Oğuzhan KASAP / Bursa Oynar Akkanat Güvercinleri !!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oguzhan_kasap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 34
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
oğuzhan, başlık altında tartışmak gibi bir olayım olmaz zaten benim :)) ben isim de vermiyorum zaten.. (yenilene içilene her daim saygım vardır, hatıra defterine yazar bırakırım)

Hiç kimseye, al bu kuşlar benim sana hediyemdir diye verip, sonra kuşlar yavruladığında, kümese gelip, ben bu anne babayı alayım geriye, sonra yavrular daha tam yeme düşmedi abi dendiğinde tamam yavruları da alayım yeme düştüklerinde geri veririm diyerek alıp, sonrasında kulağımın üzerine yatarak hepsini birden iç etmiyorum.. (kendime hediye olarak gelen kuşları da, gidip kuşçu dükkanına verip, 3 paraya sattırmıyorum)

Hediyemi verip unutuyorum, geri isteyip durmuyorum, Arkadan Allah can pekliği versin, ihtiyaç olursa her zaman buyur kapım açık diyorum :))

Oğuzhan, üstteki mesajım daimidir, oynarlar konusunda her türlü paslaşırız, soyu timurtaşpaşa ya dayanan kümesler öğrendim :)))))

[email protected]' Alıntı:
BENİM BAŞLIĞIMDA ; BENİMLE GÖRÜŞMEDİĞİNİZ HALDE NE DİYE YORUMLAR YAZIYORDUNUZ O HALDE

Mesajgönderen oguzhan_kasap » 31 Ağustos 2013 23:23

the_fix yazdı:
FeLix_ yazdı:
Aytaç sen bir de türker abinin kuşlarını çok uzak mesafeden (üniversiteden, inegöl tarafından) salınınca gör, nasıl dönüyorlar eve :) Tophaneden ev zaten gözüküyor, eve dönmeleri 3 dk, uzaktan salınınca beklemenin zevki daha bir başka

Dogrudur mesut abi, :heyo: kismet olursa bi gun uzaktan salindiklarinida gorurum. sevgilerimle. :slm:

Üniversite İnegöl dediğin yer ne ki mesut abi benim kanı belirsiz kuş terminalden eve gözü kapalı geliyor.az bence yalova dan aşşağısı kesmez. :evet: Tophaneden oraya benim taklacılarda 5 dk ya gelir....Kesinlikle görürsün aytaç cım şüphen olmasın. :slm: :slm: :slm:
Kullanıcı avatarı
oguzhan_kasap
Üye
Üye

Ad Soyad: Oğuzhan KASAP
Meslek: Öğrenci
İkametgah: Bursa
Yetiştirdiğim Irk: Taklacı
Diğer Irklarım: Bursa Oynar Güvercini

BU DA SON OLSUN OĞUZHAN-KASAP

Benimle görüşmediğiniz halde yorumlar yazıyorsunuz derken abi çoğul konuşma mesut abi içinden geleni yazmış bende aynı şekilde.Yorum yaparken kimse kimseyle görüşmek zorunda deil.Mesut abi orda bi yorum yapmış yaptığı yorum doğru olduğu için bende doğruladım bunu özellikle kasten yapmadım.Kusura bakma abi ama senin kuşlarından daha iyilerini gördüğüm için o yorumu yazdım.

Benimle görüşmediğiniz halde yorumlar yazıyorsunuz derken abi çoğul konuşma mesut abi içinden geleni yazmış bende aynı şekilde.Yorum yaparken kimse kimseyle görüşmek zorunda deil.Mesut abi orda bi yorum yapmış yaptığı yorum doğru olduğu için bende doğruladım bunu özellikle kasten yapmadım.Kusura bakma abi ama senin kuşlarından daha iyilerini gördüğüm için o yorumu yazdım.[/quote]

BENİ POLEMİĞE SÜRÜKLEME OĞUZ ..

ÇARŞAMBA'DA 13 KUŞ VAR SADECE 1 TANESİNİ GÖRDÜN .MERAK EDERSEN .KUŞLAR ORADA .

YOK MERAK ETMİYORSAN ! GÖRMEDİĞİN KUŞLAR HAKKINDA YORUM YAPMA '' DAHA İYİSİNİ GÖRDÜM '' DİYEREK..

DAHA İYİSİNİ GÖRMENİ BIRAK .DAHA İYİSİ SENDE OLDUĞU ZAMAN MUTLU OLURUM.SIKINTI YOK..

BENİ ; CEVAP HAKKI DOĞURACAK , ''DURUMA GETİRME '' başlık açmışsın .oynarların var .fotolarını yükle güle güle besle..

[email protected]' Alıntı:

Benimle görüşmediğiniz halde yorumlar yazıyorsunuz derken abi çoğul konuşma mesut abi içinden geleni yazmış bende aynı şekilde.Yorum yaparken kimse kimseyle görüşmek zorunda deil.Mesut abi orda bi yorum yapmış yaptığı yorum doğru olduğu için bende doğruladım bunu özellikle kasten yapmadım.Kusura bakma abi ama senin kuşlarından daha iyilerini gördüğüm için o yorumu yazdım.

BENİ POLEMİĞE SÜRÜKLEME OĞUZ ..

ÇARŞAMBA'DA 13 KUŞ VAR SADECE 1 TANESİNİ GÖRDÜN .MERAK EDERSEN .KUŞLAR ORADA .

YOK MERAK ETMİYORSAN ! GÖRMEDİĞİN KUŞLAR HAKKINDA YORUM YAPMA '' DAHA İYİSİNİ GÖRDÜM '' DİYEREK..

DAHA İYİSİNİ GÖRMENİ BIRAK .DAHA İYİSİ SENDE OLDUĞU ZAMAN MUTLU OLURUM.SIKINTI YOK..

BENİ ; CEVAP HAKKI DOĞURACAK , ''DURUMA GETİRME '' başlık açmışsın .oynarların var .fotolarını yükle güle güle besle..[/quote]

TARTIŞMA DUVARINA ÇEVİRDİNİZ KONUYU TEŞEKÜR EDERİM.. BİŞEY PAYLAŞMAYA GELMİYOR.SORUNU OLAN ÖZELDEN YAZSIN DEDİĞİM HALDE BURDAN YAZIP KİRLETTİNİZ KONUYU BAK BAKALIM SENİN KONUNDA BÖYLE YAPMIŞMIYIM. BUNDAN SONRA BİŞEY PAYLAŞMIYORUM.YORUM YAPMIYORUM İSTEYEN İSTEDİĞİNİ YAZABİLİR.BAŞLIKLARA GÖZ ATAR GİRER ÇIKARIM FORUMA KALIN SAĞLICAKLA.YETKİLİ BİRİ KONUYU KÖKTEN SİLERSE ÇOK MEMNUN OLURUM.

Yokmu konuyu silcek yetkili

Geri