nuriden baskalar (İzmir)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cetinnuri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 58
  • Görüntüleme Görüntüleme 19K
Re: nuriden bangolar (baska, kara baskalar, siyah baska)

Maasallah güzel kuslarmis,bunlarin özellikleri sadece güzel ucmalarimi yoksa yavruyada düskünmüdürler.

Ilgi ve alakanizdan dolayi cok tesekkür ederim sagolun.

Fiyatlari benim icin fazla ama yinede güzel kuslar maasallah.Size hayirli ve bol müsteriler

Hayirli günler....

0555 530 45 66 BANGOCU NURİ

arkadaşım bunlar bu gagalarla olsa olsa dönek olur yada bango biçleri birbirimizi kandırmayalım kanatlar dolu kafa kesme diye bangomu oluyo bunlar zil azman neyse kusura bakma buda benim görüşüm saygılar................

aga bu bangoların gaga ne böle ya benim bildiğim gaga sıfır olur ama ...
neyse ne fiyat veriyolar bunlara ?

abi maşallah bu bangoların her cınsı güzel masllah sızdede güzel kuslar hem renk olarak hem saglık olarak guzeller emegınıze saglık masallah abıcım allah nazardan saklasın

teşekür edrim inşallah allah zizede nasip eder :tamam:

MANİSANIN NERESİNDEN??

Ekli dosyalar

• SDC11182.webp
    SDC11182.webp
    2.8 MB · Görüntüleme: 1,302

Sayın yetiştiricilerimiz hepinize sesleniyorum.
Almak isteyenlere ve satmak isteyenlere.
Forumun bu bölümünde kuş alıp-satmak,satılıkmı,kaç para diye sormak,satıcının fiyat ve tel verip satması yasaktır.
Satılık ilanlarınızı lütfen Güvercin almak ve güvercin satmak isteyenler bölümlerinde yapınız.

maaşallah kuşlarınız çok güzel.Hayrını görün inşallah...

güzel kuslar kus cinsleri bölgelere göre isim veriliyor bizde de baska derler bunlara ama çok güzel yavrularını bakıyılar

NURİ BEY BEN KSKDEN OKAN BENDE COK BEGENDİM KUSLARINIZI,FORUMA YENİ UYE OLDUM,EPEY OLMUS SİZ KONUSALI,İNS KUSLARINIZA BİŞEY OLMAMISTIR,İRTİBATA GECMEK İSTERİM SİZLE,BİZ İZMİRLİLER AZIZ SİTEDE,VE NERDEN NASI KUS ALICAGIMI BİLMİYORUM,BEN DE BU İŞE BASLAMAK İSTİYORUM YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM,HOSCAKAL TOPRAK CEVABINI BEKLİYORUM

bende bu kostum kuslara bayılırım,bide paçaları olsaymıs,doyulmaz zevkine,allah sana ve kuslarına saglık versin kardes,cok guzeller :slm:

slm baskaların gagaları biraz uzun ve renkler istelinen kara deyil daha iyileri beslen mesi gerek damızlıklar iyi olmalıdır kusura bakma böyle yazdığım için sevgiler mezatçı kepçe

sa beNDe manısadanım ama senın su kusları bı qormek nasp olmadı fotoları falan qoremedım neresınden manısanın

slm nuri ben tirede oturuyorum bana bir çift dolu kanat baska lazım damızlık..satarmısın..msj yaz.

beyler bu baskaların kanatlarının ucunda beyaz olmayanlara sadece kafasında beyaz kesme olanlara ozel bi isim verliyomu?

Geri