nurinin kuşları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cetinnuri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 39
  • Görüntüleme Görüntüleme 11K
cetinnuri' Alıntı:

abicim buna sen baska yazmışın ama bu kuş hünkari baska deil
Ayrıca arap akbaşlarınız çok güzel...

saygılar...

kasteddiğim kuş bu...

Ekli dosyalar

• d%C3%B6nek%20006.webp
    d%C3%B6nek%20006.webp
    15.3 KB · Görüntüleme: 1,157
dişi satanet

Ekli dosyalar

• BOLDONET (9).webp
    BOLDONET (9).webp
    1.5 MB · Görüntüleme: 1,107
Nuri bey kuşları maşallahı var.Ben sizi sadece hünkari besliyorsunuz sanıyordum.Maşallah sizde baya farklı kuşlar varmış.Özellikle beyaz postalarınız çok begendim.Bol yavrulu sağlıklı bir sezon dileğiyle.

maşallah baskalar güzel güle güle besle

nuri ark. döenk dediklerin bana fındık gibi geldi ama veya kırma olabilir..

cetinnuri' Alıntı:
lot bey ben nuri o gördüklerin uzun gaga hakiki bango kara baska kısa galar onlardan çıma rengi görüyonmu varmı öyile bir renk biyerde

Selamlar
Nuri arkadaşım herkez büyük küçük bu sitede birşeyler paylaşıyoruz ama bu ırkı biliyordur ama bilmiyordur.Sizden bilgi almak isteyenlerede ''Görmüyonmu'' gibi yaklaşımınızı ben beyenmedim yazdıklarınızdan bişey anlamadım anlamadığım gibi bende çekindim yazmaya ama madem resim koydunuz açıklamasınıda iki satırla üyelere lütfen yazın.Ben hakiki bangonun uzun gagalı olduğunu sizin yazdıklarınızdan duyuyorum.Sadece sizde olabilir biryerdede görmemiş olabiliriz amacınızı anlamadım.Burada türkiyeden ve yurtdışından arkadaşlarda var bilgileri olmayabilir.
saygılarımla...

Bu kuşlar dönekle bango kırması fakat bnde de var performans bakımından havada buluta giriyolar ve dönüşleri mükemmel denebilir kapalı dönüyolar

Geri