NE ATMACA NE ŞAHİN ,EN TEHLİKELİSİ MARTI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 40
  • Görüntüleme Görüntüleme 12K
bende cok cektim bu martılardan ama en cokta güzel kuş tutucağım vakit gelirler nedense oyunlu sabuni geldi bizim bina alcak hayvanı bütün gün bekledim babam ile memlekete gidicektik babamda beyendi durdu yakalamaya calıştık gelemedi akşam üstü martı vurdu ama hayvanda sıkta gibiydi bi tutturdu aldattı martıyı martıda hasta sandı ama aldı..daha sonra kırlangıc tutucaktım tam gelicek bi baktım martı o'nu alamadı ama kacırdı :D ama neyse bundan ötesi can sağlığı.NUSRET..

Bi martı vardı uğraşmayan bizle bizim burada çok aşırı martı war kuşların arasına girip dağıtıyo ama yakalamaya çalışmıo inşallah da aç kalmazlar bu martılar atmacalar kerkenezler şahinler şimdide martılar offf nedir kuş besleyenlerin çektiği

şahic-atmaca-dogan yetmesken birde martı cıktı başımıza ne diyelim bunada gülüp gecelim :ckmk:

yırtıcılar özelliklede martılar kuşlara saldırdığında bi kuş kovar patlatıyorum martı filan kalmıyor (:

Bizim burda martı var ama fazla taklacılara dadanmıyorlar.Komşumun budapeşte yüksek uçucusu var.Onlara dadanıyorlar.Adam bıktı belki kuşlar alçaktan uçar diye başka ve tipler ile birlikte uçuruyor.

hüseyin abi sen muğlalı mısn muğlalıysan haber ver bnde marmarisden

Of ya içim cız etti bi canlı daha hayata yumdu gözlerini aynı olayı bende gördüm kuşlarımın yanına bir yoz indi ve o yozu yedi olay 10 metre ilerdeki karşı çatıda oldu iyiki benim kuşlarımı yemedi :?

İzmirli oldugum için martı çok fazla var yandık desenize :) (Sığacıkta oturuyorum)

Martıların güvercinin peşinden koştuğunu çok kez gördüm fakat yakalayıp yediğine henüz şahit olmadım (:

Bugün bende martı olayına şahit oldum.Kuşlarımı yeni yeni salıyordum,bursa ırkı güvercinim karşı çatıya kondu orda duruyordu.Bende içeri gittim geldim bir baktım havada martı peşinde.Epey kovalaştılar sonra 2 sini gözden kaybettim.Daha yeni alışmıştı :hungur:

Geri