Hüseyin BAŞOĞLAN
Moderatör
- Ad Soyad
- Hüseyin BAŞOĞLAN
- Meslek
- Yazılım-Tasarım
- İlgi Alanı
- Balıklar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ömer ÖZKURT' Alıntı:tahir abicim bunların ekstra bişeyi yok sadece kuşun rengi için bu kadar ünlü oldu.o koyu rengin göğsünün öyle sarı vermesi tek ilginçliği.öyle başka kuşlardan farklı bi oyunu falan yok yani.ama bende görmek istiyorum oyununu varsa bi abimiz koyarsa sevinirim.
Sonra baska kus istiyorsan ucuza satarim diyor , bende ucuza iyi oyun kusun varsa gelirim yalniz oyunu iyi olacak geldigimde oyle bos kus izlemeyim dedim cevap yazmadi.Ben Mironun sirf oyununu merak ediyorum , nette kimse videosunu koymuyor nedense rengide beni pek ilgilendirmiyor sirf meraktan satin almak istedim ama arkadas 750 euro isteyince is cikmaza girdi.Tolga Akgöz' Alıntı:Sana almancı kıyağı yapmaya çalışmış arkadaş.Burası Türkiye olur böyle yanlışlıklar.
Tahir Kemal Bozoglu' Alıntı:S.A beyley neymis bu kuslarin özelligi ? Su siralar cok meshur oldu ama marifeti nedir ? Ne is yapar bunlar hicte görmedik oynarken. Su güne kadar hep yerde foto lari var.Sayet varsa gönderinde seyredelim miromu muromu herneyse.Saygilarimla
* BOZOGLU *