Oyun Kuşu Almak İstiyorum

Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Turgay
Meslek
Ekonomist
İlgi Alanı
Bir çift yavru oyunlu kuş arıyorum çoğunuz beni bilirsiniz burda yazıyoruz çiziyoruz :)) tecrübesizim kandırılmak istemiyorum.İhalelelerde ve kuş pazarlarında iyi kuş bulunur mu? Ankarada oturuyorum burda bilinen yerler var mı? Bir ikincisi nasıl anlayacağım gördüğümde iyi olduğunu yada saf ırk olduğunu. Sonuçta çok küçük yavru kuş olacak alışması için. İyi olduğu çok küçükken de anlaşılır mı? Yardımlarınızı bekliyorum...

Re: BANA YARDIM LÜTFEN

Sanırım bunlarda benim yavrular diye eklemeye az kaldı :))

Selamlar Ulusta pasaj var kuş alım satımı yapılıyor .. Ayrıca Hamam önü semti var yerini tam bilmiyorum o da Ulus civarında olsa gerek ,akşamları orada mezat türü alım satım yapılıyormuş .
Tabi ben Ankarada yaşamıyorum , Ankarada yaşayan arkadaşlarımız daha ayrıntılı bilgiler verebilir .. selamlar.ŞEREF

abicim sen benden buyuksun ama kusu durdugu yerden anlamak cok zor

saygılar

Oyun kuşu alacaksan kesinlikle kuşu izlemen lazım. Bu bir kere izleme ilede olmaz. Çoğu yerde görüyoruz yavrulukta süper oynayan kuşlar belli bir süre sonunda o oyundan hiç birşey kalmamış durumda oluyor. Benim sana tavsiyem kimden kuş alırsan al önce ne alacağına nasıl birşey alacağına karar ver sonra burda çok değerli arkadaşlar ve abiler var onların yardımı ile bence iyisini bulabilirsin. Yoksa ben inanmıyorum ne pazardan, ne ihaleden iyi kuş bulup almak beslemek çok büyük şans işi ve çok zor. Birde yavru kuş alacam demişsin kesinlikle görünüşle iyi kuş olduğunu anlamak kolay değildir. Yazılacak çok şey varda şimdi hepsini yazarsam kafan karışır iyice sana yardımcı olacak arkadaşlar çıkar bu siteden iyi günler.

bir gerçek dost çıkıp bi çift yavru vermesi lazım anlaşılan...al hayrını gör diye :))

merhaba,öncelikle şunu kafanda belirle-1- iyi kuş iyi para ,-2-iyi eşlemelerle iyi kuş çıkabileceğin ama ucuz kuş ,dersenki iyi kuş alırım o zaman yapacağın sincan ihalesi var ulus halinin içinde kuşcular var,en güzeli sitede iyi kuşcular var bunlarla irtibata geç izle al yok ben orta halli alıcam dersen derneklerde ihaleye çıkan hoşuna ve cebine uyanlardan alıp besle yavru çabuk alışır ama uçurmada çok kolay kaybedebilirsin,eke kuş eş bulursan daha kolay alışır eşini bırakmaz kolay kolay,ihalede 25 -40 tl arası güzel kuşlar çıkar izlersen 300-2500 tl ve üstüne çıkar,uzun oldu biraz kusura bakma,inşallah gönlüne göre kuş bulursun .kimse yüzyüze tanışmadığına ki tanışına bile soy kuş vermiyor vereninde gözü kalıyor kuşlar ölüyor:slm:

soy kuş veren bir dost çıkar diyorum, gözü de kalmaz madeni sonuçta kendisinde :) beslemişken iyisi olsunda, evi yeni aldım krediyle uğraşıyorum. vede güvercinleride çok seviyorum.evi almadan önce olsa sorun olmazdı maddiyat, verirdim parası neyse...şimdi iskontolu bi kuş lazım :)) bi çift yavruda veren olur herhalde bekleyelim bakalım göksal hoca...

bu kısıma taşımaları çok yanlış benim sormak istediğim çok farklı belki burdan yardımcı olurlar diye yazmıştım...Konunun burdanda silinmesini istiyorum...

öncelıkle merhaba herkese bana bıtane dişi gök lazım yardım edersenız sevınırım....

selamlar iyi kuşu parasız veren verdiğini iyi tanımalı neden dersen anneler neden cocuklarını babaların sevgisinden daha fazla sever onu 9 ay taşıdıkları için yada evlatlıklar neden öz cocuklardan daha kötü muamele görür bedava gelen iyi kuş geç sökücek olursa bedava giden yerde senesini bulmaz cöp olur iyi kuş bedavaya verilmez verilirse kıymet bilinmez acı bir gerçek.

kenan abi bedava diyen olmadı ki iskontolu dedim...ayrıca çöp olur kuş olayına karşıyım...altı üstü bir çift kuş ya...dünyayı mı bağışlıyorlar sanki...burdan gerek bilgi, gerek kolaylılık konusunda birilerinin çıkacağı inancını yitirmeye başladım...saygılarımla..

iyi kuşu almaya gittin yavru alırsan 100 500 tl seyredilen iyi kuş neden cok para eder birebir aynisini bile alsan adam onu tüyden cıkarmış emek vermiş sökmüş her gün nerdeyse ucurmuş gözü gibi bakmış yani işte asıl paraya eden bunun gibi unsurlar başka bir örnekte şu şekilde denebilir. adam soyu tutturmak için bir sürü dişi bir sürü erkek almış belki bir yılda tutturmuş belki on yılda belkide bir cuval parayla hazzır tutmuş kuş almış burda istenen bedel kuşun değeri ne kadarsa kat kat fazlası emek bedelidir emek bedava verilemeyecek kadar değerlidir.

ben emek verilmedi de demiyorum ki...uygun bi rakam istiyorum demiştim zaten artık istemiyorum :)) ben yavru kuş istiyordum oyun açılmış kuş değil...şimdi benim şu an maddi durumum iyi değil diye anlaşılan kuş beslemem imkansız :)) hala bedava diyorsun kenan abi...aşkolsun ya...

Abi oyuna başlamamış kuşu kimse bilemez ki iyi mi kötü mü tuttu mu.. Ancak soyunu bilen yorum yapabilir. Görüldüğü üzere de parmağın varsa başını kaşıyorsun bu zamanda. Bence İhaleden 3-5 yavru alıp kovala, maddiyat düzelince de damızlık alırsın, yavrularını kovalarsın. Ben de ara vermiştim 2 yıl oldu başlayalı tekrar, daha yeni bi çift hatırı sayılır damızlık buldum, yavrusunu alamadım ama :S

Geri