Mehmet EKİNCİ--DENİZLİ Kümes Ziyareti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emekli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 68
  • Görüntüleme Görüntüleme 28K
Kuşlarınızın maşallahı var.Sağlıklı bol yavrular.

Teşekkür ederim Beysim ilgin ve iyi dileklerin için ....

Denizli den kucak dolusu selamlar...

selamlar mehmet arkadaşım kuşların maşaallah çok güzeller allah nazardan saklasın hepsini dolapçıda çil bambaşka bişey zaten.
saygılar

Sağol Umut Bey teşekkür ederim ..Ağırlık çil arap beslerim ..

Herkese selamlar sevgiler. Mehmet bey sizlere de emeğinizi bizlerle paylaştığınız için çok teşekkürler. tüm arkadaşların yorumları da zaten sizin iyi işler çıkarttığınızı onaylamış. ben bıçaklıları çok beğendim ama Umut arkadaşımında dediği gibi karaçilleri tek geçiyorum havada çok güzel görünüyolar. görüşmek üzere selametle ..

necdetakosman' Alıntı:
Herkese selamlar sevgiler. Mehmet bey sizlere de emeğinizi bizlerle paylaştığınız için çok teşekkürler. tüm arkadaşların yorumları da zaten sizin iyi işler çıkarttığınızı onaylamış. ben bıçaklıları çok beğendim ama Umut arkadaşımında dediği gibi karaçilleri tek geçiyorum havada çok güzel görünüyolar. görüşmek üzere selametle ..

selamlar

mehmet beyin kuşlarını izleme şansım olmadı ama kuşlarının gerçekten beslenmeye değer kuşlar olduğunu duydum kendisine kayıpsız sezonlar dilerim

s.aleyküm elinizde kara çil veya kırmızı çil erkek varmı kırmızı olursa daha iyi olucak varsa kaç para

sebebist' Alıntı:
s.aleyküm elinizde kara çil veya kırmızı çil erkek varmı kırmızı olursa daha iyi olucak varsa kaç para
Bu mesajı bir uyarı olarak kabul et güzel kardeşim. Bu bölümler alım satım bölümleri değil. Almak istediğin güvercin hakkında lütfen Güvercin Almak İsteyenler forumuna konu aç. Bir daha bu bölümlerde alım-satım ile ilgili mesaj yazma.

Geri