Rüzgarın etkisiyle Duvara Çarptı Kuşum :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hayal_gemisi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
www.kuscular.org
Ad Soyad
Emre Tan
Meslek
SeRBesT...
İlgi Alanı
Kediler
merhaba bugün hava rüzgarlı olduğu için kuşları uçurmak istememiştim ve biranda beyaz cinsi kuşum kalktı turladı ve inerken rüzgarın etkisiyle duvara çarptı ve sonradan biraz durgunluk geldi kuşa. Elime aldığımda kanat çırpamıyor kanadı kırılmış gibi :( sizce neler yapmam gerek iyileşmesi için ...

şimdiden yardımlarınız için teşekkürler .. Emre

S.A Öncelikle geçmiş olsun inşallah ölmez.arkadaşlar benim size tavsiyem,her nekadar saya kuşu rüzgarda seyretmesi zevkli oluyorsada,rüzgarlı havada kuş uçurmayın.geçenlerde aynı hatayı ben yaptım,bir tane pal saya erkeğim,oyun esnasında terasa çakıldı ve öldü.yavrularını elle besleyerek büyüttüm.saygılarımla.
ÖMÜR DENİZ

kuşun cinsi bol paça beyaz oyunlu oyun atarken duvara çarptı :(

Bu takla güvercinlerde zaman zaman yaşanan bir sorundur. Bazende kümes içerisinde oyun yapmak isterken yere çakılırlar. Çarpma sonucunda iç kanama meydana gelmişse bir kaç saat içerisinde ölür. Yani yapacak bir şey yoktur. Diğer durumlarda ise biraz sersemler ve durgunlaşır ve daha sonra kendine gelir. Geçmiş olsun..

bir kaç gündür durumu iyi ama kanadını hiç çırpamıyor yani elime alıp bıraktığımda direk kanat çırpmadan kendini yer atıyor

abi sen o kuşu veterinere götür 10-15 ytllik bi şeyse bırak o kuşun göğüs kafesi ve kanatları kırılmıştır sana pahalıya patlıyabilir

tanıdık bir veteriner var ücret almadan her tedavisini yapıyor sağolsun inş düzelir :(

yardımlarınız için teşekkürler

benm güvercinde havaya sallarken duvar çarptı ilk başta düşüyordu sonra kendini topladı biraz başı döndü kustu sonra yavaş yavş iyşeşiyor eskisi gibi uçarmı ?

Geri