Renk&Oyun Serisi 2

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kanazon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 37
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
abi kuşların süper. kırmızı kafa kuyruk oynakmı,bu şekil temiz elinizde başka varmı.

Taner abi özelden mesaj yazdım farkmedin sanırım ona bir bakarsan senden ricam cevap bekliyorum..

S.a kuşlarınız çok güzelmiş maşallah tüyleri kadar ömürleri olsun inşallah.
Benim dikkatimi çeken garazon oldu dişi sanırım çok güzel maşallah oyunu nasıl acaba kuşun bilgi verirseniz sevinirim.

MANİSA' Alıntı:
abi kuşların süper. kırmızı kafa kuyruk oynakmı,bu şekil temiz elinizde başka varmı.

Kırmızı bozalı aşağı oynar oyun kuşu değil.

ugurrico' Alıntı:
S.a kuşlarınız çok güzelmiş maşallah tüyleri kadar ömürleri olsun inşallah.
Benim dikkatimi çeken garazon oldu dişi sanırım çok güzel maşallah oyunu nasıl acaba kuşun bilgi verirseniz sevinirim.

Evet dişi eşli geldi karşıya oyunlu kuşlardı aldılar zaten kuşları..

resimdeki kırmızı kafakuyruk gibi veya sarı kafakuyruk DİŞİ arıyorum satılık varmı. varsa tel no alabilirmiyim.

ustam altınbasın süper walla masallah pek kalmadı o damardan beyaz kuyruklarını cıkarabılırsen on numara onlur..

MANİSA' Alıntı:
resimdeki kırmızı kafakuyruk gibi veya sarı kafakuyruk DİŞİ arıyorum satılık varmı. varsa tel no alabilirmiyim.

Onlardan satılık anca yaz sonuna dogru olur üretmeye çalışıyorum zor bulunan kuşlar.

sirius' Alıntı:
ustam altınbasın süper walla masallah pek kalmadı o damardan beyaz kuyruklarını cıkarabılırsen on numara onlur..

Bir tane kırmızı elmabaş var ölmez büyürse o renkte olan yok herhalde.

Geri