kanazon
Üye
- Ad Soyad
- -Taner Aybar-
- Meslek
- Emekli
- İlgi Alanı
- Kuşlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bukalemun201' Alıntı:Taner abi kuşların maşallahı var mrk ettim damızlık olarak mı besliyorsun yoksa uçuruyormusun?
Paylaşım içinde ayrıca tşkler. Bu şekilde Bi çift kelebek istiyorum ama anlamadığımdan dolayı alamıyorum kelebek kuşunda neler olmalı kafa yapısı göz rengi kuyruk kanat yapısı renk paça nasıl olmalı ufak tiyolarda bulunursanız sevinirim
kelebekci34' Alıntı:kuşlarınız çok güzel maşallah. tam benim planlarım gibi yapmışsınız. Allah ömür verirse bende her çeşit kelebek besleyeceğim,şimdi 3-4 çeşit var. kademeli olarak arttırmayı düşünüyorum.
squiptar' Alıntı:Çok güzel kuşlar MAŞALLAH . :tamam:
Hüseyin BAŞOĞLAN' Alıntı:Maşallah çok hoş kostümleri var. İlk defa gördüğüm çikolata kafa rengine sahip bir kuş var içlerinde.
gurcay10' Alıntı:çok güzeller sağlıklı bol yavrular alman dileğiyle.biz bir iki çeşitle zor uğraşıyoruz.siz her çeşiti sisteme otutturmuşsunuz.gerçekten tebrik ederim.
muygun' Alıntı:maşallah taner bey kelebekler özellikle tip olarak çok hoşlar
FANTOM' Alıntı:TANER BEY GERÇEKTEN HARİKA KELEBEKLER YETİŞTİRMİŞ VE SERGİLEMİŞSİNİZ ELLERİNİZE SAĞLIK SAĞLIK VE MUTLULUK DOLU SAĞLIKLI KÜMESLER DİLİYORUM NÇAKIR .
legend1607' Alıntı:Abi tek kelime ile mükemmel sayalar.Sağlıklı günlerde besleyin.Nazarım değmesin ama kıskanmadım değil hani
umut coşkun' Alıntı:selamlar
maşaallah abi resimlerin altına birde nazar boncuğu koysan bence daha iyi olurdu özellikle altınbaş çil çok güzel sağlıcakla besleyin.
denizliden saygılar
saya35' Alıntı:selam havada satıyonuz mu bı cıft almak ısterım oynak kus lazım olursa eger gelıp gorelım