bu karelerde hep beraber olacağımız güzel bir pazar günü bizede nasip olur.
Teşekür ederim Osman Bey ilginiz için ben de aslen Burdur luyum ve ısparta yakın ziyaret etmek isterim tabi sizleri cebinizi kaydettim ..
Tekrardan teşekürler... Görüşmek umuduyla
Merhaba Ömer bey
Mesajı yeni okudum ..
Yanlışık konusunda forum kurallarının dışına çıkma düşüncesi olmamasından dolayı dedim .Yanlış anlaşılacak bir şey yok güvercin sohbeti esnasında kişisel haberleşme olrak kullanılamaz düşüncesinden dolayı.
Merhaba güvercin sevdalısı arkadaşlar uzun zamandır eklemeyi düşündüğüm fotolardan bir kaçını sizlerle paylaşmak istedim umarım ilginizi çeker ...
Nerdeyse 1 yıl geçti ve 2008 yılı gayet verimli bir üretim sağladık ..Yavrular eş dönemine girdiler ..Görüntüleri sizinle paylaşmak istedim arkadaşlar..Umarım beyenirsiniz..