Muğla'dan Sayın Talat Atan'a Kümes Ziyareti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hüseyin BAŞOĞLAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 58
  • Görüntüleme Görüntüleme 14K
Re: Muğla'dan Sayın Talat Ata'ya Kümes Ziyareti

22qz6.jpg

23lq0.jpg

24jf2.jpg

25vy7.jpg

26vy7.jpg

27nk3.jpg

28mr8.jpg

29tv9.jpg

Selamlar...
Hüseyin bey paylaşım için teşekkürler...

Talat Arkadaşımızın kuşları güzel maşallah allah nazardan saklasın bol yavrulu bir sezon dilerim...

Güzel bir ziyaret olmuş Hüseyin,kuşların maşallahı var,oradaki araplar yanılmıyorsam muğla arapları oluyor değilmi?
Görünüş itibariyle harika duruyorlar,paylaşım için teşekkürler.
Talat Atan Beye de buradan selamlar...

Gökhan ordaki tepeli arapmarın tamamı polonya araplarıymış Bende ilk defa gördüm Ve büyülendim desek yanlış olmaz. gereçketn çok güzeller. Bu arada Talat arkadaşımız Saya kelebek hastası ama düzgün damarda üretmek için saya bulamamış. Oralarda öle düzgün sağlam üretmek için varsa yardımcı olurmusun?

Polonya arabı ilk defa duydum bende,ancak mükemmel duruyorlar,Allah nazardan korusun.
Bildiğin gibi Hüseyin ben kelebek ırkı beslemiyorum,daha doğrusu ilgim pek yok.Ancak bilindiği gibi bursa,kelebek ırkının çok beslendiği illerden bir tanesi.Bende olsaydı eğer seve seve hediye ederdim arkadaşımıza.Ancak iyi damar olucak bir çift saya bulabilirim kardeşimize.İyi kelebek besleyen bir kaç abimiz var.Ne zamana kadar ulaştırmamız gerekir kuşları?

Valla işte bu arkadaş kelebek hastası seviyor kelebekleri. Üretmek uçurmak istiyor öle parayla kuş satan biride değil zaten ama güzel olurs alacak besleyecek.
Ne zamana olursa olsun Gökhan yani sorun değil alacak nede olsa kendisi.
Şimdiden sağol.
Görüşürüz.

talat kardeşime yaptığımız bu ziyaret gerçektende çok keyifliydi.buradan ona bize kapısını açıp bu güzel çalışma için yardımda bulunduğu için çok çok teşekkür ediyorum.

arkadaşlar katkınız için teşekkürler talat kardeşimizin adına da teşekkürler ediyorum herkese bol şans...

allah bol yavru aldırsın. kuşlar süper wallah.

nerde bu muğlalılar arkadaşlar hep bilinen adamlar yazıyor hüseyin kardeş yok mu başka bu sitede üye yani muğladan koyuyoruz kuşları

Var insallah arkadaslar varda nasip olursa temmuz`un sonunu bekleyin insallah .Bizzat gidecek oludugum daha dogrusu gitmek istedigim illerden her türlü kus fotosu,videosu getirecegim insallah ama yanliz bu site icin hatta altinada yazabilirsiniz sitenin reklamini.Acele etmeyin bana guvenin insallah,hayirlisiyla bir geleyimde. * BOZOGLU *

kazimcankurt' Alıntı:
nerde bu muğlalılar arkadaşlar hep bilinen adamlar yazıyor hüseyin kardeş yok mu başka bu sitede üye yani muğladan koyuyoruz kuşları

Herkes her yere cevap yazamak zorunda değilki. Hem Muğlalılar demişsin kardeş sen Muğla'nın yerli halkını bilmiyorsun sanırım. Kahveye otursan adamın üstüne gitsen misafiri olsan sana bir bardak çay bile söylemediği gibi sen söylersen içerler. Hepsi aynıdır. Bunu yüzüne desen haklısın der güler. Muğla halkı Muğla Kuşçuları Pek Takılmazlar Buraya Şahsen Bende İstemem Takılmalarını Geldikleri Her Yerde Garanti Birşeyler Karışır.

doğru diyon hüseyin ne diyim doğru iyi düşünmüşün wallah boş ver . sen keyfine bak isteyen istediği yere yazsın.

ARKADAŞLAR BİR ŞEY YAZDIK ELİMİZE YÜZÜMÜZE BULAŞTIRDIK HERHALDE KUSURA BAKMAYIN UNUTMAYINKİ DOYDUĞUNUZ YER ÖNEMLİ İNKARCI OLMAYALIM.

bu tepelı araplar mı polonya kusu. yav bunlar trakya yerlısıne benzıyo..bu araplar taklacı mı donek mı makaracımı?dogrusu gercekten ılgınc! aydınlatırsanız sevınırım...

tekin bey bunlar o sorduğunuz ırkların hiçbirine girmiyor bildiğim kadarıyla.tam olarak bilgiye sahip olan varsa bizi aydınlatır umarım.

ıyıde bu kuslar nası ucar..fılocumu ? sus kusumu? makaracı donek yada takla degilse ne? okadar ovgu ıle bahsetmıssınız ama kus nedır bılen yok mu?

arkadaşlar gerekli bilgiyi gece yazacağım tamam şimdiden sağolun

Tekin bey kuslar makaracidir. Filocu,taklaci falan deyil besleyen icin gayet gösterisli ve sesli kuslardir ötüsleri normal güvercine göre biraz farklidir okadar.
Baska bir özelligi varsada benim bildigim bu...

Tahir abi Allah c.c. razı olsun senden aynısını ben yazacaktım kuşlar renk olarakta çok gösterişli ses olarakta fakat biz uçuramadık yani pek fazla yavru alamadık. inşallah yaza videolar makaracı olduğuna inanıyoruz bakalım filocu adana ırklarının çıkardığı ses varya inişteki aynı o şekilde sesler çıkarıyolar inişte ben bunları duydum saygılarımla

Kümesinizin kılıt sıstemı nedır paylaşa bılırmısınız?

Geri