- Konuyu Başlatan
tortor
Üye
- Ad Soyad
- sabri yıldız
- Meslek
- sıhhi tesisat
- İlgi Alanı
- Kediler
hemşehrim bu konuyu daha önce bir arkadaşla tartışırkrn açmıştım yanlış anlamışsın benide yanlış anlıyosun ben kümesimde oynuyan açık bir miskim veya sarı gögüs bi bozum olsun istemiyom taklacı veya renk meraklısı olayım bir önceki konudada yazdım benim kümesimde üç ana renkte 3 damar kuş var senin degişnle tırnakları karışık simsiyah gagalı bir gök vardı oyunda yırtıyo kendini hadi eskiye döndüm koydum kümese abicim bu kuşu kaldırdım üç degişik dişiye attım çıkan yavruların hiç biri babayı bastıramadı oyun kalitesi olarak aynı ayar çıktıgı oldu ama geçemedi torunlara gelelim torunlar oyunda dedenin paçası kadar olamadı ben gündelik bir sene iki sene kuş oynatmak istemiyomki 10 agız yavruda babanın altına düşmemeli oyun kalitesi olarak dişi yavrular düşe bilir ama erkek yavrular asla ve asla düşmemeli babanın altına hele torunlar dedeyi geçmeli ki o kuşu damızlık yapayım böle olmayınca ben ne yapıyım abicim tırnagı gagası bozuk gökü dumanlıyı ben bunu anlatmak istiyom...varsa sende tırnagı gagası bozuk olupta torunun dedeyi geçtigi bi gök onu söle bana