ankara kuşcusu
Üye
- Ad Soyad
- serkan karahan
- Meslek
- kurye
- İlgi Alanı
- Kediler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
:tamam: :tamam:kuscu_marik' Alıntı:S A ARKADASLAR ÇOGUMUZ BİRBİRİMİZİ YAZILAR VE YORUMLARIMIZDAN TANIYOR BİLİYORUZ
YAKISIKLI RESİMLERİMİZİ DE YÜKLEYEREK TANISALIM MI NE DERSİNİZ
SAYGILAR
AYRICA VAR OLAN BİR BASLIK AÇMISIM SİNAN KARDESİM DÜZELTMİŞLER KENDİSİNE TESEKKÜR EDİYORUM
Sitede yaşayan kimse Yok mu ? Yöneticilerde Yok sanırım. Terkedilmiş şehir gibi ))
Umarım gönlünüzce bir eve sahip olursunuz bir de merak ettiğim bu kuşlar uçar mı oyun yapar mı ? Yoksa süs kuşu mu yerde mi besleyecez. Bilginiz varsa aydınlatırsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürlerYoo terketmedik burdayız İşler yoğundu biraz. Kümesiniz ve balkonunuz gerçekten çok hoşuma gitti. Güvercininiz şebap dediğimiz taklacı ırkından. Bende bu günlerde evimi değiştirmek için çırpınıyorum az kaldı güzel bir kümes kurmama
merhaba, öncelikle aramıza hoşgeldiniz. kümesiniz ve kuşlarınız hayırlı olsun. kuşların cinsi istanbul tabiri ile sarıkır bizim sakarya tabiri ile limon diye geçer. kuşlarınız şebap olduğu için bizim masa kuşu diye tabir ettiğimiz sınıfa giriyorlar. uçurursanız takla atarlar ama oyun kuşları gibi öyle saatlerce performans göstermelerini bekleyemezsiniz.güzel günlerde besleyin saygılarımla...Umarım gönlünüzce bir eve sahip olursunuz bir de merak ettiğim bu kuşlar uçar mı oyun yapar mı ? Yoksa süs kuşu mu yerde mi besleyecez. Bilginiz varsa aydınlatırsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler
Teşekkür ederim hoş bulduk. Çok yararlı bir site. Kuşlar hakkında hiç bir bilgim olmamasına rağmen üye olduğumdan beri sitenizi inceliyorum ve bir çok yararlı bilgiyi edindim.merhaba, öncelikle aramıza hoşgeldiniz. kümesiniz ve kuşlarınız hayırlı olsun. kuşların cinsi istanbul tabiri ile sarıkır bizim sakarya tabiri ile limon diye geçer. kuşlarınız şebap olduğu için bizim masa kuşu diye tabir ettiğimiz sınıfa giriyorlar. uçurursanız takla atarlar ama oyun kuşları gibi öyle saatlerce performans göstermelerini bekleyemezsiniz.güzel günlerde besleyin saygılarımla...
)Her türlü uçacaklardır hocam. Tabi yavru, eş durumlarını saymazsak.Malum eşi uçmuyorsa uçmaz, yumurta yapacaksa uçmaz, yavrusu varsa uçmaz, tüy dökümünde uçmak istemez vs vs