omeryener26
Üye
- Ad Soyad
- Omer
- Meslek
- Harita müh.
- İlgi Alanı
- Kediler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gürkan kardeşim elimde sadece miski öntepe ve arap öntepe var araplardan yavrular çoğaldımı satıyorumcasus' Alıntı:araplar gayet güzel acaba satılık mıdır. bide basık percinli olarak dumanlı veya cingen kır varmıdır bende eskişehirliyim kısa zamanda cvp yazarsan sevinirim.....
Nazım bey ilginizden dolayı teşekkür ederim allah sizede daha iyilerini nasip etsin Ömer YENERNAZIM ERDEN' Alıntı:ÖMER KARDEŞ KUŞLARININ MAŞALLAHI VAR. AMA BİR ARAPSEVER OLARAK ARAPLARINI DAHA ÇOK BEĞENDİM. ALLAH HAYIRLI BESLEMEYİ SAĞLIKLI BOL YAVRULAR ALMAYI NASİP ETSİN.
sinan kardeşim ilginden dolayı çook sağolasın benim yerim ve zamanım olmuyor uçurma fırsatım yok ama aynı kandan verdiğim arkadaşlarda güzel oynadıkları söyleniyor Ömer YENERpolllat' Alıntı:Araplar gerçekten çok güzel duruyo.Kalite kuş oldukları belli.Bide oyunları varsa offf..
performansları nasıl acaba???
çifti nekadar acabaapolllat' Alıntı:Araplar gerçekten çok güzel duruyo.Kalite kuş oldukları belli.Bide oyunları varsa offf..
performansları nasıl acaba???
Ömer ÖZKURT' Alıntı:Yeni yavrularınıza bir maşallah demeden geçemedim.
Hepsi birbirinden güzel.Umarımbu önümüzdeki açılmak üzere olan uzun sezonu bereketli geçirir ve bu güzel araplarla,miskilerinizle doldurursunuz kümesinizi.