- Konuyu Başlatan
ERDEKLİ
Üye
- Ad Soyad
- E..Aras
- Meslek
- Kuşçu
- İlgi Alanı
- Kediler
Re: OYUN KUŞU PROFESÖRLERİNE
..........
..........
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
performans58' Alıntı:Selamlar...
Sn. Aras Bey, konuyu başından beri tekrar tekrar okuyor ona göre yazıyorum. Hiçbir yazdığımın da başlıklar alakasız olduğunu düşünmüyorum. Tabiki görüş farklılıklarımız olacak, bu iş zevk işidir. Ne siz, ne de ben dahil kimse söylediklerinin kanun olduğunu iddia etmedi, sadece görüşlerimizi yazdık. Bu konuya da son kez yazıyorum. Sizin istediğiniz güzellikte kuşlar uçurmanızı dilerim....
erdekli_krallar' Alıntı:Sevgili dostum öncelikle iyi dileklerin için teşekkürler..Ben açtıgım konuda dedimki OYUN KUŞU bak tekrar söylüyorum OYUN KUŞU meraklısı TAKLACI MARDİN KUŞU degil oyun kuşu meraklısı biri gagaymış tırnakmış paçaymış önemsemez o kişi için önemli olan kuşun sadece oyununu ve soyunun devamlılıgıdır..Tabiki kimsenin zevkine karışamayız isteklerine sınır koyamayız ama bu işinde bir kanunu vardır yani..O kanunda OYUN KUŞU hastasıysan kuşun rengine degil oyununa bakmak geri kalan özellikleri artı olarak kabul etmek..Onun içinde ben oyun kuşu beslerim degipte oyun kuşunda gaga paça rengi arayan oyun kuşu besliyorum demesin bak bunun en güzel örnegi isminde saklı OYUN KUŞU bu kuşların ismi renk kuşu degil...İyi geceler size ve iyi dilekleriniz için teşekkürler aynı dilekler sizin içinde geçerliperformans58' Alıntı:Selamlar...
Sn. Aras Bey, konuyu başından beri tekrar tekrar okuyor ona göre yazıyorum. Hiçbir yazdığımın da başlıklar alakasız olduğunu düşünmüyorum. Tabiki görüş farklılıklarımız olacak, bu iş zevk işidir. Ne siz, ne de ben dahil kimse söylediklerinin kanun olduğunu iddia etmedi, sadece görüşlerimizi yazdık. Bu konuya da son kez yazıyorum. Sizin istediğiniz güzellikte kuşlar uçurmanızı dilerim....
erdekli_krallar' Alıntı:valla kardeşim kusura bakmıcan ozaman kuş istedigi kadar iyi oynasın ama tırnakları alacalı ise kümese sokmayan birine ben sadece taklacı kuş besleyen derim oyun kuşu degil seninle dilimiz farklı uzlaşamayız kardeşim biz allah gönlünce kuşlar uçurmayı nasip etsin sana iyi geceler