mersinden ucum kuslari

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yunus33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 46
  • Görüntüleme Görüntüleme 14K
güzek kuşların var arkadaş mavilin çok güzel rengi var tahmin edersem de en iyiside o gibi görünüyor kara mavili kuşlaarın kötü olması çok zor kara mavililer genelde çılgın soyuna dayanıyo ama çok hırslı kuşlar biliyorum

Hastayım bu kuşlarım pırıltıda cakılmasına gökyüzünden tas gibi tek parça geliyor
güle güle besleyın

GÜZEL KUŞLAR MAŞŞALLAH DOYUM OLMUYOR BAKMAYA GÜLE GÜLE UÇUR

Bolu şehir merkezinde Adana cinsi güvercin besleyen arkadaşl

Bolu şehir merkezinde Adana cinsi güvercin besleyen arkadaşlarla tanışmak istiyorum.

İRTİBAT TELEFONU: 0539 9843877

kemal kardes boluda degiliz ama mersine yolun duserse beklerim

selam adana besliyen arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.

yunus kardeş kuşların gerçekten güzelmiş acaba bize birazda seceresinden bahsedermisin

maaşallah allah nazardan saklasın gercekten güzel görünüyorlar..ucum süreleri ne kadar?

besledigimiz irkin ucum süresi en fazla 7 ila 10 dakkadir

adana kuşu besliyen arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

kuslarınız güzeller ucumlarını da izlemek istedim damızlıgınızızında masallahı var ınsallah ucumlarıda kendılerı kadar güzeldır.

Kuşlarınız gerçekten güzel benim yanımda besleyen arkadaş var 3 lü gruplar halinde uçuruyor,dalışları harika sinekten yere inmeleri anlık.Sağlıklı kümesler dilerim

belhal' Alıntı:
Kuşlarınız gerçekten güzel benim yanımda besleyen arkadaş var 3 lü gruplar halinde uçuruyor,dalışları harika sinekten yere inmeleri anlık.Sağlıklı kümesler dilerim
teşekkür ederim bizimkilerde 3 lü guruplarda uçuyor.

YUNUS BEY MERHABALAR ÖNCELİKLE KUŞLARINIZIN MASALLAHI VAR ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN BOL YAVRULU SAĞLIKLI SEZONLAR GEÇİRMENİZİ TEMENNİ EDERİM....HEVESLI OLDUGUM BIR KUS CINSINI YETISTIRIYORSUNUZ IZMIR CIVARINDA BU TARZ DUZGUN KUS BULMAK GERCEKTEN ZOR.MERSINDE BU KUSLARIN PIYASASINI OGRENMEM MUMKUNMUDUR ACABA SIZDEN..

Geri