Ömer yenerin Basık arapları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan omeryener26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 56
  • Görüntüleme Görüntüleme 13K
mücahit33' Alıntı:
maşallah kuşlara cok güzel güle güle besle

Çok sağolun ilginizden dolayı Ömer YENER / Eskişehir

Maşallah çok güzel kuşlar.Tüyü kadar ömrü olsun.Bol yavrulu bir sezon geçirmenen dileğiyle.
Saygılar.

orhangazili' Alıntı:
Maşallah çok güzel kuşlar.Tüyü kadar ömrü olsun.Bol yavrulu bir sezon geçirmenen dileğiyle.
Saygılar.

Çok sağolasın serdar bey ilgin için

ustam kuşların gercekten cok güzeller görünüşleri cok güzeel gözleri kafgası gagası galan cok güzel peki kuşların oyunuda kostumleri gibi güzel mi :ne:

Kumsaz' Alıntı:
ustam kuşların gercekten cok güzeller görünüşleri cok güzeel gözleri kafgası gagası galan cok güzel peki kuşların oyunuda kostumleri gibi güzel mi :ne:

Eyvallah çook sağolasın kardeşim yorumların için bu kandan bir arkadaşıma vermiştim oda bir takım yavru ankarada bir arkadaşına vermiş ankarada bu yavruları uçurmuşlar vede çook memnun olmuşlar eskişehire gelip bu kandan yavru almak istediler görüştük 12 tane kuş verdim onlara kostüm için değil oyun için aldıklarını söylediler ama birebir kendim uçurup görmedim ben kostüm kuşu masa kuşu heveslisiyim uçurmuyorum herkezin zevki farklı görüşmek üzere Ömer YENER / Eskişehir

s.a abi ben ist dan senin kuslarını takip ediyorum bana bi erkek basık arap lazım fiyatta anlasırsak alırım bendede araplar var yakında fotolarını yüklicem cok ihtiyacım var insallah anlasrz sana telden ulascam, ayrıca kuslarını baska sitelerdede gördüm cok güzeller masaallah

gürkan gökhan uzun' Alıntı:
s.a abi ben ist dan senin kuslarını takip ediyorum bana bi erkek basık arap lazım fiyatta anlasırsak alırım bendede araplar var yakında fotolarını yüklicem cok ihtiyacım var insallah anlasrz sana telden ulascam, ayrıca kuslarını baska sitelerdede gördüm cok güzeller masaallah

İlgin için çook sağolasın gökhan kardeşim arap şuan elimde 9 takım anaç var yavrularda büyüyorlar yavrular kendileri göstermeye başladılar ihtiyacın varsa ararsın müsait bir zamanda eskişehire gel misafirim ol bakarsın kuşları beyenirsen anlaşırız görüşmek üzere

selamunaleykum
araplari severim ve sizikilerde guzel gule gule besleyin paylasim icin tesekkurler
saygilarla ferhat

bunlarda benim arapcıklar ömer abi nasıl

Ekli dosyalar

• DSCF2508.webp
    DSCF2508.webp
    253.1 KB · Görüntüleme: 1,159
ömer abimin kuşlarını eskişehirde görme imkanı buldum.güzel karşıladi beni güzel bi çay içtik.saolsun.kuşlarina söylencek hiçbirşey yok zaten.allah can pekliği versin.emeklerini boşa çıkarmisin inş.

kuşaların güzel paçalarıda biraz az olsa on numara kuş olurdu neyse her güzelin bir kusuru var diyelim allah kuşlarının tüyü kadar bereket veriri inşallah kal sağlıçakla

kralgüvercin' Alıntı:
ömer abimin kuşlarını eskişehirde görme imkanı buldum.güzel karşıladi beni güzel bi çay içtik.saolsun.kuşlarina söylencek hiçbirşey yok zaten.allah can pekliği versin.emeklerini boşa çıkarmisin inş.

Hakan kardeşim herzaman beklerim yolun eskişehire düşerse yüreğine sağlık

bytekin_16' Alıntı:
kuşaların güzel paçalarıda biraz az olsa on numara kuş olurdu neyse her güzelin bir kusuru var diyelim allah kuşlarının tüyü kadar bereket veriri inşallah kal sağlıçakla

sağolasın arkadaşım ; ne yapalım her güzelin bir kusuru oluyor bende elleri zayıf dediğin sanmıştımtekrar okuyunca yeni anladım ayakları biraz daha az olsa diyorsun galiba bende ayaklarını dahada güçlendirmenin hesabını yapıyordum demekki zevklerimiz farklı görüşmek üzere

ertugondes' Alıntı:
abi araplarına bittim yaa

Sağolasın kardeşim birde şimdi canlı görsen ne kadar farklı olduklarını anlarsın emek veriyorum dahada güzelini üretmek için

Bunlarda yeni araplar

Ekli dosyalar

• 100_3474.webp
    100_3474.webp
    76.9 KB · Görüntüleme: 1,015
  • 100_3472.webp
    100_3472.webp
    65.9 KB · Görüntüleme: 1,017
  • 100_3473.jpg
    100_3473.jpg
    80.7 KB · Görüntüleme: 986
Aynakuyruk baba arap erkek ve yavru kızmaları dişiler

Ekli dosyalar

• 100_3570.webp
    100_3570.webp
    48.1 KB · Görüntüleme: 1,049
  • 100_3562.webp
    100_3562.webp
    33.6 KB · Görüntüleme: 1,039
  • 100_3563.webp
    100_3563.webp
    47.8 KB · Görüntüleme: 962
resimlerin bazıları puslu AncAk kuşlar güzel, koyu renkli ve fizikyapılarıda kostüm için oldukça güzel maşallah selamlar.ŞEREF

meraba ömer bey ben edirneden tavsiye üzerine girdim resimlerine bakmak için kuşların gercekten çok güzel ben de yeni bi çift aldım ama bı takım daha almak istiyorum [email protected] belkide ziyaretine geliriz.Belli olmaz bızım işimizde tanışmak dileğiyle iyi günler

şeref' Alıntı:
resimlerin bazıları puslu AncAk kuşlar güzel, koyu renkli ve fizikyapılarıda kostüm için oldukça güzel maşallah selamlar.ŞEREF
Şeref bet ilginiz için teşekkür ederim

gürkan&BAŞKAN' Alıntı:
meraba ömer bey ben edirneden tavsiye üzerine girdim resimlerine bakmak için kuşların gercekten çok güzel ben de yeni bi çift aldım ama bı takım daha almak istiyorum [email protected] belkide ziyaretine geliriz.Belli olmaz bızım işimizde tanışmak dileğiyle iyi günler
Gürkan bey çook sağolasın bu arada benim kuşlarımı sana tavsiye eden arkadaşımıda teşekkür ederim kuşlarımı canlı görmenizi isterim Eskişehire yolunuz düşerse beklerim görüşmek üzere

S.A.
ömer abi maş. allahım daha güzellerini versin inş. allahım nazarlardan korusun inş.
ALLAH'A (C.C.) EMANET OL
KUBİLAY saygılarımla....

Biri şu kuşları üretmeye harcadığı zamanı oyunlarınada harcasa ya arkadaşlar, fizik 10 numara bu tip kuşlarda ama en azından 2-3 takla atıp fişek yapsalar ve oyun performanslarıda gelişse varay görün ozaman taklacı kuşunu siz...

westanbul' Alıntı:
Biri şu kuşları üretmeye harcadığı zamanı oyunlarınada harcasa ya arkadaşlar, fizik 10 numara bu tip kuşlarda ama en azından 2-3 takla atıp fişek yapsalar ve oyun performanslarıda gelişse varay görün ozaman taklacı kuşunu siz...

Arkadaşım sende haklısın ama zevkler vede renkler tartışılmaz sen nasıl kuşu havada uçmasını vede oynamasını seviyorsan bende kuşlarımın yerde gezmesini endamlı endamlı dolaşmasını seviyorum Sana iyi seyirler inşallah vaktimiz olursa güzel oynayan bir kuşuda seyretmek isterim malum 7-8 senedir seyretmiyorum

Geri