Renk&Oyun Serisi 2

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kanazon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 37
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
AltınBaş-Kırmızı Kaplan

Uploaded with ImageShack.us

Selamlar Taner bey,

Saya (kelebek) düşkünü biri olarak gözlerime bayram ettirdiğiniz için çok teşekkür ederim. Sayalarınızı Allah nazardan korusun, iyi günlerde sağlıklı bir şekilde beslemeyi nasip etsin.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

Maşallah Taner abi kuşlar hakikaten çok güzel kuşlar kafa göz çerçeve olarak surat olarak çok iyi durumdalar..dikkatimi çeken alt resimdeki çilli altınbaş mı yoksa kaplan mı?

İyi dilekleriniz için saolun Aykut bey.

Saolasın Kemal Çilli Altınbaşlardan yılların uğraşı damarı yakaladım kaplan da dedikleri için öğle yazdım iyi dileklerin için saol.

Taner abi kuşların maşallahı var mrk ettim damızlık olarak mı besliyorsun yoksa uçuruyormusun?
Paylaşım içinde ayrıca tşkler. Bu şekilde Bi çift kelebek istiyorum ama anlamadığımdan dolayı alamıyorum kelebek kuşunda neler olmalı kafa yapısı göz rengi kuyruk kanat yapısı renk paça nasıl olmalı ufak tiyolarda bulunursanız sevinirim :)

bukalemun201' Alıntı:
Taner abi kuşların maşallahı var mrk ettim damızlık olarak mı besliyorsun yoksa uçuruyormusun?
Paylaşım içinde ayrıca tşkler. Bu şekilde Bi çift kelebek istiyorum ama anlamadığımdan dolayı alamıyorum kelebek kuşunda neler olmalı kafa yapısı göz rengi kuyruk kanat yapısı renk paça nasıl olmalı ufak tiyolarda bulunursanız sevinirim :)

İyi dileklerin için saol Ebubekir kuşlar yeme düştükten sonra 6 ay uçarlar renk ve oyuna göre damızlığa ayırıyorum hatta yaz aylarında damızlıkları bile uçuruyorum.Kuşlar Kafa Kuyruklar mesela boyun kesmesi alcağın mavi renk olursa gök mavi olması kuyruk altında ya da kuyrukta leke olmaması gerekli.Komplelerde ise sırtta leke olmıyacak göğsü temiz yahut az çilli olabilir ense temiz gözler beyaz olmalı.Bozalılarda karşıdan bakınca alınlarda hafif genişlik olması.Benden bu kadar. :p

Çok güzel kuşlar MAŞALLAH . :tamam:

kuşlarınız çok güzel maşallah. tam benim planlarım gibi yapmışsınız. Allah ömür verirse bende her çeşit kelebek besleyeceğim,şimdi 3-4 çeşit var. kademeli olarak arttırmayı düşünüyorum.

Maşallah çok hoş kostümleri var. İlk defa gördüğüm çikolata kafa rengine sahip bir kuş var içlerinde.

kelebekci34' Alıntı:
kuşlarınız çok güzel maşallah. tam benim planlarım gibi yapmışsınız. Allah ömür verirse bende her çeşit kelebek besleyeceğim,şimdi 3-4 çeşit var. kademeli olarak arttırmayı düşünüyorum.

squiptar' Alıntı:
Çok güzel kuşlar MAŞALLAH . :tamam:

İyi dilekleriniz için saolun Herkezin gönlüne göre olsun diyelim daha yaptığımız birşey yok her renkden en az 20 tane olması lazım uçurunca göz seyiri daha iyi oluyor :evet: .

Hüseyin BAŞOĞLAN' Alıntı:
Maşallah çok hoş kostümleri var. İlk defa gördüğüm çikolata kafa rengine sahip bir kuş var içlerinde.

Saol Hüseyin Sarı ve Kırmızı kafa kuyruk deniyorum ondan biraz renk tonu koyu oldu kısmetse kardeşlerinin düzelcek.

çok güzeller sağlıklı bol yavrular alman dileğiyle.biz bir iki çeşitle zor uğraşıyoruz.siz her çeşiti sisteme otutturmuşsunuz.gerçekten tebrik ederim.

gurcay10' Alıntı:
çok güzeller sağlıklı bol yavrular alman dileğiyle.biz bir iki çeşitle zor uğraşıyoruz.siz her çeşiti sisteme otutturmuşsunuz.gerçekten tebrik ederim.

Saol Gürcay en iyi için çabalıyoz.

maşallah taner bey kelebekler özellikle tip olarak çok hoşlar

Abi tek kelime ile mükemmel sayalar.Sağlıklı günlerde besleyin.Nazarım değmesin ama kıskanmadım değil hani:)

TANER BEY GERÇEKTEN HARİKA KELEBEKLER YETİŞTİRMİŞ VE SERGİLEMİŞSİNİZ ELLERİNİZE SAĞLIK SAĞLIK VE MUTLULUK DOLU SAĞLIKLI KÜMESLER DİLİYORUM NÇAKIR .

FANTOM' Alıntı:
TANER BEY GERÇEKTEN HARİKA KELEBEKLER YETİŞTİRMİŞ VE SERGİLEMİŞSİNİZ ELLERİNİZE SAĞLIK SAĞLIK VE MUTLULUK DOLU SAĞLIKLI KÜMESLER DİLİYORUM NÇAKIR .

legend1607' Alıntı:
Abi tek kelime ile mükemmel sayalar.Sağlıklı günlerde besleyin.Nazarım değmesin ama kıskanmadım değil hani:)

Güzel sözler için saolun hakedende hep iyisi olsun birazda emek vermek lazım.

selamlar

maşaallah abi resimlerin altına birde nazar boncuğu koysan bence daha iyi olurdu özellikle altınbaş çil çok güzel sağlıcakla besleyin.

denizliden saygılar

umut coşkun' Alıntı:
selamlar

maşaallah abi resimlerin altına birde nazar boncuğu koysan bence daha iyi olurdu özellikle altınbaş çil çok güzel sağlıcakla besleyin.

denizliden saygılar

Teşekkürler Umut nice iyileri sizlerin olsun Altınbaşların zor bulunması ve oyunlarının güzel olması değerlerini arttırıyor.

selam havada satıyonuz mu bı cıft almak ısterım oynak kus lazım olursa eger gelıp gorelım

saya35' Alıntı:
selam havada satıyonuz mu bı cıft almak ısterım oynak kus lazım olursa eger gelıp gorelım

Kuşların hepsi Hazirandan Eylül yarısına kadar uçar güzel oynayan kuşlarım var (Elden Karşıya ip gibi ya da karşıya keyfi sarıp yere çapraz seri gidenler)fakat kışın yavru aldığım için uçurmuyom havada gösteremediğimden birşey diyemem.

OYNAK DIYE VEREBILCEGINIZ KUSLAR VAR MI O SEKILDEDE ALABILIIRIZ KUSLARININ MASALLAHI VAR GELIP GOREBILIR MIYIZ EGER SATARSANIZ

Geri