Merhabalar, ben Mehmet

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 659

Admin

Admin
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Hasip
Meslek
Computer & Network
İlgi Alanı
Kediler
Merhaba değerli hayvanseverler,

İsmim Mehmet, Kocaeli'de yaşıyorum aktif olarak ticaret ile uğraşıyorum. bunun yanısıra hayvanlar.com.tr 3-4 adet daha forum sitesinin sahibi ve kurucusuyum, lise yıllarından beri aktif olarak forum yazılımları ile uğraşıyorum. Minik dostlarımız ile ilgili bu mega projeyi hayata geçirdiğim için mutluyum. Daha çok kuşlar ile ilgiliyim Gündüz isminde bir jako papağnım ve muhabbet kuşum var.

Sizlerinde destekleri ve katılımları ile projemizin minik dostlar ve sahipleri için faydalı olacağı ve çok daha iyi yerlere geleceğine eminim.
şimdiden herkese iyi forumlar dilerim.

Kocaeli'ne daha önce çok geliyordum abi (İzmit'e) arkadaşımın kız arkadaşı oradaydı yanına gidiyorduk. Daha önce olsaydı keşke denk gelirdik bir yemek veya çay/kahve içerdik.

Her zaman beklerim kardeşim :)

İlerleyen zamanlarda yolumuz yine düşerse mutlaka ararım abi görüşmüş oluruz.

Forum platformlarının en sevilen yanlarından biride bu olsa gerek, belirli bir amaç için aynı çatı altına girip güzel dostluklar edinebiliyoruz. dediğim gibi her zaman beklerim ben gelirsem zaten ararım kardeşim, eksik olma eyw. :)

Ben de her daim beklerim abi. Sosyal ağlarda edinilen dostlukları ben sevemiyorum açıkçası, çok fazla laubali ve samimiyetsiz geliyor. Ya da bilmiyorum biz alıştık forum ve destek platformlarına o yüzden mi böyle geliyor anlamadım :) Z kuşağı belkide bambaşka düşünüyordur. Onlarıda dinlemek gerek.

Geri