Mehmet EKİNCİ--DENİZLİ Kümes Ziyareti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emekli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 68
  • Görüntüleme Görüntüleme 28K

emekli

Üye
www.kuscular.org
Ad Soyad
Ömer VARGÜL
Meslek
Emekli
İlgi Alanı
Balıklar
2007 nin bitimine saatler kala bu pazarıda arkadaşlara ayırdım ilk durağım DENİZLİ nin şirin beldesi AKHAN burada internetten tanıştığım Mehmet EKİNCİ arkadaşın kümesi oldu.Mehmet arkadaş da evinde dolapçı besliyor 5-6 kadar da azmanı var.Mehmet arkadaşımın kümeslerinin fotoğraflarını sizlerle paylaşmak istedim.

mehmetekinci01vj8.jpg

Maşallah Ömer Bey Hepsi birbirinden güzel kuşlara benziyorlar. Yakın çekimde resimleri varsa paylaşırmısınız.?

Paylaştığınız içinde teşekkürler ayrıca..

Paylaşımlarınızın devamı dileğiyle..

Merhaba Hüseyin Bey
Resimleri eklemeye devam edeceğim

Selamlar..

Çok teşekkür ederiz Ömer Bey..

Saygılarımla..
Hüseyin BAŞOĞLAN

Merhaba bu siteyi tavsiye eden ömer abime teşekürler ...Ben Denizli Akhan dan Mehmet Ekinci güvercin besleme sevdamız çocuk yaştan ..Ömer Abi ziyaretinde fotolarla salmalardan kareler paylaşmış tekrar teşekürler.
Bu siteye yeni üyeyim güvercin sevdalısı arkadaşlara gönül veren arkadaşlara selam ve saygılar...

mekinci' Alıntı:
Merhaba bu siteyi tavsiye eden ömer abime teşekürler ...Ben Denizli Akhan dan Mehmet Ekinci güvercin besleme sevdamız çocuk yaştan ..Ömer Abi ziyaretinde fotolarla salmalardan kareler paylaşmış tekrar teşekürler.
Bu siteye yeni üyeyim güvercin sevdalısı arkadaşlara gönül veren arkadaşlara selam ve saygılar...

Sevgili Mehmet Bey Öncelikle Hoş Geldiniz,Sefalar Getirdiniz.
Ömer beyede birkez daha teşekkür ederim. Sizler gibi değerli gönül dostlarımızı bizimle tanıştırıyor..
Tekrar hoş geldiniz der iyi paylaşımlar dilerim..

Sagılarımla..
Hüseyin BAŞOĞLAN

Teşekür ederim sayın Hüseyin Bey ve sayın Admin ilginiz için teşekürler..
Güzellikleri paylaşmaya çalışacağımızdan en ufak bir şüphem olmadığı gibi karşılıklı bilgi alışverişlerimizin gelişimimize parelel yönde etki edeceğine hiç şüphem yok..
Tekrardan iyi paylaşımlar dileklerimle...

Mehmet kuşlarının 4 ayrı çift dolapçı yavrularından ve tamamen kendi yavruları olduğundan bahsetti.Bıçaklı erkeğin
yaklaşık 6 / 7 senedir kendi damızlık erkeği olduğuna söyledi.Bu erkekten olma yavrularda renk,dönüş ve sadakat yönüyle tam verimli olduğuna söylüyor.
mehmetekinci02xc3.jpg

mehmetekinci04hd7.jpg

mehmetekinci05kw5.jpg

Ömer abiye bahsi geçen erkek ve kendi yavrusu olan ve şu an eş tuttuğum dişisi ..

Bu görüntülerde başka mutlu bir çiftin fotoları ... :lol:

mehmetekinci06ka3.jpg

Güvercin ırkları konusunda seçici olduğunu söylüyor herkesin bir çok ırk beslediğini fakat
kendisinin dolapçı ırkına hayran olduğunu ve bütün yoğunluğunu dolapçı konusuna vermiş durumdaymış.
Başlıca çil arap ve altınbaş üzerine yoğunlaşmış....Eş tutma konusunda denemeler
sonucunda karar veriyor.

mehmetekinci07kr3.jpg

mehmetekinci08ln2.jpg

mehmetekinci09oq3.jpg

mehmetekinci10qk4.jpg

mehmetekinci11mp8.jpg

Mehmet EKİNCİ ye ziyaret ettiğim gün hava çok güzeldi;Geleceğime bildiğinden çayı demlemiş bile
sağolsun;çaylarımızı yudumlarken bir taraftan kuşlarının arasında dağlı yangap diye tabir edilen bir
dolapçının seceresini anlatıyor ben şaşkın şaşkın mehmet'i dinlerken çalınan kuşlarından arda kalan
yumurtalardan üretilen bir kuş olduğunu ve bir çok hastalık geçirip tedavi ettiğimi anlatıyor.Mehmet le
ben aynı ırka gönül vermenin mutluluğu ve paylaşımı içersinde güzel sohbetimize devam ettik .Bir
pazar günüde bitirmiş olduk .Tekrar görüşüp konuşmak için sözleştik.

mehmetekinci03lv9.jpg

Mehmet arkadaşın göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı buradan bir kez daha tesekkür ederim.
Tekrardan görüşmek umuduyla.

Merhaba değerli ömer abi sizin gibi abilerimizi ağırlamaktan onur ve gurur duyarım ...Her zaman beklerim haberleştikten sonra sohbetler ve salma ziyaretleri yapmak kadar mutluluk ve huzur verir ...
Herzaman beklerim ...

Sevgili Ömer Bey öncelikle size,sonrada Mehmet Beye bu güzel paylaşımlar için çok çok teşekkür ederiz.
Bir ikinci teşekkürüde Mehmet Beye Size Karşı Göstermiş Olduğu Misafirperverlikten dolayı Yapıyoruz.

İnşallah bu karelerde hep beraber olacağımız güzel bir pazar günü bizede nasip olur.

Paylaşımlarınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

dolapcıların 1çifttini beyendim bende dolapcı besliyorum ıspartada oturuyorum misafir olarakda beklerim ben a.osman bu arada beni arayabilirsiniz.yardımcı olurum dolapcı konusunda 0544 969 81 00

Teşekür ederim Osman Bey ilginiz için ben de aslen Burdur luyum ve ısparta yakın ziyaret etmek isterim tabi sizleri cebinizi kaydettim ..
Tekrardan teşekürler... Görüşmek umuduyla

Saygılar MEhmet Ekinci

mehmet bey burdurlu olduğunuzu bilmiyordum.bende burdurluyum.nersındensınız?

osman bey ısparta da eniştem war ismi ishak polis.belki tanırsınız?

Merhaba Ömer Bey bu yaptığımız ne denli doğru yanlış veya doğru bilmiyorum fakat ..
Doğum yerim Burdur /Tefenni ...
Ömer Bey siz neredensiniz...

benimde doğum yerim karamanlı.niyeki?ne gibi bi yanlışlık olabilir bunda?

Paylaşım için teşekürler Ömer Abi yetiştirici arkadaşı tebrik ederim....

Merhaba Ömer bey
Mesajı yeni okudum ..
Yanlışık konusunda forum kurallarının dışına çıkma düşüncesi olmamasından dolayı dedim .Yanlış anlaşılacak bir şey yok güvercin sohbeti esnasında kişisel haberleşme olrak kullanılamaz düşüncesinden dolayı.

İlginiz için teşekürler ..

Denizli den saygı ve selamlar

anladım mehmet bey.yok öyle sorunlar olmaz.ama dikkatinizden dolayı teşekkür ederim.

Merhaba güvercin sevdalısı arkadaşlar uzun zamandır eklemeyi düşündüğüm fotolardan bir kaçını sizlerle paylaşmak istedim umarım ilginizi çeker ...
Nerdeyse 1 yıl geçti ve 2008 yılı gayet verimli bir üretim sağladık ..Yavrular eş dönemine girdiler ..Görüntüleri sizinle paylaşmak istedim arkadaşlar..Umarım beyenirsiniz..

Denizli den kucak dolusu selamlar ve saygılar...

Mehmet Ekinci

Ekli dosyalar

• IMG_0052.webp
    IMG_0052.webp
    21.6 KB · Görüntüleme: 1,215
[No message]

Ekli dosyalar

• IMG_0053.webp
    IMG_0053.webp
    1,017.7 KB · Görüntüleme: 999

Ekli dosyalar

• DSCI0280.webp