Ödemiş Yerlisi ( Ödemiş Kelebeği) ( Ödemiş Sayası)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hüseyin BAŞOĞLAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 57
  • Görüntüleme Görüntüleme 28K

Hüseyin BAŞOĞLAN

Moderatör
www.kuscular.org
Ad Soyad
Hüseyin BAŞOĞLAN
Meslek
Yazılım-Tasarım
İlgi Alanı
Balıklar
ödemiş renklisinin performansları hepsinde aynı olmaz. bazıları çabuk oyuna girer ama bazılarıda çok geç sökülürler..oyunlarının en beğendiğim yönü karşıya diye tabir ettiğimiz oyun şeklidir.kuş biraz havasını aldıktan sonra hiç düz uçmaz devamlı uçuş istikametinde dönerek oynar yani karşıya doğru..bazıları ise aşağıya dik olarak oynar yani pırıltıya duyarlıdır..karşıya oynayanlar pırıltı beklemezler.kendi istekleri boyunca oynarlar ama eğer pırıltı verilirse onlar da duyarlıdır bu kez onlarda aşağıya doğru oyun yaparlar..yüksek uçmayı severler.eğer bırakılarsa sinek tabir edilen noktaya çıkmayı severler bazen gözden kaybolurlar.ben yüksek uçmalarını çok severim.ama ne varki ilçemde en büyük sorunlardan biri ŞAHİN ler kuşlarımızı çok uçurmamıza izin vermiyorlar her zaman en güzelini kapıp götürüyorlar.neyse oda onların kısmeti..
ne kadar süreyle havada kalırlar derseniz takdir edersiniz ki o yetiştiricinin kuşları eğitmesi ve açması ile ilgili ama oyun yapan kuş diğer düz uçanlardan daha çabuk yoruluyor bu gerçek onun için yetiştirici kuşlarının performanslarına göre uçuş süresini kendisi ayarlar.oyuna girme süreleri kuşuna göre değişir demiştim, benim bir kırmızı erkeğim vardı tam 3 sene boyunca oyun girmedi ama 3 üncü senede oyun yapmaya başladı.her zaman böyle istisnalar olmaz.bu benim şansızlığım olabilir.Bazı kuşlar da çapraz tabir edilen oyun çeşidini yapar yani ne aşağıya ne karşıya açılı şekilde bir nevi döneklerin oyun yapması gibi açılı şekilde aşağıya doğru oynarlar.ödemiş renklisi 12 kuyruklu olmalıdır.yağ bezesi olur.mutlaka başında bademi olmalıdır.ama ne yazıkki bazen bademsiz yavrularda almaktayız..kuşlarımız şu isimlerle anılmaktadır(( kırmızı-portakal sarı-açık sarı-ödüllü-gök-gelinalı-pembe-gevşenli ))
Daha uzun yazılar yazacağım ama şimdilik kesmek durumundayım sorularınız olursa seve seve cevaplarım herkese sağlıklı günler.

Bilgiler ve resimler alıntıdır !!

55ca0nr5.jpg

35kz9ar5.jpg

20du2rs3.jpg

1iq2bu8.jpg

21id5cy5.jpg

36or9dr9.jpg

56ar6ft4.jpg

75so9ga1.jpg

43bo8zs0.jpg

2bm0ca5.jpg

22ay1lp0.jpg

37zj9be3.jpg

42lu0qy7.jpg

birşey sorcam kelebek diyorsunuz ya nasıl anlıyorsunuz ilk bakışta neye bakıyorsunuz

rafet' Alıntı:
sevgili admin ben adana dan rafet ben ödemiş kelebeğinin hastasıyım diyebilirim eğerki bana yardımcı olursanız çok sevinirim varsa satın almak isterim [email protected]

Sevgili arkadaşım öncelikle hoşgeldiniz.

Ödemiş kelebhekleri (Yerlisi) Gerçektende müthiş kuşlardır. Üremede,hava performansında inanılmaz özellikleri vardır diyebilirim. Eğer gerçekten ödemiş yerlilerinden üretmek istiyorsanız çok uygun fiyatlara istediğiniz renklerde kuşlar burada bir abimizde var. Kendisi sırf MUğla kUşu ve Ödemiş Kelebeği bakıyor. Eğer düşünürseniz mutlaka yardımcı oluruz.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

Efendi olmasını,konuşmasını öğrende gel, belki sonra sana kuşun ne olduğunu gösteririz. Yırtık dondan çıkar gibi her tarafa saçma saçma mesajlar yazıpta adamın asabını bozma. Efendi gibi dur.

mehmet_42' Alıntı:
sen bunlara kuş mu dıyorsun?
Ne manada böyle bir itamda bulundunuz acaba arkadaşım?

Ödemiş yerlisi almak isteyenler için iletişim 05438862629
msn: [email protected]

Arkadaşlar kuşlar benim değildir. Satılacak olanlarda benim değildir. Kuşlara bakar havada izler hoşunuza gidenleri alırsınız. 100 üzerinde mevcuttur.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

bu tür masallah cok diri ve oyununu en cok sevdiğim türlerden

selam ben izmirden sayacıyım sende satılık 1 çift ödemiş varsa bende alıcısıyım uygun bişey söylersen almaya niyetliyim

abi eş fiyatlarını öğrenebilirmiyim

Kardes bunlar odemis falan degil bu guvercinler Sirazi Afganistan guvercinleri... kafaniza gore isim takmissiniz...odemis yerlisi diye bir kus yok bu dunyada... nerdenmi biliyorum suanda Afganistanda yasiyorum ve bu guvercinlerden elimde 50 kusurtane var... Afganistandaki en iyi cins bu guvercin.... Sirazi ogrenin...

bana bir çift ödemiş kelebeği lazım nerden bulabilirim yada elinize cıkarmayı düşündüğünüz var mı ?

Geri