ERDEKLİ
Üye
- Ad Soyad
- E..Aras
- Meslek
- Kuşçu
- İlgi Alanı
- Kediler
..........
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tunc_54' Alıntı:s.a erdekli arkadaşım bu resimdeki kuşlar için yazdığın yazıyı ben şahsıma cidiye almıyorum bu kuşlar bence pek ala çok güzel oynar diye düşünüyorum eğer göz zevkine düşkünsen sana bir çift kınalı miski göndereyim ayağında künye olmayanı bana gönder ) lafım şaka tabi ama bu kuşlarda olumsuz olarak saydığın özeliklerin kat kat fazlası olduğuna eminim yani bu kuşlar oynamazsa ben hiç oynamam )
tüm gercek kuşculara selam olsunn
SAYGILAR
erdekli_krallar' Alıntı:Benimde hep söyledigim bu kimse soyunu bilmedigi kuşu renginle tipinle gagasıyla anlayamaz eger ben kuş istemiyorum diyecegim zaman kırılacak bir arkadaşımsa almaya mecbur kalırsam ESKİ KUŞLARIMI HATIRLAYIP VEYA ŞUAN ELİMDE OLANLARI HATIRLAYIP YADA SEYRETTİGİM İYİ KUŞLARI HATIRLAYIP onlara en benzerini alırım ama bu tahmin olur bilmek degil kıyaslama olur kuşun tipine bakıp almak degil ben taklacı kuşta iddea etmiyorum oyun kuşunu ben elimde yerde anlarım diyene itirazım her fişek çeken her takla atan kuş oyun kuşu degildir oyun kuşu olsaydı milyonlarca insan arayış içinde olmaz ihalelerden , pazarlardan kuş alır bakardı sorunda çıkmazdı ozamanperformans58' Alıntı:Selamlar...
Sn. Aras Bey, bu kadar yazıdan sonra bir soru da ben sormak istiyorum size....
Diyelim bir kümes ziyaret ettiğiniz ve kuşların sahibi size kesinlikle 1 çift kuş hediye etmek istiyor. Hava kararmış ve diğer günler de dahil hiçbir şekilde kuşları uçurma imkanınız yok. Arkadaş kuşlar hakkında bilgi vermiyor ve hediye edeceği kuşları sizin seçmenizi istiyor. Seçiminizi nelere göre yapardınız?