latif yıldız
Üye
- Ad Soyad
- latif yıldız
- Meslek
- öğrenci
- İlgi Alanı
- Kediler
ben 18 yaşındayım yaklasık 6 senedir çoğumuzun taklacı olarak bildiği oyun kuşu besliyorum bnde sizler gibi iyi kuş uçurma gayesindeyim fakat nerdeyse belli başlı yıllarını bu hobiye adamış birkac abim dışında kimsede duzgün oynayan bi kuş göremiyoruz ha birisi ya yakalıyo yada çalınıp yada farklı şekillerde mezatlara getirilen kuşlardan alıyo uçuruyo kuş oynuyo ama gerisi gelmiyo çünkü kuşun soyu elimizde olmuyo gidiyo çok farklı bi kuşla eşe atıyo nasretin hoca misali ya tutarsa diye tutmayınca sallıyo kuşu mezata ve ortalık oyunsuz kuş doluyo ondan sonra güzel kuş yok diyoruz yok öle bi dunya önce iyice bilinçlenip sonrada güzel eslemeler yapıp yaparken eşlerin hareket oyunlarına göre eş atılmalı bence nedeni ise misalen ben uzun giden bi kuşla çok taklalı bi kuşu eşe atarım çünkü uzun giden kuş eğer taklası az isee kuş boş cıkar bna göre o arayı ancak öle doldurabilirim yani misalen diyorum biz oyun kuşu besleyenler çoğumuzun kuşun çatıya konması bize göre buyuk hatadır yada oyun sökmüş kuşun boş inmeside hatadır bu kupalardada diskalifiye sebebidir ben sevgili kardeşlerimden abilerimden öncelikle farklı ırklarda kuşlar besleniyosa bu ırkları farklı kümeslerde besleyin kuşlarınız nedir ne değildir bütün bilgilerini alarak ona göre eşleme yapın ne kadar dikkatli olursak o kadar sağlıklı yavrular ve o kadar güzel kuşlar çıkar buda bütün kuşculara daha çok sans bulur biraz daha dikkatli olalım daha güzel kuşlar bulma uçurma dileklerimle saygılarımı sunarım :heyo: :slm: