Ömer yenerin Basık arapları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan omeryener26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 56
  • Görüntüleme Görüntüleme 13K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Omer
Meslek
Harita müh.
İlgi Alanı
Kediler
Arapların gagaları gözleri renkleri kusursuzdur ayakları çook dolgundur .

Ekli dosyalar

• 100_2797.webp
    100_2797.webp
    41.6 KB · Görüntüleme: 2,010
  • 100_2799.webp
    100_2799.webp
    20.8 KB · Görüntüleme: 1,987
  • 100_2624.webp
    100_2624.webp
    26 KB · Görüntüleme: 2,055
Güzel Kuşlar kardeş Oyunuda varsa daha da güzeldir. Bol yumurta alman dileğiyle

Yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim Ömer YENER

S.A Cümleten...

Merhabalar sayin Yener,aramiza hosgeldiniz umarim aramizda hosca vakit gecirir ve istediginiz dostugu aramizda bulursunuz insaallah.Bu arada bize biraz kendinizden bahsedermisiniz mesela nerelisiniz,nasil kuslar beslersiniz sadece kostüm agirliklimi gibi vs...

Tekrar hosgeldiniz...

Saygilarimla.....

bir arap besleyen biri olarak arapların çok güzel güle güle besle

A.S Tahir Bey ;
Hoşbulduk ; Ben Eskişehirliyim merkezinde oturuyorum karayollarına bağlı etüd-proje işinle meşgulüm yaşım 32 genel merakım miski öntepe onun yanında arap öntepede beslemekteyim beni yanıyan arkadaşlar bilirler güvercin sevdalısıyım bu merağım için gitmeiğim yer ve il kalmadı diyebilirim önceleri vaktim vardı takla kuşu ( oyun kuşu )ve posta güvercini besliyordum şimdi işlerimin yoğunluğu ve yerimin uçurma imkanı kısıtlı olduğundan dolayı sadece kostüm ağırlıklı mardin kuşları besliyorum uçuramıyorum sadece geniş bir kümesim var orda onların gezmelerini izliyorum tekrardan sizin gibi değerli arkadaşların arasına katılmaktan gurur duyarım iyi günler Ömer YENER

Bende aslen dogma büyüme Eskisehir`liyim ama suan is icabi yurt disinda ikamet etmekteyim,mahalle olarakta camlica mahallesi`nde oturmaktayim deng gelirse tanisiriz insaallah,bu arada bu resimdeki araplari kendi kuslarinizdan mi yoksa birinden aliptami ürettiniz merak ettim..!

Hersey gönlünüzce olsun insaallah,saygilarimla....

Ekli dosyalar

• 39 a.webp
    39 a.webp
    521.7 KB · Görüntüleme: 2,066
Ben aslen miskiye gönül verenlerdenim bu arapları benim gibi arapa gönül veren 2 farklı arkadaşımdan kuş alarak kırdım ve bu halde getirdim çook hoş kuş oldular halada üzerlerinde çalışmaktayım bende yenibağlar mah. oturuyorum Ömer YENER

güzel araplar acaba satıonmu

Güzel kostüm araplar gerçekten .ben beğendim ÇOK HOŞLAR MAŞALLAH tebrik ederim.iyi günlerde besleyiniz.selamlar.ŞEEF

Mücahit33 ve Şeref beye ilgilerinden ötürü teşekkür ederim .Arapların yavrularından oldumu isteyen arkadaşlara veriyorum ömer yener

araplar gayet güzel acaba satılık mıdır. bide basık percinli olarak dumanlı veya cingen kır varmıdır bende eskişehirliyim kısa zamanda cvp yazarsan sevinirim.....

ÖMER KARDEŞ KUŞLARININ MAŞALLAHI VAR. AMA BİR ARAPSEVER OLARAK ARAPLARINI DAHA ÇOK BEĞENDİM. ALLAH HAYIRLI BESLEMEYİ SAĞLIKLI BOL YAVRULAR ALMAYI NASİP ETSİN.

Araplar gerçekten çok güzel duruyo.Kalite kuş oldukları belli.Bide oyunları varsa offf..
performansları nasıl acaba???

mücahit bey elimde yavrular çoğaldımı ihtiyaç fazlasını satıyorum şuan elimde 2 takım yavrum

Ekli dosyalar

• 100_3009.webp
    100_3009.webp
    50.7 KB · Görüntüleme: 1,225
  • 100_3010.webp
    100_3010.webp
    92.9 KB · Görüntüleme: 1,259
  • 100_3022.webp
    100_3022.webp
    138.7 KB · Görüntüleme: 1,171
casus' Alıntı:
araplar gayet güzel acaba satılık mıdır. bide basık percinli olarak dumanlı veya cingen kır varmıdır bende eskişehirliyim kısa zamanda cvp yazarsan sevinirim.....
Gürkan kardeşim elimde sadece miski öntepe ve arap öntepe var araplardan yavrular çoğaldımı satıyorum

NAZIM ERDEN' Alıntı:
ÖMER KARDEŞ KUŞLARININ MAŞALLAHI VAR. AMA BİR ARAPSEVER OLARAK ARAPLARINI DAHA ÇOK BEĞENDİM. ALLAH HAYIRLI BESLEMEYİ SAĞLIKLI BOL YAVRULAR ALMAYI NASİP ETSİN.
Nazım bey ilginizden dolayı teşekkür ederim allah sizede daha iyilerini nasip etsin Ömer YENER

polllat' Alıntı:
Araplar gerçekten çok güzel duruyo.Kalite kuş oldukları belli.Bide oyunları varsa offf..
performansları nasıl acaba???
sinan kardeşim ilginden dolayı çook sağolasın benim yerim ve zamanım olmuyor uçurma fırsatım yok ama aynı kandan verdiğim arkadaşlarda güzel oynadıkları söyleniyor Ömer YENER

as TAHİR abi nsl kurban abim kuşlar güsel hakikaten bu
KUBİLAY saygılarımla......

bunlarda benım araplarım seninki gibi basık değil malesef satarmısın acaba araplarından

merhabalar allah hastalık vermesin inşallah çok güzeller güle güle beslee

Ekli dosyalar

• DSCF2177.webp
    DSCF2177.webp
    399 KB · Görüntüleme: 909
İlginizden dolayı tüm arkadaşlara çook teşekkür ederim sitenin kurucusu hüseyin bey yardımlarından dolayıda ömer özkurt beye çook teşekkür ederim ayrıcı tüm güvercin besleyan arkadaşlara sağlıklı bol yavrulu bir sezon geçirmelerini temenni ederim Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın Ömer YENER / Eskişehir

Bunlarda yeni yavrularım ;

Ekli dosyalar

• 100_3305.webp
    100_3305.webp
    58.3 KB · Görüntüleme: 909
  • 100_3299.webp
    100_3299.webp
    39.2 KB · Görüntüleme: 884
  • 100_3298.webp
    100_3298.webp
    41.9 KB · Görüntüleme: 864
bunlarda aynı dönemin yavruları

Ekli dosyalar

• 100_3179.webp
    100_3179.webp
    38.2 KB · Görüntüleme: 870
  • 100_3175.webp
    100_3175.webp
    72.3 KB · Görüntüleme: 902
  • 100_3172.webp
    100_3172.webp
    42.5 KB · Görüntüleme: 865
Yeni yavrularınıza bir maşallah demeden geçemedim.
Hepsi birbirinden güzel.Umarımbu önümüzdeki açılmak üzere olan uzun sezonu bereketli geçirir ve bu güzel araplarla,miskilerinizle doldurursunuz kümesinizi.

Ömer ÖZKURT' Alıntı:
Yeni yavrularınıza bir maşallah demeden geçemedim.
Hepsi birbirinden güzel.Umarımbu önümüzdeki açılmak üzere olan uzun sezonu bereketli geçirir ve bu güzel araplarla,miskilerinizle doldurursunuz kümesinizi.

Çok sağolun ömer bey miski yavrularımda vardı onların tüylerini çevirip öğle resimlerini çekmeyi düşünüyorum görüşmek üzere

maşallah hepsi çok güzeller

Geri