Muğla Ortaköyden Şadi Dayının Güvercinleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hüseyin BAŞOĞLAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 59
  • Görüntüleme Görüntüleme 17K
cimg4106gp8.jpg

cimg4107ey5.jpg

cimg4108ug5.jpg

cimg4109yb5.jpg

cimg4110xd3.jpg

cimg4111at0.jpg

Selamlar
Paylaşım için teşekkürler.. maşallah hepsi birbirinden guzel allah nazardan saklasın....

Güzel bir ziyaret olmuş,şüphesiz ki aranızda olmayı o gün bende çok isterdim,ancak şartların şu an kısıtlı olması bu tür güzellikleri kaçırmama sebep olmakta.Hep beraber başka organizasyonlarda buluşmak dileğiyle..

şadi dayı kuşlarına büyük özen göstermiş helal olsun

evet kümesin kapısına dikkatli bakın dışarıdan insanın girebileceği hiçbir kapısı,penceresi yok.kümese girmesi gerektiğinde oturduğu evinin içinden bir kapı açmış kümese onu kullanıyor.

Şadi amca 65 yıllık kuşçudur benim de muhabbetim vardır tepeli gök araplar var bu kuşları şadi amcayı tanıyan eski kuşçular iyi biliyor

ah o araplar muğla kuşlarına hastayım şadi dayının tam damar kuşlar var içinde 50 yıllık kökü olan kuşların olduğunu söylemişti. saf ırkı bozulmamış kuşlar var.

bende istiyorum feyzi kardeş ama olmuyor işte.inşallah yakındır almam

inşallah kazım kardeş alırsın bi çift eskilerden damızlık yaparsında üretirsin. çok iyi olur bu kuşların çoğalmaları.

dayinin kuşlari güzeldır

Maasallah sadi dayinin kendisine de kuslarina da bu vakite kadar bozmadan muhafaza etmis sayet tekrar giderseniz veya görürseniz bendende selam söyleyin ellerinden öpün benim icin...

inşallah nasip olursa birgün bu tarafa gelirseniz sevgili tahir abi beraber ziyaret ederiz.

maşallah güzel kuşlar görüntüden belli bendende selam söylerseniz şadi amcaya sevinirim eğer kısmet olursa tanışmak ve elini öpmek isterim

gercekten sadi amcanın kusları cok güzelmiş
allah bize de nasip etsin böyle kuşları ve böyle kuşcu olmayı
gercekten bu yasına kadar kopmamış güvercinlerden bunu herkes basaramaz
bide hırsızlar için aldığı önlem cok hosuma gitti

ELEMİM

Yorumlar için şadi amcanın yerine teşekkür ederim.Yinede söylerim kuşçular hep çakal olurlar.Bu yaşına rağmen kuşların a sından z sine hepsini biliyor bir muhabbetiniz olsa varya ağzınız açık kalır site sakinleri o kadar dehşet bi durum...

yaww eski topraklar ne desen başka oluyo ya kim ne derse desin kuşların maşallahı var... :slm:

Evinin içinden kümesinin içine giriş kapısı var.

maş. ellerinize saglık arkadaslar

şadi dayının kuşlarına dicek yok bendede var taklacılar(sarı,koyu çakmaklı,boz )ama dayının kuşlarının soyu kaç senelik maşallah!!!

maş. çok güsel kuşları warmış dedenin maş.
KUBİLAY saygılarımla.......

Masallah Allah nazardan saklasın.Cok guzel kusları amcamızın.Allah atmacasız khrsızsız bol yavrulu beslemeli nasip etsin.
saygılar..

uta kuşların cok güzel dilediyince besle ucur paylaşım icin teşekkürler saygılarla !!!

Maşallah. Çok güzel kuşlar,ve ortam olmuş. O görüntüleri bizim monitörümüze getirenlerin ellerine kollarına sağlık. Şadi amcama selamlar. İnşallah bi gün ellerinden öpmek nasip olur.

Geri