muygun
Üye
- Ad Soyad
- Mehmet UYGUN
- Meslek
- Öğretmen
- İlgi Alanı
- Balıklar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bildim bileli bunları uçururum arkadaşım,araya saya dönek falanda kattığımız olur ama ağırlık bunlardır.aldıklarınız hakiki ise havada keyif verir size emin olun.fakat dönek tarzı oyun beklemeyin.oyun şekilleri sayaya daha çok benzer ama daha seri aşağıya ,yere paralel(karşıya) ve çapraz oyunları vardır.en makbulu karşıya oynayanıdır.zaten kuş karşıya oynuyosa tüm stilleri yaparmustwa' Alıntı:Kuşlarınız gerçekten çok güzel, özellşkle sarısını ilk kez gördüğümden çok beğendim. Bursa da olsaydınız bir çift sarı yavru rica edecektim sizden. Ben de yeni 2 çift aldım dönüşlerini görmedim sadece başkalarını söylemlerinden biliyorum.Eğer ucurduysanız bilgi verebilir misiniz acaba. Teşekkürler.
sen bu ırkı gerçekten unutamamışsın arkadaşım.eğer burdan aldırabilme imkanın varsa yavru sezonunda 1 çift yavru hediye edebilirim sanasinoplu' Alıntı:mehmet bey;
şaheserleri ortaya çıkartmışsınız. ) maşallah allah nazardan saklasın... inşallah bende elde edeceğim birgün bu ırktan ama bırakmıcam onları,unutamadığım tek ırk çünkü.damarları olsun uçuşları olsun göz doldurucu, insan onları izlerken daha başka ne ister ki..
SAYGILAR...
okullar kapanana kadar afyondayım yazın ödemişte.havalar düzeldi sayılır artık.2 gündür antremanlara başladık kuşlarla performansları düşmüş ama çözümü kolay.1 hafta evden antreman,sonra 5 ve 10 kmden 2 atım yine jop gibi olurlar evelallah.yolun düşerse beklerim geldiğinde yavruda olur inşallah alır gidersinsinoplu' Alıntı:teşekkürler mehmet bey...
afyon'dasınız siz değilmi kısmet olursa kendim gelmek isterım hem tanışmış oluruz hemde bu ırkı canlı kanlı tekrar görme şansım olur,tabii birde performanslarını havada izleme şansınıda verirseniz bana dah ne isterim ki...
SAYGILAR....
ödülü, açıksarı yok kardeşim istediğim gibi bembeyaz ödülü açıksarı bulamadım.benim kuşların soyunda da o renk yok öyle yavruda çıkmıyo anlayacağın.ödemişte var onlardanda buraya getirmedim damızlık kuşlarıOVAKENTLİ' Alıntı:mehmet abim bizim süslüler yakıyo...allah nazardan saklasın.bol yavru alman dilegiyle..portakal sarılar müthiş.ayrıca gök erkeginde müthiş..ödülü yok galiba.görüşürüz abi..k.i.b
evet doğru.soy takibi güzel yapılmış bir ödemiş dolapçısına hem yavru veriminde hemde damarına güvenebilirsin kolay kolay teslim olmaz.kuscu522' Alıntı:maşallah,kuşlarınız cok guzel boylu poslu, allah hepsını nazarlardan saklasın...bu kuşlar cok akıllı dıyolar..acaba dogrumu ?
sağolun.evet mükemmeli yetiştirmeye gayret ediyoruz.(sadakat+süs+oynaklık+düzgün yavru verimi).çabuk yükselen ve yüksekte oynamayı daha çok seven bi ırktır.hafif rüzgarlı havalar tam performansını gösterdiği hava şeklidir.göğüs üstüne basar gelirler , çapraz aşağı doğru dolap alırlar ve yere paralel olarak karşıya diye tabir ettiğimiz 3 tür oyun şekli vardır.oynarken tek tek karşıya yada çapraza vuran kuşlar olduğu gibi zincir şeklinde 5-10 dolabı birbirine bağlayanıda mevcuttur.bazısı da havasını alır almaz karşıya doğru oynayarak uçarki biz buna boşa kanat sallamıyo deriz.oyunları doyurucudur yani.ama has ödemiş dolapçısı olmak şartıyla.piyasada kırıklarıda malesef varkemal' Alıntı:Mehmed Bey kuşlarınızı görmek yeni nasip oldu maşallah çok güzeller kendi ırkının en iyileri olarak gözüküyorlar..oyunlarını merak ediyorum biraz bilgilendirmisiniz?