mersinden ucum kuslari

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yunus33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 46
  • Görüntüleme Görüntüleme 14K

yunus33

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
yunus atik
Meslek
pvc
İlgi Alanı
Belirtilmemiş
ucum kuslari

Ekli dosyalar

• 100_2869.webp
    100_2869.webp
    534.3 KB · Görüntüleme: 2,738
damizligim

Ekli dosyalar

• 100_2873.webp
    100_2873.webp
    783 KB · Görüntüleme: 3,043
3.lümde ucan kus

Ekli dosyalar

• 100_2849.webp
    100_2849.webp
    857.9 KB · Görüntüleme: 2,741
bu kusumun arkasi cok iyidir seyrine dosyum olmuyor öndeki performansi 3.de 2 si kadar var

Ekli dosyalar

• 100_2863.webp
    100_2863.webp
    560.4 KB · Görüntüleme: 2,822
tesekkür ederim benimde en cok begendigim kuslarim iki cift daha var onlarin fotosunuda koyarim yakinda

güzel günlerde uçurman dileğiyle

güle güle besle arkadaşım maşallah güzeller

Paylaşım için teşekkürler.Güzel kuşlar saglıklı günlerde besleyin.

allah nazaradan esırgesın gule gule ucurman ve yavru alman dılegıyle ah mersın yazısını gorunce bı aceyıp oluyom memleket hasretı var bende orda olmayı cok ısterdım
nerde beslıyorsunuz mersınde bu arada msn adresım [email protected]
Mehmet Varlı

Kuşlarınız güzel, hayrını ve bol yavrularını görün.

Mersinin neresindensiniz?

Bende 2-3 ay sonra Kümes yapmayı düşünüyorum.

s.a maşallah kuşların çok güzel bol yavru yumurta alman dilegiyle.

saygılar,

UFUK NEŞE...

maşallah bol bol ucurup yavru alman dılegıyle bende mersınlıyım mersınde olmayı cok ısterdım
saygılar

Merhabalar Yunus bey görüşmeyeli nasılsınız, yeni resim paylaşımın harika olmuş, Allah kuşlarını kazadan beladan korusun,Damızlıklarını sakarlardan seçmen gerçekten iyi bir tercih olmuş, küpeli zırhlın iyi bir kuşa benziyor (KUŞ KENDİNİ BELLİ EDİYOR .iyi cülükler alrsın inşallah) 3 lü postanın öncüsü hangisi acaba merak ettim bahsedersen sevinirim, varsa resminide koyarsan iyi olur,paçalı cülüklerin henüz uçuma geçmedilermi,resim paylaşımın için tekrar teşekkür eder, bol cülüklü bir sezon geçirmeni dilerim .(Yenı resimlerini bekliyoruz) Saygılar sunarım

uatam kuşların cok güzel benim hoşuma gitti ama bir tanede dikkatimi ceken kuş var orda adanaların bir tanesinde benim bildiyim adanada paca ve tozluk olmaz neden seninkinde tozluk var ögrene bilirmiyim acaba ?

emre beyy oo gördügün patikli disi bir arkadasimdan emanet aldim bir iki cülügünü alip geri gönderecem zanedersem sen bu veya bunun gibi patikli adanalari görmedin bak form sayfasinda baska bir arkadasimiz erkek ekesini koymus patiklilerden benim arkadasimdada bir dolap kus var

masaallah kusların gusel yanlıs yasmıssınıs arkacı dıe ben bılmıorum bunları bilgilendırırsenıs sewınırım

................ıspartadan selamlar......

adna kuşları ıkılii posta yada üçlü posta halinde ucar ve uçuşlarında oldukça yükseliriler parlaga aşırı duyarı olan kuş bu üçlü veya ıkılıdekı öncü olur parlak çektiğinde öncü önde gelir arkadakilerde arkacı olur postayı aşagı getiren kuş daima öncü dür ve sana öncülük yapar bunun arkasını takip eden kuşlarada arkacı diye isimlendiririz

doktora gitmelisin biran önce ölümcül virüs var :) kuşlar çok tehlikeli

çok güzel kuşlar..sakar özellikle gögü yırtacak gibi :)hangi şehrde besliyosunuz acaba..

pardon hangi şehir deil mersinin neresnde besliyosunuz olcaktı:) güle güle uçurun..saygılar

afedilmeyenler' Alıntı:
pardon hangi şehir deil mersinin neresnde besliyosunuz olcaktı:) güle güle uçurun..saygılar
merkez de besliyorum toroslar bilirmisin

yunus33' Alıntı:
afedilmeyenler' Alıntı:
merkez de besliyorum toroslar bilirmisin
Torosları bilirim :heyo:

yunus bey bu yıl aldığın cücüklerin fotoğraflarınıda paylaşırsanız seviniriz

Recep Yetiş' Alıntı:
yunus bey bu yıl aldığın cücüklerin fotoğraflarınıda paylaşırsanız seviniriz
en kısa zamanda imşallah resimlerini çekip sizlerlen paylaşırım

Yunus Merhaba Kardeşim;
Kuşlarınının Maşallahı var.Kendine iyi bak.Allah a emanet ol.

Saygılar...

Anıl Kamış' Alıntı:
Yunus Merhaba Kardeşim;
Kuşlarınının Maşallahı var.Kendine iyi bak.Allah a emanet ol.

Saygılar...
ooo anil kardesim saygilar bizden senin kuslarinida biran önce sitede görmek isteriz

kuşların rengi güzel iyi bir kuş rengi ile de belli olur mavililer hoş hayırlı uçışlar dilegiyle

Geri