mülakatlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mülakatçı kral16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 66
  • Görüntüleme Görüntüleme 22K
HÜSEYİN bey sen polemik yapmadan duramıyomusun ?benimle bir derdin varsa bana söyle başkalarına kızıp bana sataşma ben sana bir şey öğretmeye meraklı değilim zaten bu kafaylada bir şey öğrenemezsin çünki hep ön planda olmak istiyosun ama bu lafla veya çamurla olmaz bunu bil öncelik insanın KİŞİLİĞİNDEDİR sen bana bu şekilde konuşmaya veya yazı yazmaya hakkın yok böyle yazılar yazman için beni tanıman lazım ve yine söylüyorum yeni meraklıların AKLINI ÇELME yalan yanlış yazılar yazarak OYNARI öğren ondan sonra istediğini yaz tamammı?

mülakatçı kral16' Alıntı:
HÜSEYİN bey sen polemik yapmadan duramıyomusun ?benimle bir derdin varsa bana söyle başkalarına kızıp bana sataşma ben sana bir şey öğretmeye meraklı değilim zaten bu kafaylada bir şey öğrenemezsin çünki hep ön planda olmak istiyosun ama bu lafla veya çamurla olmaz bunu bil öncelik insanın KİŞİLİĞİNDEDİR sen bana bu şekilde konuşmaya veya yazı yazmaya hakkın yok böyle yazılar yazman için beni tanıman lazım ve yine söylüyorum yeni meraklıların AKLINI ÇELME yalan yanlış yazılar yazarak OYNARI öğren ondan sonra istediğini yaz tamammı?

Beni sabah sabah güldürüyorsun :ckmk: Benim haklarımı sen mi? Bana vereceksin?Nesin sen T.C Hak yasaları biresysel temsilcisi filan mı?Benim samimiyetsiz kişilerle hiç bir diyaloğum ve buna mütakip te sorunum olmaz.Mesafayi yine kısa tutmuşsunuz uzaklaşın demedim mi ben size? :buyrun:

Kişilerin aklı varsa ve tercih yapabiliyorlarsa ve bu tercih benim ve dostlarım düşüncelerinde gelişen tercihlerse ve kişiler bunları doğru buluyorsa SANANE?bundan neden rahatsızsın? BANA BAK Özkan bey kişilerin TERCİHLERİNE karışma hakkını sana hangi ruh hastası verdi?sen ne yasasın ne hukuk ne adalet ne başka bir şey herkezin aklı fikri var aksini düşünüyorsun sanırım :buyrun:

Aklını çelmekten bahsettiğin nedir?Kimin aklını ne şekilde çeldiğimi lütfen ispat et?Hangi yanlış bilgi ve hangi yanlış davranışla kimin aklını ne şekilde çeldiğimi ispat et edemiyorsan Krallığına geri dön ben ve benim gibiler krallıkla yönetilemez bizler çağdaş toplumun çağdaş oynarcılarıyız buna katılmak zorunda değilsin kendini zorlamana gerek yok şimdi kimin aklını ne şekilde çeldiğimi ispat et edemiyorsan kendi hakkında ki kararı sen ver ben senin hakkında karar verecek mertebede değilim :buyrun: ANladın sen onu:)
(:

HÜSEYİN BEY SEN KENDİN ZATEN BİR YANLIŞSIN YAZDIĞIN YAZILARI OKUYANLAR ANLAR SEN OYNAR HAKKINDA YAZMA İSTERSEN SENİ AŞIYOR BENDEN SANA DOST TAVSİYESİ :ckmk: :ckmk: :ckmk:

mülakatçı kral16' Alıntı:
HÜSEYİN BEY SEN KENDİN ZATEN BİR YANLIŞSIN YAZDIĞIN YAZILARI OKUYANLAR ANLAR SEN OYNAR HAKKINDA YAZMA İSTERSEN SENİ AŞIYOR BENDEN SANA DOST TAVSİYESİ :ckmk: :ckmk: :ckmk:

Tamam Dostum. :ckmk:

MÜLAKAT ı çözebilen var mı*

DENİZ kardeşim kuşları beyenmene sevindim ALLAH herkesin gönlüne göre versin

Maşallahları var... Kuş yetiştiriciliğine verdiğim 7 yıl aradan sonra bıraktığım yerden başlangıçı yapıcam inş. tabikide kuşların en ahlaklısı en neşelisi mulakat ile :) Yakında resimler :)

slm kuslarınıza allah zeval vermsın sıze bılgılenmek acısından bı kac sorum olacak yanıtlarsanız sevınırım resımde gorulen kuslar bız ıstanbullu olarak nalbant olarak bılıyoruz bu kuslar nalbant sınıfındamı yoksa mulakat sınıfınamı gırıyor bıde bu kusların tek gozü yada cıft gozu sıyah olması sızce bı artımı yoksa bu kuslarda eksıklık olarakmı goruluyor bılgılenmek acısından soruyorum cevaplarsanız sevınırım

MÜLAKAT SINIFINDALAR..

TEK GÖZ OLMASI İSTENMEYEN DURUMDUR..GÖRÜNTÜ OLARAK TERCİH EDİLMESE DE ; KANINDAKI BİR BOZUKLUĞU VEYA DEĞERİNİ ETKILEMEZ.. GÖRSELLİK İÇİN SADECE...

FOTODAKI KUŞLARIN GÜZEL OLDUKLARINI DÜŞÜNÜYORUM.. :tamam:

2008 DE ÇEKİLMİŞ FOTOLAR . NE OLDU MÜLAKATLAR BİTTİ Mİ ?..POLEMİK VAR ,KUŞ YOK..

Mülakattan çok herşeye benziyorlar! Ya abicim bursada oturuyorsun bursa gibi yerde böyle mülakat besliyorsan valla yazik ya... kuşların biraz daha gagaları kısa olsaymış kaşlı baska olucaklarmış... valla eskiden olsa güzel derdim ama istanbul karabaş babacan mülakatlarla dolu şimdilerde.. pazarda 10 tl 40tl arası bunlara 100 basıcak mülakatlar alabiliyorsun... anlayacağınız geçti bursa pazarı sür eşşeği niğdeye.... saygilar sevgiler

ÖZKAN ; '' ÜSTAD TIR '' .. GEREKTİĞİ ZAMAN KUŞ' U GÖSTERİR .
yüklediği fotolar gelişigüzel olabilir . önem vermediği doğrudur yüklediklerine ..
baş sayfada belirtmiştir de , öylesine birkaç foto yüklüyorum diye..
İSTANBUL FALAN KAFA TUTAMAZ ÖZKAN' A HERKES BİLMELİDİR !

Özkan ; pazara da çıkmaz , ihtiyacı olanlar çıkar !

Eyvallah türker abi sen öyle diyosan boynum kıldan incedir ama resimlerdeki kuşlar tırt gözlerin gördüğü ortada özkan kardeşimize lafımız yok ve olamazda zaten sonuçta oda bizler gibi eli ayağı olan bir vatandaş ve hobici... saygılar sevgiler

1.sayfa 1.foto - NALBANTTIR.
1.sayfa 2.fotoda da göz yakın çekim özelikle sergilenmiş * püf noktasıdır. *

ANLAYAN ANLAR . NALBANT İLE BASKA ARASINDA * UÇURUMLAR * VARDIR .

10-40 LİRA ARASI İST PAZARINDA MEVCUT DEMİŞSİN AMA .BEN YAZILI OLARAK ÖZKAN' A TEKLİF EDİYORUM .
İLK FOTODAKİ 2 KUŞA 2000 LİRA VERİRİM .

Eyvallah abi ne diyeyim para senin zevk senin biz sadece göz yalancısıyız..saygilar

O baska tiplilere 2000 lira veren bu kuşa 5000 lira vermesi lazım türker abi sana 4000 tl olur hesap numaramı göndereyimmi yoksa bi özkanamı danışırsın??? :)

MAALESEF O KUŞ MÜLAKAT DEĞİL ..
KİMSEYE DANIŞMAĞA İHTİYACIM YOK .
HELE * OYNAR VE MÜLAKAT HUSUSUNDA BU FOTODAN SONRA *HİÇ KONUŞMA *

ARKADAŞLAR ; MÜLAKAT KUŞUN AYAK RENGİ AÇIK KIRMIZI OLMALIDIR. OYNAR GAGASI GİBİ AVUGLU OLMADIĞI GİBİ .İRİ KUŞLAR DA DEĞİLDİR.
NALBANT İSE MÜLAKAT DEĞİLDİR.

BİLMİYORSAN BU İŞ İ GİT MEKTEBİNDE OKU DERLER :slm:
NALBANT İÇİN BİR FOTO YÜKLEYEYİM . GÖRSEL OLARAK KONUYA YARDIMCI OLSUN .sevgilerimle

Ekli dosyalar

• NALBANT A  BENZER.webp
    NALBANT A BENZER.webp
    96.3 KB · Görüntüleme: 1,283
nalbant ile mülakat ı birbirine karıştırmayın . mülakat ise * minyatür kuşlardır.
göz çerçeveleri etsiz ince çizgilidir .gözleri küçük ve çöküktür. narindir.
yavruları 3-5 aylık olana kadar aptaldır . çabuk aldanırlar.
konu ile ilgili bazı güzel bilgiler bu linktedir bknz .
http://guvercinbirligi.com/tgybforum/vi ... =71&t=6092

Yanlız güzel abicim konuyu mülakatlar diye açan senin avukatlığını yaptığın özkan kardeşimiz...ben konuyu düzeltmek için mülakat resmi koydum valla abi ben bu konuda görüyorum bursada yaşayan bir kardeşimizin mülakattan ne kadar anladığını ve üzülerek hezeyan ediyorum bence bursanın bir mektebe ihtiyacı var...benim koyduğum resim halis babacan karabaş kanat kuyruk mülakat kuşu...kimseye sormama yada mektebe gitmeme gerek yok..ayrıca oynarı oynarcıların bu polemikleri yüzünden bıraktım...baktım olmuyor bu oynarcı kavgaları dalaşmaları kültür seviyemi düşürüyor bendr terk ettim o siyah beyaz kuşları.... sevgiler saygılar

haltbar' Alıntı:
Yanlız güzel abicim konuyu mülakatlar diye açan senin avukatlığını yaptığın özkan kardeşimiz...ben konuyu düzeltmek için mülakat resmi koydum valla abi ben bu konuda görüyorum bursada yaşayan bir kardeşimizin mülakattan ne kadar anladığını ve üzülerek hezeyan ediyorum bence bursanın bir mektebe ihtiyacı var...benim koyduğum resim halis babacan karabaş kanat kuyruk mülakat kuşu...kimseye sormama yada mektebe gitmeme gerek yok..ayrıca oynarı oynarcıların bu polemikleri yüzünden bıraktım...baktım olmuyor bu oynarcı kavgaları dalaşmaları kültür seviyemi düşürüyor bendr terk ettim o siyah beyaz kuşları.... sevgiler saygılar
1) KİMSENİN AVUKATI DEĞİLİM .
2)BURSA * BURSA OYNARINI SENDEN ÖĞRENMEYECEK *
3)POLEMİK DEĞİL BUNUN İSMİ * BİLGİ PAYLAŞIMI
4)SEVİYENİ SEN YİNE DE KORU BEN CE
5)SİYAH -BEYAZ KUŞLARI TERK ETMEN BİZLER İÇİN KAYIP DA DEĞİL ..

TERK ETTİ İSEN ; BİZLERİN SOHBETİNE KATILMA LÜTFEN ..BİLGİLERİN YETERLİ DÜZEYDE DEĞİL ..OYNAR HUSUSUNDA .
MÜLAKAT İÇİN DE BÖYLE BİR TERİM KULLANILMAZ !
* halis babacan karabaş kanat kuyruk mülakat kuşu. * GİBİ :hayir:

Valla abi bu konu özkanın açtığı konu değilmi?
Bu arkadaş baskaya benzeyen bu kuşları mülakatlar diye koymamışmı resimlerini?
Ee özkan bursada yaşamıyormu?
Ayrıca avukat değilsen bu konuda benim özkana yazdığım yorumun altında senin özkanı savunarak verdiğin cevap ne???

Yani konumuz mülakat ve ben değil sen oynarcısın yani polemiği yapan sensin.... doğru değilmi

Seviyeme gelince bu konuda hiç mütevazi olamıyorum
Ben ziraat mühendisiyim

Sorularimı cevaplarsan sorunun kimde olduğunu bulursun sevgili türker abiiiiiiiim ;)

ÖZKAN ÇETİNKAYA DERNEK ÜYELERİMİZDENDİR.UZUN SÜREDİR DE İNTERNETE GİRMEMEKTEDİR. CEVAP YAZAMAZ.
O NEDENLE ORTAMDA OLMAYAN KİŞİ İÇİN YORUMLAR YAPMAYALIM .
GÜVERCİNLERİ ÜST DÜZEYDİR.

Neyse abi sen büyüksün sen ne dersen o olsun saygilar sevgiler

EEEE osman efendi..önce senin ustaların gelsin.konuyu aydınlatalım.
benim zurnanın son delikleriyle işim olmaz .
birşeyler öğrenmek istiyorsan,sana gaz veren ustalarınla beraber Bursa'ya davet ediyorum.
gelirseniz size birkaç takım mülakat gösteririm.ufkunuz açılır.o resimdeki kuşun hakkını yemeyelim ama alemli kırmalarını mülakat sınıfına sokmayalım.
bir de gelirken siz de getirin kuş kuşun yanına gelince ne olduğu çıkar meydana
Türker abinden de özür dile, tabi o kadar yüreğin varsa
sitede olmayan birisi hakkında yazdığın yazılar senin gibi bir ziraat mühendisliği okumuş bir insana hiç yakışmıyor.
ÖZKAN ÇETİNKAYA-BURSA

Canım Bursalı can kardeşlerim TÜRKER ve ÖZKAN sizler kuştan anlıyan iyi birer oynar besliyecisi olarak bu tarz konuşmalar içinde olmayıp o genç kardeşimizin gençlik heyacanı içinde biraz sert uslup ile yazdığı şeyleri kala almamanızı tavsiye eder paylaşımlar ve bilgiler daha sağlıklı der en derin sevgilerimi sizlere gönderiyorum BURSA ya selamlarımla.

Özkan bey benim yüreğimle ne alakası var bu konunun sizin fark edememişsin yazık ama ben uslübumu hiç bozmadim hee olayı klasik bir oynarcı gibi polemiğe çekmek isteyen sizsiniz....ve böylece özür dilemesi gerekende siz oluyorsunuz bu nedemek yok osman efendi yok yüreğin varsa nedemek istiyorsun anlayamadim???? Ayrica nerden bu samimiyet hayirdir??? Ahmet amca sana uyarından dolayi teşekküŕ ediyorum sana saygim sonsuz...

Ayrıca ven kuşlara laf söyledim kuşlar tırt kim nederse desin beş para etmez... ister kabul edin ister etmeyin bu kuşları kuş zannedenlere ben çıraklarımı bole göndermem...bırakın ustalari....

Geri