S.a Abilerim ben bizim bahçede kümes yapcam da bi yardımcı Qlur musunuz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DotaTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 36
  • Görüntüleme Görüntüleme 36K
gökay' Alıntı:
Enis, merhaba yaşını bilmiyorum ama ufaksın herhalde, keserle civi cakmasını biliyosan kumes yapmak basit,yeterki elinde malzeme olsun, öncelikle kumes yapmak için izin alacaksın buyuklerinden gerisi kolay.Şekil olarak forumda kumes yapımı ile ilgili resimler var,kısaca basit olarak anlatmam gerekirse, sıcaktan ve soğuktan etkilenmiyecek bir şekilde yapacaksın, havalandırması şart,içindeki taban ızgarası suluk vb. şeyler eksiksiz olmalı, içerdeki kuşların duracağı bölmeleri limon kasasından yapabilirsin,

resimler alıntıdır , tum mesuliyet bana aittir :)

ya kardeş bunun boyu ölçeleri ni follukların cm lerinin kümesin genişligi falan verirmisin bitane yapmak istiyoruz cok güzel olmuş güle güle kır :hhh: :tamam:

tuğladan yap sağlam olsun

Ekli dosyalar

• 21052009(013).webp
    21052009(013).webp
    54.6 KB · Görüntüleme: 18,253
valla bizde de çok kedi var kuşları belli saatlerde salınca korkuyorum

abicim nasıl bir kümes yapacaksın kaç kuşun var bilemiyoruz ki
bahçen varsa ilk etapta beton kü,mes yapabilirsen daha iyi olur yok ben beton yapamam dersen 5/10 kalastan
güzel bir kümes yapabilirsin tabi bunun kapısı gömme kilitli demir kapaktan olursa daha iyi
başka bir altarnatif demirciye gidip komple daha sağlam olması için demir kümes yaptırabilirsin tabiki demir kümesin dışını köpükle muhafaza edip tuğlaylan örersen çok ta güzel olur
saygılarımla.....

Re: S.a Abilerim ben bizim bahçede kümes yapcam da bi yardımcı Q

kümesi ölçülerini alabilirmiyim

Re: S.a Abilerim ben bizim bahçede kümes yapcam da bi yardımcı Q

cihat kardeşim şimdi bizim sana yardımcı olmamız için yapcagın yerin fotografları ve kaç kuş beslyebilirsin ... gibi bilgileri soylersen daha iyi olur şimdi kesin bise yazmamız doğru değil yeri görmeden kesin bi olçu soyliyemeyiz fotğraf ustunde ölculeri belirtirsen daha iyi olur ancak oyle yardımcı olururz. teşekürler

Geri