Peki Ya Bu Kümesi Patlatabilirlermi ? :D

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan simsek123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 34
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
valla kardeşim bu patlatma işleriyle bir ara çok ugrasmıstım iyi bilirim bu patlatma işlerini ama fazla sağlam gibi durmuyor öyle bişey yapıcana git 3 4 liraya alarmlar var al ondan tak icten takıcan ama o zaman adam kapıyı actınmı öter sende cıkar döversin.Bizim bir abi vardı kümesimi kimse patlatamaz diyordu çelik kapı cift gömme kilit gidip kapıyı actım arkasına taş koydum not yazdım istediğim kümese girer istediğim kuşu alırım diye sonra biraz kızardı :D yani yapmak isteyen adam yapar bu zamanlarda artık kalmadı öyle kümes patlatma 10 12 yaşındaki bebeler uğraşıyor.

Arkadaşlar ben simsek123 Hesabım 12 günlüğüne kitlendi .

Yeni Hesab Açtım .

Şuan kümes daha sağlam 2 3 güne yeni resimlerini koyarım altına laminant parke yaptım kapısını teneke ile saglamlastırdım kilidinide .

Saygılar..

sana tavsıyem kötü kuşlarını koy buraya degerlı kuslarını kömürlüge fln koy ucur ucurdukdan sonra ayır kusları derim

Saka yapiyorsunuz sanirim cok güldüm hic üstüne alinma.

biri yazmis benim deneyim yok ben bile patlatirim.kirildim idolumsun :)

sana fikir veriyim kümes insa edeceksen giris kapisini görmesinler.
sürgülü bir dúzenek ile halledersin
belki hatirliyan vardir eski kucuk sandiklar olurdu bunun kösesini kaydirinca ana kapak cikardi ortaya onun büyügünü yaparsan sonrada girisin 2. kapisi ortaya cikarirsan bunuda güzel kilitlersinki ugrasacak adamin aklini alsin zamanini alsin yada ceksin gitsin.
sadece sen acki kimse cakmasin yoksa ilede kümes bos olur
patlatilmiyacak kümes yoktur
cünkü bankayida soyuyorlar havalandirma deligi olmadan.

Herkezin yorumları için teşekkürler .

Moderatör ağabeylerim konuya kilit vurabilirsiniz....

Geri