OYUN KUŞU YARIŞMA ŞAMPİYONU polisali

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hasip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 40
  • Görüntüleme Görüntüleme 14K
guzel kuş tebrık ederım maşallah

nzeytinevi' Alıntı:
BABA TAHİR ve ALİ KARDEŞ,
Maaşallah, Allah nazardan saklasın.
Emek olmadan yemek olmaz demiş ya atalarımız,
işte emek verince, uğraşınca böyle güzel yavrular çıkıyor ve
gözümüzü gönlümüzü açıyor.
Tüyü kadar ömrü olması ve daha güzellerinin de
gelmesi dileğiyle sizleri tebrik ediyorum.

İstanbuldan Neco.

Eyvallah Necati abicim.

Tüm iyi dileklerin icin tesekkür ederim,söylediklerine katiliyorum emek olmadan yemek olmuyor dahada iyilerinin sizlerde olmasini temenni ederim.
Bu arada saglIgin nasil insaallah hersey yolundadir vaktin oldugunda bekleriz herzaman abicim bizleri sohbet ve muhabbetinden mahrum birakma insaallah.

Herseyin gönlünce olmasi dileklerimle,sevgi ve saygilarimla....

BOZOGLU

Karadagli' Alıntı:
sevigili kardesim tahir kemal senin yarismaya girdigini duydugumda icimden gecen ilk sey su oldu.baba tahir bu isinde hakkını verir.o yüzden hic süphem olmamıstı kazanamayacagindan.diger katılımcı arkadaslarıda tebrik eder basarılarının devamını dilerim.
ali bey sizinde emeginize saglık bu sekilde güzel bir kus yetistirdiginiz icin.
kendinize iyi bakın görüsmek ümidiyle saygılarımla baba tahir.

Eyvallah Muhittin abicim sagolasin eksik olma.Herseyin gönlünce olmasi dileklerimle....

BOZOGLU

s.a kuşun maşşallahı var çok güzel tam oyun kuşuna benziyor allah daha iyilerini bulmayı nasip etsin inşallah yarışma içinde başarılar dilerim ve ayrıca diger yarışmacılara tebiklerimi sunarım

(SAYGILARIMLA)

___GÖKHAN KESTANE___

maşallah çok güzel kuş poliali abi ben de yenı başladım oyun kuşu besleme ye izmir bayrak lıdan sevgıler saygılar tanışmak isterim sızınle 0,533,261,86,17

s.a şanlıurfadan müslüm ot ve mahmut tiz abimizin selamını söyler ayrıca polisali abimiz kutluyoruz başarılarının devamını diliyoruz.

Selamun Aleyküm gerçektende Takdire Şayan bir seçim omuş rabbim hayırlı günlerde beslemeyi tüyünce hayrını görmenizi yüce rabbimden niyaz ederim .Kuşun güzelligi her yönüyle ortada yalnız Kuşu kuş yapan yetiştiricisidir bu yönde bizlere böylesine güzel hayvanları görmemize vesile olan PoliAli beye sonsuz teşekürlerimi sunuyorum Başarılarının devamını diliyorum Herşey gönlünüzce olsun .
Selametle

cenker45' Alıntı:
s.a şanlıurfadan müslüm ot ve mahmut tiz abimizin selamını söyler ayrıca polisali abimiz kutluyoruz başarılarının devamını diliyoruz.

Sagolasın Kardeş
Eksikolmasınlar bendende onlara selam.

başarılarının devamını dilerim ali kardeşim orgnz den bekçi mehmet

tebrikler ali kardeşim. emeğinin karşılığını güzelce almışssınız daha nice başarılara, kuşunuz profildede asil, bir yarışma videosunu koysaydınızda bizde mahrum olmasaydık. saygılarla herkese iyi forumlar

Geri