12 Ocak 2010 #1 C C39 Üye Katılım 18 Nis 2008 Mesajlar 87 Tepkime puanı 0 Yaş 40 Siteyi ziyaret et [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ubIlBKZFHsI[/youtube]
12 Ocak 2010 #2 U ugurk81 Üye Katılım 10 Eyl 2009 Mesajlar 469 Tepkime puanı 0 Siteyi ziyaret et Ad Soyad uk Meslek öğretmen İlgi Alanı Kediler Paylaşım için teşekkürler, daha önce youtube yi karıştırırken görmüş ve çok şaşırmıştım.
12 Ocak 2010 #3 R ReplaXX Üye Katılım 23 Tem 2009 Mesajlar 180 Tepkime puanı 0 Yaş 33 Siteyi ziyaret et Ad Soyad taner kumral Meslek öğrenci İlgi Alanı Kediler yaw çok güzel harika bişey ama o adam o kadar kuşa ne kadar yem atıyordur kim bilir günde kaç kilo. baya bir ....
yaw çok güzel harika bişey ama o adam o kadar kuşa ne kadar yem atıyordur kim bilir günde kaç kilo. baya bir ....
13 Ocak 2010 #4 M MUSTAFA ATAY Üye Katılım 6 Şub 2008 Mesajlar 276 Tepkime puanı 0 Yaş 41 Siteyi ziyaret et Ad Soyad MUSTAFA ATAY Meslek GIDA Şehir Kayseri İlgi Alanı Kediler valla çok şaşırdım helal olsun
18 Ocak 2011 #6 H haltbar Üye Katılım 12 Ağu 2008 Mesajlar 641 Tepkime puanı 2 Yaş 41 Siteyi ziyaret et Ad Soyad Osman Uğur KORKMAZ Meslek Ticaret Şehir İstanbul-I (Avrupa) İlgi Alanı Bunu ben 2 sene kadar önce paylaşmıştım... bu üçüncü koyuluşu bu videonun... Saygılar
15 Şub 2014 #7 scutaro Üye Katılım 18 Kas 2010 Mesajlar 318 Tepkime puanı 1 Yaş 55 Siteyi ziyaret et Ad Soyad Gökhan Yalçın Meslek Serbest Şehir İstanbul-I (Avrupa) İlgi Alanı Balıklar İlk videoyu kaldırmışlar, güvercin sevgisi başka birşey, Mike Tyson gibi başkaları da vardır mutlaka, beslediği ırk Makaracı. Moderatör tarafında düzenlendi: 20 Kas 2016
İlk videoyu kaldırmışlar, güvercin sevgisi başka birşey, Mike Tyson gibi başkaları da vardır mutlaka, beslediği ırk Makaracı.
16 Şub 2014 #8 turkeroden Moderatör Katılım 4 Tem 2009 Mesajlar 4,618 Tepkime puanı 14 Yaş 57 Siteyi ziyaret et Ad Soyad TÜRKER ÖDEN Meslek GÜVENLİK Şehir Bursa VİDEOYU İZLERKEN HİSSETİNİZ Mİ ? NE KADAR MUTLU ... KEYİFLİ,HUZURLU,ZEVK ALMAKTA, BİR NEV'İ REHABİLİTE.. İZLERKEN DAHİ * KALP ATIŞLARIM YÜKSELDİ.* BUDUR..GÜVERCİN AŞK'I. PİSLİĞİNE ,BOKUNA ,TOZUNA ...SEVGİMİZ OLMASA KATLANILMAZ.
VİDEOYU İZLERKEN HİSSETİNİZ Mİ ? NE KADAR MUTLU ... KEYİFLİ,HUZURLU,ZEVK ALMAKTA, BİR NEV'İ REHABİLİTE.. İZLERKEN DAHİ * KALP ATIŞLARIM YÜKSELDİ.* BUDUR..GÜVERCİN AŞK'I. PİSLİĞİNE ,BOKUNA ,TOZUNA ...SEVGİMİZ OLMASA KATLANILMAZ.