S.a Abilerim ben bizim bahçede kümes yapcam da bi yardımcı Qlur musunuz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DotaTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 36
  • Görüntüleme Görüntüleme 36K

DotaTR

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Enis
Meslek
Yok
İlgi Alanı
Öncelikle bütün her keze slm ederim...
Abilerim ben bizim bahçe de kümes yapcamda + kedi war güzel saglam bir kümes bi yardım ederseniz Cok memnum Qlur

Saygılarımla......

:unlem:

[No message]

Ekli dosyalar

• yyuva0032yu.webp
    yyuva0032yu.webp
    78.8 KB · Görüntüleme: 2,702
  • yyuva0064eb.webp
    yyuva0064eb.webp
    73.4 KB · Görüntüleme: 2,683
SaQL kardes ama işte KEdi WAr!!!
YARDIM ETTİGİN İÇİN SAOL

COK SAGLAM LAZIM :hungur: :hungur: :hungur:

alttaki teşekür atsene bassan yeter

sen ebatlarını ne ile yapıcagını vs. soylersen bizler sana yardımcı olabiliriz, fakat sadece kumes yapicamla olmaz bu işler önce aklinda bir plan yap, nasil birşey yapicagina dair, bize anlat bizler neyi nasil yapman gerektigini snaa soyleriz,
kolay gelsin.

Serdar beyin mesajına takviye olarak kedi nerden geliyor. Bahçeniz ne kadar büyüklükte kaç kuş besleyeceksin damızlıkmı olacak kostümü içinmi besleyeceksin uçuracakmısın ve hangi ırk besleyeceksin.

bahçemizin duvarı bi kafadan 5 metre war güvercin cins ise:posta,mardin kedi war işte kümes damızlık qlçak

abiler kimse yok mu yardım edecek :(

selam arkadaşlar

besleyeceğin kuş sayısına göre kümesini yaparsın ama ben ce en çok önemli olna kümesin ayakları yerden kesilecek yani şu kümes yere sıfıra sıfır toprağa yapıştırma derim altan hava sürkilasyonu yapacak nem + rutubet'i bir nebzede olsa kesersin kümesinden tuğladanda yapsan ahşaptanda yapsan yere sıfara sıfır yapıştırma kümesini

ha kümes örnekleri istersen yaz googleye görsellerde ara de çıkar heralde

saygılar
ahmet KARA

http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q ... +Ara&meta=

Kümes örnekleri yazdım google ilk sayfa yine bizde. İnşallah her daim ilk sayfa gider. Görsellerdede ilk sayfa ilk resimler bizde yine.
http://images.google.com.tr/images?hl=t ... a=N&tab=wi
Ahmet abiye katılıyorum ben yere sıfır tuğladan yaptım ama hiçbir faydasını göremedim solunum yolu hastalıkları çok fazla yaşanıyor.

Enis, merhaba yaşını bilmiyorum ama ufaksın herhalde, keserle civi cakmasını biliyosan kumes yapmak basit,yeterki elinde malzeme olsun, öncelikle kumes yapmak için izin alacaksın buyuklerinden gerisi kolay.Şekil olarak forumda kumes yapımı ile ilgili resimler var,kısaca basit olarak anlatmam gerekirse, sıcaktan ve soğuktan etkilenmiyecek bir şekilde yapacaksın, havalandırması şart,içindeki taban ızgarası suluk vb. şeyler eksiksiz olmalı, içerdeki kuşların duracağı bölmeleri limon kasasından yapabilirsin,

resimler alıntıdır , tum mesuliyet bana aittir :)

tamam gökay aabi yardımcı oldugun icin cok saol hüseyin abiyede... :))):)))

Re: S.a Abilerim ben bizim bahçede kümes yapcam da bi yardımcı Olur musunuz

acaba marangozcuya söylesem ne kadara yapar acaba ??

DotaTR' Alıntı:
tamam gökay aabi yardımcı oldugun icin cok saol hüseyin abiyede... :))):)))

Sevgili kardeşim biliyor olsam yardımcı olurum. Çok değerli yetiştiricilerin yapmış olduğu kümesler ve yapım aşamaları forumda ilgili bölümlerde mevcut. Bu arada Gökay beyde zaten çok iyi bir şekilde açıklamış. Daha ne istediğini anlayamadım? :hmm:

Peki bu hepsi ne kadar mal Qlur hüseyin abi... tahta,tel,v.b ne kadara mal Olur... :ne: :ne: :ne:

al sana bahçe kümesi bööle bi kümes olduktan sonra kedi,sansar,yılan hiç sorun değil

Ekli dosyalar

• güvercin kümesi2.webp
    güvercin kümesi2.webp
    43.4 KB · Görüntüleme: 11,386
  • güvercin kümesi1.webp
    güvercin kümesi1.webp
    18.5 KB · Görüntüleme: 11,318
  • güvercin kümesi3.webp
    güvercin kümesi3.webp
    40.5 KB · Görüntüleme: 11,400
ya abicim yapması kolay da hee bi de sansar onun icine bi girer waryaa gerisini sen düşün :(
eyvallah saollasın...

Kümesi tahtadan yap, her yerini teneke ile kapla, havalandırma yerini mangallarda kullanılan kalın telli ızgaralar var onu kullan, bu şekilde kemirgen ve sansardan kurtulmuş olursun, hırsıza karşı güvenli olsun diyosan içten kilit yap,bide kapıya içten surgu onuda acıklayım, normal demir suboruları vardır onu kapının iç orta kısmına sabitliyosun,bitanede aynı hizasında karşı tarafa ufak bir boru parcası daha koyabilirsin, sonra kumesin yan kısmından boruya gececek ,inşaat demirini geciriyosun, tabi bunlar gizli olan şeyler, ben bu şekil yapmıştım vede kumese kim seyi sokmazdım :D ey gidi eski gunler.

Tmm. Çok Teşekkürler... :D
Hey gidi Eski GünLer... :heyo:

hangisini seviyosan onu besle, öncelikle karar vermelisin , butcene göre 1 çift iyi kuşla başla hangi ırk olursa olsun,kalite olsun,yavru buyutmeye bak içabında bir çiftte bakıcı al yumurtalarını değiştirirsin ve kuşların ayagına isim markası koy, kumesi cok kuş doldurupta komşuları rahatsız etme,mardin besleme kanat sesinden komşular rahatsız olur :D

tmm İşte buu Cok SaQL... :heyo: :oley: :evet: :p

Bir daha uyarıda bulunmak istemiyorum mesajlarınızın tamamını türkçe yazım kuralarına uygun olarak yazınız. "o" yerine "q" harfi kullanmayın.

sana bir tavsiyede buluniyim mi sen tahtandan yap disi gene teneke tepesinide tuğla yap önündede bir köpek tak hec kimse bisis edemez :D fakat köpek yawrudan olacak alisacak

fakat nerde oturuyosun eğer sakat bi yerse kesinlikele tahtadan yapma sonra kümesi patlatim caliolar hepsini basina gelen ii anlar

[arkadaşım bende bahçede besliyorum bence 8.5 luk yada 13 lük tuğla ile yap ama havalandırmayı unutma şart çünkü onuda tel ızgaradan yaparsın.....

:unlem:[/quote]

Geri