kuscu_marik
Üye
- Ad Soyad
- Muharrem Karaderili
- Meslek
- kamu çalısanı
- İlgi Alanı
- Kediler
önemli konu tartısalım arkadaslar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iyi güzel önerini dikkate alalımda yukarda kimin ne oldugu belli degil kimlik no ad soy addan bahsetmissinizdegelgel1900' Alıntı:Benim site sahiplerine bir önerim olacak.
Mesela, ben bir akvaryum sitesine üyeyim.
Orada üyelik bölümünde adım,soyadım belli. Hatta kimlik no'dan kontrol yapıyorlar.
Kuş sitelerine bakıyorsun kimin ne karıştırdıgı belli degil.
Üye dedigin kayıtlı,adı soyadı,gerekirse kimlik noı'su belli olmalı. Hatta telefon numarasına şifre gönderilmeli öyle siteye kayıt olmalı.
Önüne gelen palavra sıkmak için Internet'i kullanıyor.
erol abi merhabaturkyilmazerol' Alıntı:Dursun kardesım cok guzel tespıt yapmışsın.Bursada mezat kuşu revaçta malesef. odada sal ,kanatlar tavana degsin yapıştır fiyatı korkma..Malesef durum bundan ibaret.Gerçi oyun kuşunun nasıl olması gerektiğini bilmemelerinin sebebleri çok fazla.Bursada cok fazla değişik ırkta kuş besleniyor.Mahalle mahalle eğilimler farklılık gösteriyor.Oyun kuşunu tanımıyoruz daha sanıyorum.Hatta burda insanların bahsettıgı40-50 metre 15-20 takla bana biraz sallama gibi geliyor Çünkü etrafımda 10 takla giden kuş görmedimki nasıl inanayım..Ben burda forumlarda okuya okuya eksiklerimi gömeye başladım ve ufak ufak elemeye başladım.Şu an sadece yavru uçuruyorum ve öyle devam edecek.Gerçi sarmaya girdi yavrular başım biraz dertte Ama inşallah gidebildiğim kadar gideceğim bakalım sonuc nasıl olacak..Dursun kardes ınsalllah tanısmak kısmet olur,sana bol şanslar bu sezonda..
abi inşallah bi gün geliriz sende butarafa gelirsen gel çayımızı iç cok teşekkürler davetin içinsultan sencer' Alıntı:Erol ve Dursun bey malesef tespitlerinizde haklısınız Bursa ' da çeşitlilik çok ve kuşun ipte yada odada oynaması o kaar gereklide değil Bursa ' da kuş pazarında bile kuşu ipre takarak oynatıp satmaya çalışanları boğasım geliyor ( benim bildiğim ipte kukla oynatılır , kuş değil )
ben Bursa / Karacabeydeyim bizim buranında Bursa ' dan pek farkı yok oyun kuşu ile uğraşan kişi sayısı bir elin parmaklarını geçmez olurda bir gün bu tarafa yolunuz düşerse bir çay - kahve içmeye beklerim , olurda benim işim Bursa ' ya düşerse bende bir çayınızı içip sohbet etmek isterim
saygılar..
abi sinandede tarafını biliyorumda dernegi bilmiyorum zaten derneklerede takılmıyorum abi ama bi çayını içmeye gelirim tabi ..bizim arap sabah gelmişi abi çok şükürturkyilmazerol' Alıntı:İnşallah Dursun kardesım cok memnun olurum tanışırız elbette..Aynı sıkıntıları yaşıyoruz malesef.Kuş görmesinler aman Allah ım..Ben yavrulardan birini kaybettım malesef,diğeri geldi.Zaten giiden kuşla işimiz yok.Rüzgar bugun etkiliydi ben ucurmadım bugun,yarın bakarız havanın durumuna göre.Şimdilik 3 yavruya çalışıyoruz bakalım nasıl olcaklar.Bazen umudumu kesiyorum yol ver gitsin diye.Çok sabır istiyor ya ya kaçar ya şahin alır ya sökülmez ugrasırsın..Ama geneli zevkli..Dursun Sinandede tarafını biliyormusun bizim dernek var belki duymuşssundur..
İnşallah kardeş yolumuz düşerse haberdar eder misafirin oluruz.. Sizin o tarafta genelde kelebek bakılıyor sanırım. Kemalpaşa da falan cok kuşçu var bildiğim kadarıyla.sultan sencer' Alıntı:Erol ve Dursun bey malesef tespitlerinizde haklısınız Bursa ' da çeşitlilik çok ve kuşun ipte yada odada oynaması o kaar gereklide değil Bursa ' da kuş pazarında bile kuşu ipre takarak oynatıp satmaya çalışanları boğasım geliyor ( benim bildiğim ipte kukla oynatılır , kuş değil )
ben Bursa / Karacabeydeyim bizim buranında Bursa ' dan pek farkı yok oyun kuşu ile uğraşan kişi sayısı bir elin parmaklarını geçmez olurda bir gün bu tarafa yolunuz düşerse bir çay - kahve içmeye beklerim , olurda benim işim Bursa ' ya düşerse bende bir çayınızı içip sohbet etmek isterim
saygılar..
kuscu_marik' Alıntı:önemli konu tartısalım arkadaslar