nedir mardinden çektimiz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan leeyukeen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 37
  • Görüntüleme Görüntüleme 11K
kuşçu26' Alıntı:
inşallah çıkar biyerden kardeşim yalnız bende ankaradan 3 kuş getirdim ayın 3 ünde ve 4ü oldu kuşlardan 2 sini kaldırdım uçurdum ve indirdim kuşumun sayısıda fazla değil.yani biraz daha dikkat diyorum...inşallah çıkar...
s.a. kardeşim.. sana bir abi tavsiyesi.. eğer ankaradan getirdiğin o kuşlar ertesi gün kalkıp birkaç saat kümesini aramadan, seni uğraştırmadan gelip senin kümesine kondu ise sevdiğin bir kardeşin varsa hediye et... çünkü bizim kuşlarımızın özünde kümesini arama vardır.... kalkar, arar, bulamazsa kaldırıldığı kümese konar... eski abilerimiz bilirler ki ankara kuşları şehir içinde kolay kolay başka kümeste uçurulamaz... çünkü geldiği kümesi mutlaka bulurlar...

Gecmis olsun arkadasim,umarim bulursun kusu uzakta olamaz sorustur sizin cevrede biyerde olmali.

Arkadasım oncelikle gecmis olsun inş yavruları saglıklı bi sekilde buyutup anne babasından daha iyi oyunlar alırsın

saygılar...

s.a öncelikle geçmiş olsun diyorum umarım kuşun ait oldugu yere döner babaları yavrularına bakar o konuda şüpen olmasın ama sanırım resimde gördüm yavruları yavrular vitaminsiz ve bakımsız kalmıs ve ayrıca yavrular başka bir kuş tarafından da dövülmüş gibi duruyolar umarım saglıklı bi şekilde büyütürsün yavruları..

gerçek kuşçu arkadaşlara selam olsun.

SAYGILAR.....

Benim için 10 milyarlıkta olsa ucmayan kus istemem.Damızlık kusda beslemem yani beslesem bile ucururum.Kus yerde ayrı guzel havada ayrı guzel.
Kuslarının normal sartlarda gitmemesi gerekir ucuruyorsanız ,e yavrularıda var gelmeleriiii gerekirdi.
Siz yavrulara ii bakın.bugdayı ıslatım yumusattıkdan sonra ağzınızda biraz ezin öncelikle cıkan suyu agzınıyla kuslara verın eger yiye biliyorlarsa ki yerler essek gibiler masallah verin.ustune ılık su verin.
saygılar.

merhabalar arkadaşım,10 milyarlık olması mühim değil ama soyunu biliyorsam , yavrusunu almadan yada yumurtasını çekmeden uçurmam,sonra başka birisi çıkar o kuşla sana hava atar,kuşların özü zaten yuvayı benimser eski yuvasını arar biz bile ararken dimi heleki mardinler bu yönleri güzeldir bence aylar hatta yıllar sonra çıkıp gelirler :oley: :slm:

unutmadan ağzınızın temizliğinden emin değilseniz sakın yemi ağzınızda ıslatmayın,mikrop ve bakteri sayısını bir bilseniz fırçalasanız bile birçoğu yaşıyor ,elde yavru bakımı diye başlıklar var arayın :slm:

gemlik16avci88' Alıntı:
Benim için 10 milyarlıkta olsa ucmayan kus istemem.Damızlık kusda beslemem yani beslesem bile ucururum.Kus yerde ayrı guzel havada ayrı guzel.
Kuslarının normal sartlarda gitmemesi gerekir ucuruyorsanız ,e yavrularıda var gelmeleriiii gerekirdi.
Siz yavrulara ii bakın.bugdayı ıslatım yumusattıkdan sonra ağzınızda biraz ezin öncelikle cıkan suyu agzınıyla kuslara verın eger yiye biliyorlarsa ki yerler essek gibiler masallah verin.ustune ılık su verin.
saygılar.

bu zahmete girip kendinize bulaşma ihtimali olan kuş hastalıklarının size geçmesi sağlarsınız. şimdiki palet yemler yavru pompaları v.s gibi bir ton ekipman var bence bunları kullanın.

Geri