Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba GÖKHAN bey ben bursa da oturuyorum eskiden çok uçuruyordum bir kaç yıl ara verdim şimdi yeniden eski kanlarıma devam ediyorum uçuşları antremana bağlı şu an kuşlar kapalı kümes fakat bir arkadaşımda var o uçuruyor benim yerim şu an müsait değil.Yani saat olarak ne desem yalan olur bunu zaman gösterecek sorunuza o zaman yanıt verebilirim.selamlar.gökhan @k' Alıntı:Özkan bey merahabalar,zeytunileriniz çok güzeller maşallah,Uçuş performansları nasıl oratalama kaç saat uçmaktalar.
Bu arada hangi ilde yaşıyorsunuz,kullanıcı bilgilerinizde yazmıyor.Paylaşımlarınızın devamını bekliyoruz,teşekkür ederiz.
Gökhan kardeşim iyi dileklerin için teşekkür ederim çoğaldıkları zaman memnuniyetle beklerim.gökhan @k' Alıntı:Yeniden mülakat beslemeye başlamanıza sevindim özkan bey.Mülakatlar sizde bilirsinizki biz bursalılar için çok değerlidir.Uzun süre kapalı yerde duran kuşlardan haliylede belli bir zamana kadar hvada verim alınmıyor.Ancak mülakat ırkı kısa süreli bir antremandan sonra eski uçuşlarına yeniden kavuşabilmektedir.Bir gün sizi ve mülakatlarınızı ziyaret etmek isterim,bol ve sağlıklı yavrular almanızı dilerim.
Tekin kardeşim o bahsettiğin kuş daha yavru görmedi dahada güzelleşecek ömrü olursa ama uçurma işi biraz zor çünki o kuşlardan çokaz var onun için bol yavru almadan havayı görmesi zor bir arkadaşımda açık kollarından var ilk resimdeki çift ve tek akbaş dişi arkadaşımdaki kuşlardan sonuç ta hepsi aynı kan bendekiler nadir olanlardan kapalı soylardan bunlar bendeyken takma yaşmaklı ve kapalıydı yine aynılarından yapacağım bol yavru alabilirsem tabiki.tekinn' Alıntı:ucuncu resımdekı yasmaklı mulakatı cok beyendım gule gule ucur abı
Beyhan arkadaşım mülakat merakı çok ayrı bir şey iyi dileklerin için teşekkürler.kuş' Alıntı:öskan arkadaşım allah can pekliği versin tüyü kadar hayrını gör bendede mülakat var ama resim ekleyemiyorum bende çok meraklıyım mülakata bi dünem çok alemli vardı kara mülakatlardan da çok vardı fakat hepsi öldü şimdi açık olan mülakatlarım kaldı 2. resimdekiler gibi
Hüseyin memnuniyetle yardımcı olmaya çalışırız sen resmi at bilgimiz dahilinde yardımcı olmaya çalışırız.Selamlar.redhotchilipeppers' Alıntı:Estafurullah Özkan abi iyi ki varsın.Çok sevdiğim bir abimden aldığım bir oynar yavrusu var.alma sebebim ise ebeveyinlerin geçmişlerinde ki performansları fakat Özkan abi ve Tekin abi size burada biraz iş düşüyor ne işi derseniz?oynar anne ve babası gibi değil kar yağdılı yarım yaşmaklı ufak çekme yarım kilitli enterasan bir yavru!Resimlerini ekleyceğim bu yavru hakkında sizden yorumlar beklicem yarın siteye eklemeye çalışırım malum şu sıralar biraz yoğunum fırsat buldukça yine siteye giriyorum.Özkan abi bu yavruyu yarın izninle bu başlığa eklemek istiyorum yavru karabaşlardan gelme!Yorumlarınızı şimdiden merak ediyorum bakalım yarın görüşmek üzere.
mülakatçı kral16' Alıntı:HÜSEYİN ne oldu resim atıcaktın bizde yorumlayacaktık bi sorun mu çıktı?merakla bekliyorum.
SELAMLAR
mülakatçı kral16' Alıntı:HÜSEYİN canın sağ olsun atmaca uçan kuşu alır onun için kafanı yorma
HÜSEYİN bey bu konu hakkında defalarca konuştuk anlattık daha öncede dediğim gibi saf kan oynarlar kapalı kümeslerde bunlarda 100/99 u BURSA daki kuşçularda ,oynar iri yapılı olmalı ama labada gibi değil şekil şemal ona göre olmalı onun için kuşları ufaltmak için küçük yapılı oynar girmenin mantığı yok diğer sorularınıda kendi ustalarına sor benkendi çıraklarıma öğretiyorum buna her halde kızmazsın onlarda bende kalsın :tamam: :tamam: :tamam: SELAMLARH.Hüseyin Aydoğmuş' Alıntı:Özkan bey merhaba kafa yorduğum başka bir konuyu size sorarak engin bilgi ve tecrubenizden yararlanmak istiyorum.
Rivayete göre ve sürekli değişken ''o anki konuya görede sürekli değişen'' bir durum olanOynara mülakat girilmiştir konusu sizce varmıdır?''bunu bilenler bu eylemim gerçekleştiren kişiye işaret ederken bir çok farklı ismi duymaktayız fakat bu eylemi gerçekleştirenlerin yakın çevrelerinde ki meraklılar bu kuşa hizmet ederken böyle bir şeyin safsatadan ibaret olduklarını yani böyle bir şeyin olmadığını ''kuşları küçültmek için mantıksal olarak küçük oynarlar sokulduğunu belirtmektedirler''!!!yani Özkan bey şahsi fikriniz nedir?Girildiyse bu elinizde ki resimlerdeki tarzında ki oynarlar mı girildi?Yoksa daha siyah renkte olanlar mı?veya çok daha farklı olanlarda''kafaları kahve fincanı gibi olanlarda olabilir'' bilemiyorum düşünceleriniz nelerdir bu konu da kafa yorarak ama kafa karıştırmadan bizlere bunu izah etme imkanınız var mı?.Son olarak günümüz de siyah mülakatlarla geçmişte yoğrulan fakat şimdi bu izleri taşıyan ve dışa kusan günümüz oynarları hakkında ki düşünceleriniz nelerdir?
İlgi ve alakanıza cevaplarınıza şimdiden teşekkürederim esenkalınız.
mülakatçı kral16' Alıntı:HÜSEYİN bey bu konu hakkında defalarca konuştuk anlattık daha öncede dediğim gibi saf kan oynarlar kapalı kümeslerde bunlarda 100/99 u BURSA daki kuşçularda ,oynar iri yapılı olmalı ama labada gibi değil şekil şemal ona göre olmalı onun için kuşları ufaltmak için küçük yapılı oynar girmenin mantığı yok diğer sorularınıda kendi ustalarına sor benkendi çıraklarıma öğretiyorum buna her halde kızmazsın onlarda bende kalsın :tamam: :tamam: :tamam: SELAMLARH.Hüseyin Aydoğmuş' Alıntı:Özkan bey merhaba kafa yorduğum başka bir konuyu size sorarak engin bilgi ve tecrubenizden yararlanmak istiyorum.
Rivayete göre ve sürekli değişken ''o anki konuya görede sürekli değişen'' bir durum olanOynara mülakat girilmiştir konusu sizce varmıdır?''bunu bilenler bu eylemim gerçekleştiren kişiye işaret ederken bir çok farklı ismi duymaktayız fakat bu eylemi gerçekleştirenlerin yakın çevrelerinde ki meraklılar bu kuşa hizmet ederken böyle bir şeyin safsatadan ibaret olduklarını yani böyle bir şeyin olmadığını ''kuşları küçültmek için mantıksal olarak küçük oynarlar sokulduğunu belirtmektedirler''!!!yani Özkan bey şahsi fikriniz nedir?Girildiyse bu elinizde ki resimlerdeki tarzında ki oynarlar mı girildi?Yoksa daha siyah renkte olanlar mı?veya çok daha farklı olanlarda''kafaları kahve fincanı gibi olanlarda olabilir'' bilemiyorum düşünceleriniz nelerdir bu konu da kafa yorarak ama kafa karıştırmadan bizlere bunu izah etme imkanınız var mı?.Son olarak günümüz de siyah mülakatlarla geçmişte yoğrulan fakat şimdi bu izleri taşıyan ve dışa kusan günümüz oynarları hakkında ki düşünceleriniz nelerdir?
İlgi ve alakanıza cevaplarınıza şimdiden teşekkürederim esenkalınız.
mülakatçı kral16' Alıntı:HÜSEYİN bey ne olduda abi yerine bey kelimesi kullanmaya başladın yani neden mesafe koydun senin yazına göre bende cevap yazdım sorduğun sorularda bir samimiyet yok kafa yapar gibi eğer bir şeyleri gerçekten öğrenmek istiyorsan açık sözlü ve dürüst ol ben öyle kafaya gelicek kuşçu değilim yazık beni tanıyamamışsın
yalnız son yazdığım satırda samimiydim kime usta diyorsan ondan öğren veya öğrendiysen bizle paylaşki senin nekadar meraklı olduğunu bilelim sen sadece sormaya meraklısın birazda cevaplamaya çalış ve kafa bulandıracak sorular sormasan iyi olur çünki yeni meraklı veya yeni başlayacak (OYNAR a)arkadaşların kafası bulanmasın oynar kuşu okadar karışık bir kuş değil sen trakya kuşlarınla karıştırıyosun her halde :heyo: :heyo: :heyo: :heyo:
SELAMLAR