Paçalı Döneklerimin yeni kümesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan atalaybursa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 51
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K
Öneriniz için çok teşekkür ederim suan kümesin tabanında izgara var zaten.

Saygılar!

Atalay EKİCİ

Merhaba Atalay Bey,
Maşallah, pek çoğumuzun hayalinden de öte bir kümes olmuş.
Kümesin malzemesine ve imalat kalitesine gösterdiğiniz özen takdire şayan.
İmalatın safhalarını da bizlerle paylaşmanız nelerin yapılabilir olduğunu göstermesi açısından çok iyi olmuş,teşekkür ederim.
İnşallah bu güzel kümeste sağlıklı ve göz dolduran kuşlar büyütüp seyredersiniz.
Selamlar
Khalid

Sevgili khalid yorumların için çok teşekkür ederim.

Saygılar!

Atalay EKİCİ

[No message]

Ekli dosyalar

• IMG00026-20111122-1608.webp
    IMG00026-20111122-1608.webp
    319.1 KB · Görüntüleme: 1,018
slm yeni kümesinizin hayrını görünüz 1 sorum olacaktı.
*kümesinizin altına toz kireç koymanız da ki amaç nedir?

Merhabalar,yorum için tesekkür ederim.Kümesin tabanında toz kireç varsa böcek vs.barınamaz.

Saygılar!

Atalay EKİCİ

kümesiniz onbir numara olmuş inşallah bu kümese layık kuşlar bulursun.yolun düşerse bi gün beklerim bende demirtaştayım.

Aslında demirtaşa sürekli geliyorum Enver Abilerin yanına,birgün kısmet olursa mutlaka uğrarım yanınıza.
Buarada yorum içinde çok teşekkür ederim.

Saygılar!

Atalay EKİCİ

KÜMESİN ÖNÜNDE DUUR. BEN KARŞIDAN EL SALLAYACAĞIM. SENİN ÖNÜNDEN GEÇEN CADDEDEN SİYAH - BEYAZ GÜVERCİNLERİ SALAN BENİİM.ORADAAN SALIYORUUM.ALTIPARMAĞA GİDİYORLAR.KAPLIKAYADA DA BİR EVİM VAR.

Aman Türker abi senin oynarlar bizimkileride alıp götürmesin;))) Çok memnun oldum sayın abim!

Saygılar!

Atalay EKİCİ

kümes hakikaten çok güzel olmuş eline ve aklına sağlık içinde gülegüle kuş besle saygılarımla

Çok teşekkür ederim yorumun için.

Saygılar!

Atalay EKİCİ

atalay abi ben eski mahallenden doğan kümesin çok güzel olmuş gülegüle kullan kuşlarında güzel görünüyor sağlıklı bol yavrular almanı dilerim...

Sağol kardeşim benim.Nasılsın?

Saygılar!

Atalay EKİCİ

tşkrler abi iyim çok şükür sen nasılsın? kuş beslemeyi bıraktın sanıyorum fakat sen tam tersi güzel bi kümes yapmışsın :)

Bende çok iyiyim sağol kardeşim benim.Kuşçuluk bırakılırmı hiç büyüklerimiz hep derlerdi bokuna basan kurtulamaz diye.Biz yalınayak basmışız;)))

Saygılar!

Ataay EKİCİ

Herşey düşünülmüş icra da edilmiş burada da paylaşılmış (herkes bilgilensin diye e hakikattende bilgilendim). aman nazar değmesin kuşlarınıza MAŞALLAH Ddiyeyim.
Bişeyi merak ettim Atalay bey kümesi alttaki betona sabitlediniz mi yoksa seyyar olarak mı kullanıyorsunuz (temizlik kolay olsun diye acaba) ?

Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim,kümesi zemine sabitledim ve üstünede ağaç döşedim yani kuşlar betona basmıyorlar.

Saygılar!

Atalay EKİCİ

atalaybursa' Alıntı:
Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim,kümesi zemine sabitledim ve üstünede ağaç döşedim yani kuşlar betona basmıyorlar.

Saygılar!

Atalay EKİCİ

Bu güzel paylaşım ve cevap için de, ben teşekkür ederim. Yanıtımı aldım,Paçalı döneklerinizle mutlu zamanlar geçirmeniz dileğimle iyi akşamlar..

s.a kümesinizçok gül olmus tebrik ederm kumesin ebatları kaça kaç acaba 2 ye 2 diye dusundum ben ama doğru mu

a.s. Kardesim doğrudur kümes 2 mt ye 2 mt dir.

Geri