resimdeki gibi posta istiyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan pıncır
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

pıncır

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ömer faruk çelik
Meslek
tasarımcı
İlgi Alanı
arkadaşlar resimde kı gibi iri mantarlı posta arıyorum elinde olan varsa telden msj atsın ben dönüş yaparım
irtibat :0507 857 50 48

senin resimdeki posta yaşlı postadır. genç postalarda burun üzerinde mantar olmaz.

abi bende buna benzeyen bir posta var ama iki sorun var
1 burnu öyle degil genç
2 şuan iki yavruya sahip

metkor1961' Alıntı:
senin resimdeki posta yaşlı postadır. genç postalarda burun üzerinde mantar olmaz.

Bu mantarın yaşla pek ilgisi yok kuşun kendı genıyle ilgi yurtdışındaki bu tarz mantarı postalardan bolca varhemde yası çok genc yanı kuşun kendı yapısı sizin dediğiniz doğru olsaydı tüm yaşlı kuşların mantarı olması gerekırdı

bu bağdadi güvercini ile kırma bir posta olmasın ? bende şaşırdım hiç bir şekilde bu tarz bir posta görmedim çok yaşlı değilse tabi ki kuş sizin daha iyi bilirsiniz

delicem46' Alıntı:
bu bağdadi güvercini ile kırma bir posta olmasın ? bende şaşırdım hiç bir şekilde bu tarz bir posta görmedim çok yaşlı değilse tabi ki kuş sizin daha iyi bilirsiniz

bagdadi tarzı bi ırkla kırlmıs olsa bacakları bu kadar kısa olur mu sence bagdadı ırkının bacakları leylek gıbı olur

postanın bu kıvamı alması için biraz yıllanmış olması lazım 2-3 yaşını geçince yavaş yavaş bu şekli alabilir tabi ki hepsi değil tamamen kuşun soyuna bağlı olarak değişir durum.

5 yasının üstündede olabılır önemlı olan bu tarz şhow kuşu istiyorum

pıncır' Alıntı:
metkor1961' Alıntı:

Bu mantarın yaşla pek ilgisi yok kuşun kendı genıyle ilgi yurtdışındaki bu tarz mantarı postalardan bolca varhemde yası çok genc yanı kuşun kendı yapısı sizin dediğiniz doğru olsaydı tüm yaşlı kuşların mantarı olması gerekırdı

ömer bey mademki bu posta diğer postalardan farklı ve bu konuda sizinde bir bilginiz var, burnunda mantar olanları ile olmayan postalar arasındaki farkı bizimle burada paylaşmanız mümkünmü?

Bu şekilde bir kuş türü olması lazım yanlış hatırlamıyorsam posta güvercinin üretim aşamasında Dragon denilen ırkla

kırıldı aynı şekilde kısa bacaklı mantar burunlu biraz daha kısa gagalı renk olarakta aynı bu tür kuş besleyenlerde(süs)

bolca mevcut.

metkor1961' Alıntı:
pıncır' Alıntı:
metkor1961' Alıntı:

ömer bey mademki bu posta diğer postalardan farklı ve bu konuda sizinde bir bilginiz var, burnunda mantar olanları ile olmayan postalar arasındaki farkı bizimle burada paylaşmanız mümkünmü?

Posta kuşu normalde yarış kuşu olarak kullanılır ancak son senelerde Rus postaları Drogon postaları ve bu şeklide yurt dışındakı adı ile (show racers homer)kostüm postaları olmak üzere farklı segmentlerde kuşlar türedi ben kendım kostüm postası başlıyorum renk postası yanı bunun yanında bu şeklide kostümü yapılı burunlU kuşlarında seviyorum sorunuza gelecek olursak bu postaları görüntü dışında hıc bır ektra bı özellıgı yoktur hatta uçuş olarakta normal postalara göre uçuş süreleri düşüktür neyse anlayacağınız sadece görüntü yani

Geri